A101 ısıl işlem görmüş sucuk 400gr sucuk 38 tl kilosu 94 TL oluyor bolgelselmi bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
A101 ısıl işlem görmüş sucuk 400gr sucuk 38 tl kilosu 94 TL oluyor bolgelselmi bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynı sucuk mu bilmiyorum ama başka bir marketten torku sucuk aldım. çok kötü . bir sucuk zevkimiz vardı ondan da soğuttu. kalitesi yerlerde tostun içinde bile gitmez |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 23 Mayıs 2022; 17:25:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
torgu muydu kosga mıydı bi çikolatasını denedim berbattı, yenmeyecek kadar kötüydü resmen ve marketlerde raflar doluydu bu ürünle. hangisi olduğunu unuttuğum için iki markadan da uzak duruyorum, hele sucuğu bedava dağıtsalar almam şahsen, gerçekten elimi uzatıp onu almaya çalışmaya değmez. sucuk hassas ürün. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
abartıyolar, burdakilerin çoğu polonez sucuk yiyip torkuya laf eder, gayet iyi sucuktur torku bulursanız deneyin bence sanmıyom bu fiyattan bulabileceğinizi çalışanlar kendileri alır |
ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ sucuk ALINMAZ. |