Şimdi Ara

9k icin bilgisayar mühendisliği önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2018 20k
    2019 13k
    Benim sıralamam 8995 gelmeyebilir. Ceng önerisi var mı (ingilizce)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hacettepe yaz geç hocam

• DelReyLana D kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbul istiyorum ya

• O zaman yıldız kalıyo geriye.

• İtü tutmadığı için 8k ile Gtü yazan arkadaşım pişman değil, eğitimi kaliteli. O puana devlet olarak ytü, Marmara ve gtü var. Bunlar arasında eğitimi en zor olan Gtü.
    Parttime çalışma ve staj anlamında da gtü avantjlı çünkü Gebze Tübitak,
    Gebze OSB Teknopark,
    İstanbul Teknoparka
    en yakın üniversite Gtü.
    Oraların hepsinde okul zamanı parttime ve staj zamanı staj yapıo sonrasında işe giren arkadaşlarım var. Bölüm işverenler tarafından eğitimin iyi olduğu biliniyor.

• engineer037 kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam gtü yü hep duyuyorum
    Ama istanbul olsa -maddi açıdan sıkıntı var- daha iyi olur
    Marmara hakkında bilginiz var mı acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FBDF44A06

Sagolun hocam gtü yü hep duyuyorum
    Ama istanbul olsa -maddi açıdan sıkıntı var- daha iyi olur
    Marmara hakkında bilginiz var mı acaba
    Marmara'dan mezun kaliteli iki arkadaşım var, orası da iyi. 2 yıl önce Türkçe bölüm açmışlar o kötü olmuş biraz. Kaliteyi düşürür. GTÜ ise %100 ingilizceye geçti, geçen sene 27k ile kapatı bu sene bence 20k'ya geçer.

Kendin disipli biri isen ve iyi çalışıyorsan cidden üniversitenin pek önemi kalmıyor. GTÜ'de öğrenmeden mezun etmiyor, ortalama mezun olma süresi hazırlık hariç 5,5 yıl.
  • aynı durumdan benimde yardıma ihtiyacım var sıralamam 14800 yıldız teknik istiyorum ama pek tutmayacak gibi 2. olarak marmara bilgisayar yazıp yatay geçiş ile yıldız teknik düşünüyorum ama öyle bir şey olduğundan emin değilim bilgili biri varsa yardımcı olabilir mi
  • Hocam ytü bitirip napcan kpss mi haziranicaksin ingilizce oku yurtdışına çık daha mantıklı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhandogann55

aynı durumdan benimde yardıma ihtiyacım var sıralamam 14800 yıldız teknik istiyorum ama pek tutmayacak gibi 2. olarak marmara bilgisayar yazıp yatay geçiş ile yıldız teknik düşünüyorum ama öyle bir şey olduğundan emin değilim bilgili biri varsa yardımcı olabilir mi
    Evet yatay geçiş imkanı sunuyor üniversiteler ama ilk yıl (hazırlık hariç) baya yüksek ortalama yapman gerekir ki o da zordur. Garanti öyle yaparım diye düşünme. Ama bence geçmesem de çok kaybın olmaz, bilgisayar mühendisliği önemli olan üniversite adı değil mezun oluncaya kadar yaptığın projeler öğrendiğini programla dilleri ve framework lerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: engineer037

Evet yatay geçiş imkanı sunuyor üniversiteler ama ilk yıl (hazırlık hariç) baya yüksek ortalama yapman gerekir ki o da zordur. Garanti öyle yaparım diye düşünme. Ama bence geçmesem de çok kaybın olmaz, bilgisayar mühendisliği önemli olan üniversite adı değil mezun oluncaya kadar yaptığın projeler öğrendiğini programla dilleri ve framework lerdir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşa katılıyorum kendini geliştirmek en önemlisi. 10-15k farklara düşmediğin sürece benzer sıralamadaki üniversiteler tercih edilebillir. Keşke hacettepeye gelebilseydin misafir ederdik seni :( . Bölümün ve topluluğun imkanları çok güzel.

• Hocam marmara 19k ile kapatmış ben 9k
    Arada 10k var değer mi sizce?
    Marmara hakkında bilginiz var mı?
    İstanbulda okumak önemli benim için yoksa hacettepeyle marmarayı kıyaslamam bile..

• Maalesef marmaraya giden hiç kimse tanımıyorum :/
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.