< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
1 Kere Tuvalete Gitmeyle (Sıçtığım B.ku Temizlemeye + El Yıkama) 10-15 litre Su Gidiyor 5 kişilik aile günde en az 15 defa tuvalete gitse 150 - 225 litre su harcar ayda 6750 litre = 6,75 m³(Ayda boka harcadığımız su) 3 günde 1 bulaşık yıkandığını düşünürsek 6,5 - 10 litre x Ayda 10 defa kullanıldığını varsayın = 65 - 100 litre = 0,06 - 0,1 m³ (Bulaşık Makinesinin ayda harcadığı su) Bir mühendis olarak utanıyorum sizin yapacağınız mühendisliğin ta ....
14 Kişilik Bulaşık Makinesinde + Kimyasal Deterjan + Ağzımıza Soktuğumuz Bulaşıklar İçin 6,5 litre su harcıyorsa buna da teknoloji deniliyorsa ben o teknolojinin ta ... 6,5 litreyle bulaşıklar makineden kuru çıkar ama deterjan kesinlikle çıkmaz bardağa su koyduğunuzda köpürme oluyorsa iyi yıkanmadığını gösterir Müşteri Ne İstiyor Yıkamada 18 litre Yeni Pervane Tasarımıyla Basınçlı Su Püskürten Sadece 2 Programlı (Fazla gereksiz program olmayan) Elektrik tasarruflu ama su tasarrufsuz Makine istiyor bunu hangi firma yaparsa bütün büyük markaları tarihin derinliklerine gömer |
Katılıyorum bu konuya tamamen , lan varsın 20 lt harcasın ama adam akıllı yıkasın .. sonuçta suyu açıp sokağa akıtmıyoruz bi amaç için kullanıyoruz o amaca ulaşmak içinde o kadar su gerekiyorsa o kadar kullansın makine
|
çamaşır ve bulasık makınasını asla ve asla su tasarruflu olarak almayın.
hele satıs temsılcısı yok su kadar su ıle 1 makına bulasıgı camasırı yıkıyor derse hemen kacın. leğene çamasırı bulasıgı doldursak anca ıslatacak su mıktarı ıle beyımız bıze tertemız bulasık yıkayıverecekmıs. hadı ordan. TASARRUFU SADECE ELEKTRIK olarak ınceleyın ve alın. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Ocak 2020; 3:17:35 > |
|
|
|
|
|
|
|
|