Şimdi Ara

A serisi mi golf 7 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.A değerli forum üyeleri yardımınıza ihtiyacım var.
    A180 cdi urban paket ekstra olarak,
    Cam tavan
    Sunrof
    Hız sabitleyici var fiyatı 92.500
    Golf 1.6 tdi comf.dsg 15000 km ikinci el
    Zenon far var fiyatı 67000 yarın ikisinden birini alacağım nasip olursa, sizce hangisini almalıyım ? Sizden ricam alternatif sunmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat farkı çok. Golf'ün sıfırına baktınız mı?
  • Uno al veya tipo

• 92500 verip manuel arac almak pek mantıklı gelmiyor. Ayrıca Golf sahibi fiyatı cok yüksek tutmuş..

• A serisi rezaletin son perdesi bir araç.Önündeki logo, genel olarak göze hoş gelen tasarım dışında bir numarası yok.İç mekan kalitesiz.O ekran zaten almama sebebi.Bedava verseler, çekilişten falan çıksa derhal satar başka bir araç alırım, 1 gün bile binmem.

Ama Dsg li bir araçta almazdım.İlle de alınacaksa Golf bence A serisinden daha iyi bir tercih.

Ayrıca bütçenizde 30 bin liralık fark var o nasıl bir bütçedir allasen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

A serisi rezaletin son perdesi bir araç.Önündeki logo, genel olarak göze hoş gelen tasarım dışında bir numarası yok.İç mekan kalitesiz.O ekran zaten almama sebebi.Bedava verseler, çekilişten falan çıksa derhal satar başka bir araç alırım, 1 gün bile binmem.

Ama Dsg li bir araçta almazdım.İlle de alınacaksa Golf bence A serisinden daha iyi bir tercih.

Ayrıca bütçenizde 30 bin liralık fark var o nasıl bir bütçedir allasen?
    Golf 7 Manuel Hig. Sunroof U led 9 inc dokunmatik ekran keyfinize bakın
  • Fiyat farkı çok olduğu için konu bana gerçekçi gelmedi.

Seçmem gerekirse A serisi AMG paket derdim. Amg paket olmazsa full golf alınır daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStig -- 18 Kasım 2013; 19:15:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 mi yoksa Golf 8 mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır golf bulamadım mercedesi de ben sipariş etmiştim.kararsız kalmamın sebebi de mercedes bu fiyat farkına deger mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhti2525

Sıfır golf bulamadım mercedesi de ben sipariş etmiştim.kararsız kalmamın sebebi de mercedes bu fiyat farkına deger mi ?
    Bütçenin mantığını çözemedim. 92 bine araç alabilecekseniz bence gidip T4 motorlu bir V40 alın. Aradaki farkı benzine verirsiniz ve daha keyifli ve kaliteli bir araca sahip olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Bütçenin mantığını çözemedim. 92 bine araç alabilecekseniz bence gidip T4 motorlu bir V40 alın. Aradaki farkı benzine verirsiniz ve daha keyifli ve kaliteli bir araca sahip olursunuz.

Alıntıları Göster
    2'si de fiyatını haketmiyor. Golf bir de highline bile değilmiş. Alacağınız araçta sonradan ekletilmediyse park sensörü ve hız sabitleyici bile olmayabilir.

A serisine gelince; Manuel, 1.5 motor dizel araca 90.000 zaten haram bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.professor -- 18 Kasım 2013; 19:32:39 >

• Bazı arkadaslar konuyu gerçekçi bulmamış fiyat farkından dolayı onu da şu sekilde açıklayayım mercedesden umudu kesmiştim çünkü, bana 1 ay sonra gelecek demişlerdi araba daha bu gun geldi. Gecen ay kaza yaptım araç perte cikti golf icin bayiye gittiğimde ellerinde araç yoktu sipariş almıyorlardı mecbur ikinci ele baktım bu aracı buldum.

• quote:

Bazı arkadaslar konuyu gerçekçi bulmamış fiyat farkından dolayı onu da şu sekilde açıklayayım mercedesden umudu kesmiştim çünkü, bana 1 ay sonra gelecek demişlerdi araba daha bu gun geldi. Gecen ay kaza yaptım araç perte cikti golf icin bayiye gittiğimde ellerinde araç yoktu sipariş almıyorlardı mecbur ikinci ele baktım bu aracı buldum.
    V40 falan bakın hocam bence de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

Alıntıları Göster
    a serisi zaten o parayı haketmiyor, golf de highline değil
  • quote:

S.A değerli forum üyeleri yardımınıza ihtiyacım var.
    A180 cdi urban paket ekstra olarak,
    Cam tavan
    Sunrof
    Hız sabitleyici var fiyatı 92.500
    Golf 1.6 tdi comf.dsg 15000 km ikinci el
    Zenon far var fiyatı 67000 yarın ikisinden birini alacağım nasip olursa, sizce hangisini almalıyım ? Sizden ricam alternatif sunmayın.

hangisi daha iyi muhabbetini bilmem ama golf daha mantıklı
  • quote:

Bizim burda volvo bayisi yok olsa fikir edinmek icin bakardım.
    Yıllık 60.000 km yapıyorum dizel şart benim icin.

• quote:

quote:

Bizim burda volvo bayisi yok olsa fikir edinmek icin bakardım.
    Yıllık 60.000 km yapıyorum dizel şart benim icin.

Alıntıları Göster
    Volvo V40 alın hem ikinci el ucuza bulup sonra zarar etmezsiniz ya da 1 serisi amg olmayan a serisi alınmaz.
  • muhti2525 M kullanıcısına yanıt
    Golf diyorum ancak dediğiniz Golf'un fiyatı cok yüksek. 65 bin verip 2nci el alınan Comfortline donanımda ne park sensörü, ne hız sabitleyici ne de kararan dikiz aynası vs var. Highline olsa tamam. Senede 65 bin yapıyorsanız, uzun yol fazlasıyla yapıyorsunuzdur, bu nedenle hız sabitleyici şart. Serviste takılıyor ama meblağ biraz tuzluydu..

• Baska araba önermeyin demişsiniz ama diğer arkadaşlarında dediği gibi volvo v40 bakın baya iyi araba 80 civarlarına dolusunu alırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo 60000 km de senelik 6 defa bakıma girer.bakımı 20000 de olan araç bakın bence

• S.a golf 7 hig.dsg alındı. Cevap yazan tüm forum üyelerine tessekkur ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.