Şimdi Ara

A3 ile Auris takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 model 124hp 1.6 mmt yarı otomatik auris sahibiyim aracım 2 yıldır bende ve 90 bin oldu performansından memnunum ama yakıtı hepimizin malumu , çok yakınımız olan bir abimiz 2 gün önce 38.750 tl ye 2007 audi a3 otomatik 165 bin 5 parça boyalı ( temizlik boyası ) değişensiz ,navigasyon ve çelik jantlı attraction modelini aldı. yıllardır a3 almak isterdim ama maddiyat dolasıyla alamadım, bu a3 ile aracımı takas yapmayı düşünüyorum kendisi de kabul etti üzerine belli bir miktar vererek tabi. Şimdi size soracaklarım şunlar arkadaşlar ;

1- performans açısından hayal kırıklığı olur mu ?

2- satmaya kalktığımda hangisini elden daha çabuk çıkartırım ?

3-masraf ve bakımlar düşünüldüğünde hangisi memur insanı daha az zorlar ?

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

• 5 parça temizlik boyası nedir arkadaş, araba zaten 11 parça.
  • Aurisi sattığınıza çok pişman olabilirsiniz. A3 motor şanzuman ve bakım olarak aurisi çok aratır. Ayrıca yakıt olarak da sizin araçtan daha az yakmaz.

Taş gibi motor 124 lik olanlar. Neden lpg düşünmüyorsunuz?
  • Temizlik boyası terimi sadece satıcılar için sanıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BANA PEK İYİ BİR TAKAS GELMEDİ ARABANIZIN KIYMETİNİ BİLİN DERİM
  • Bu a3 1.6 102 hp olan mi ? Eger oyleyse performans olarak cok aratir mevcut aracinizi.

Ariza halinde parca olarakta a3 guzel kufur ettirir.

Onun disinda hersey icin A3 derim.Memursani bulasmayin hic a3 e.Hayvan gibi hor kullanilmamissa kolay kolay ariza cikarmaz zaten.

• frtmr kullanıcısına yanıt
    Aşırı temizlik yapılmış senin deyiminle :) bende biraz şüphelenmedim değil doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • auris tüp taktırmayı düşündüm fakat tüp taktırırsam aracımı değiştiremicem haliyle kaşınıyorum .2 seçenek var aslında ya 2011 2012 manuel sportage alıcam yada bu bahsettiğim a3 ' ü alcağım .
  • a3 lerde otomatik vites çok sıkıntı.
    araçların %80 inde mekatronik arızası var ve tamiri 7 bin lira gibi bir rakam.
    a3 lerin görüntüsü bana daha hoş geliyor. en azından yeni kasasıyla eskisinin çizgileri arasında aman aman bir fark yok o yüzden güzel araç diyebilirim.
    Bence 1.4 tfsi motor olanlarına mümkünse ambition veya ambiante donanımlı olanlarına ve manuel olanlarına bakın. gönlünüze göre boyananı daha az kilometresi daha düşük bir araç illa bulacaksınızdır.
  • cobra41 C kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkürler

auris i aldığımda mmt de sorun var demişlerdi 1 yıl sonra yetkili serviste 1600 tl ye komple değiştirdim baskı balat vs herşeyini. bu aracı ben 39000 e alıcam emsallerine baktığımda çok uçuk fiyatlar istiyorlar. 1.4 tfsı a gelince tüp taktırma sıkıntısı var ve otomatikleri bütcemi fazlasıyla aşıyor.
  • Şeklim olshn diyorsan a3 dusunulebilir

• O araba feleğin çemberinden geçmiş, şansınızı fazla zorlamayın. Audi'ye yapacağınız muhtemel masrafla, Toyota'ya tüp taktırın. Engelli aracı mı bu satamayacaksınız, eliniz bollaşıp temiz bir araç bulana kadar tüplü binin.

• Aurisi çok ararsınız performansta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanin basina ne geldiyse artik 5 parca temizlik boyasi nedir

• Mantiksiz bir takas olur. Dusunmeyin bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.