Şimdi Ara

AAPPLE TV 2. ICEFILIMS .alt yazi aramaya gerek kalmadi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar uzun bir arayisin ardindindan,APPLE TV'ye alt yazi eklemenin en kolay yolunu buldum.artik ICEFILMS alt yazi nette aramaya son,simdi anlatayim. once XBMC'acin ondan sonra,VIDEO,altta add-ons,ondansonra,Get more,en ustte 3 tane nokta var(...) aciyoruz.ve SUBTITLES'E,giriyoruz.ve XBMC SUBTITLES apple tv indiriyoruz. ICEFILMS'girip birtane film secin herhangi birtane.ondan yapacaginiz adimlar soyle.filmi baslatin,ve kuman ok tusuna 3 veya 4 saniye basili tutun,ve karsimiza XBMC dosyasi cikacak ok diyin,sagda kare var tiklayin;kumandanin yuvarlak sag noktasina basin.altta add settin tiklayin.yukarida solda languages tiklayin.ve 3 tane secenek var dilleri TURKISH yapin ve alltta OK'cik diyin ondan sonra APPLE TV kendisi otamatik arayip ve buluyor. HADI HERKESE HAYIRLI OLSUN .not.her filmde ayni seyleri tekrarlamaya gerek yok.IYI SEYIRLER

• bide baska bisey var arkadaslar eminim futbol severler buna bayilacak.yarinda nasil canli FUTBOL SEYREDECEZ HEMDE ISTEDIGIMIZ MACI IZLEYEBILICEZ,butun ligler dahil onu anlatacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyimser bir gul

bide baska bisey var arkadaslar eminim futbol severler buna bayilacak.yarinda nasil canli FUTBOL SEYREDECEZ HEMDE ISTEDIGIMIZ MACI IZLEYEBILICEZ,butun ligler dahil onu anlatacagim.

bekliyorumm hocam =) icefilms bu arada ücretsiz güncel filmleri felan veriyor mu ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

bide baska bisey var arkadaslar eminim futbol severler buna bayilacak.yarinda nasil canli FUTBOL SEYREDECEZ HEMDE ISTEDIGIMIZ MACI IZLEYEBILICEZ,butun ligler dahil onu anlatacagim.

bekliyorumm hocam =) icefilms bu arada ücretsiz güncel filmleri felan veriyor mu ki ?

Alıntıları Göster
    hemen hemen bayagi film var yanilmiyorsam.ama guncelleniyormu bilmiyorum.

• İcefilm pkugin hatasi vermeye basladi 1 haftadir sizde durum nasil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

İcefilm pkugin hatasi vermeye basladi 1 haftadir sizde durum nasil
    icefilms pluing'i silin ve yeniden kurun calisacaktir.sahsen ben oyle yaptim calisti
  • quote:

icefilms pluing'i silin ve yeniden kurun calisacaktir.sahsen ben oyle yaptim calisti

Alıntıları Göster
    @ender:

3-4 gün önce girmiştim icefilms'e. Sorun yoktu. Şimdi denedim, plugin hatası geldi. Dns ayarlarını kontrol ettim, nasıl olduysa dns ayarları defaulta dönmüş. 4.2.2.2 yapınca sorun ortadan kalktı.

@fiestaa:

http://www.icefilms.info/ adresinde sağ üst köşeden arayıp görebilirsin aradığın güncel filmin olup olmadığını. Adet olarak rakamlar bayağı bir yüksek. Geçen gün S harfinde film arıyordum. 1286 film vardı adı S ile başlayan.

@iyimser bir gul:

N'olur biraz imlaya dikkat edip yaz, zor oluyor takibi.
    Heyecanla bekliyoruz maç çözümünü. (Tvu diye düşündüm ama apple tv'ye uygulandığını duymadım) Sırada tivibu için bir çözüm isteği var, haberin olsun.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 14 Ekim 2011; 12:50:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

@ender:

3-4 gün önce girmiştim icefilms'e. Sorun yoktu. Şimdi denedim, plugin hatası geldi. Dns ayarlarını kontrol ettim, nasıl olduysa dns ayarları defaulta dönmüş. 4.2.2.2 yapınca sorun ortadan kalktı.

@fiestaa:

http://www.icefilms.info/ adresinde sağ üst köşeden arayıp görebilirsin aradığın güncel filmin olup olmadığını. Adet olarak rakamlar bayağı bir yüksek. Geçen gün S harfinde film arıyordum. 1286 film vardı adı S ile başlayan.

@iyimser bir gul:

N'olur biraz imlaya dikkat edip yaz, zor oluyor takibi.
    Heyecanla bekliyoruz maç çözümünü. (Tvu diye düşündüm ama apple tv'ye uygulandığını duymadım) Sırada tivibu için bir çözüm isteği var, haberin olsun.

Edit: imla

Alıntıları Göster
    tivibu olayına bir cozum varsa mutlaka ısterız...bu arada ios5 için apple tv henuz kırılmadı degıl mı

• quote:

tivibu olayına bir cozum varsa mutlaka ısterız...bu arada ios5 için apple tv henuz kırılmadı degıl mı

Alıntıları Göster
    hocam benım net ayarlarında sorun yok ama betık hatası verıyor malesef.
    bu arada 4.2.2.2 ayarını xbmc icinden bir yerden mı yapıyorsun.. yoksa apple tv nin settings ayarlarından mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Ekim 2011; 6:50:20 >
  • quote:

hocam benım net ayarlarında sorun yok ama betık hatası verıyor malesef.
    bu arada 4.2.2.2 ayarını xbmc icinden bir yerden mı yapıyorsun.. yoksa apple tv nin settings ayarlarından mı

Alıntıları Göster
    Dns'i apple tv ayarlarından yapıyorum. Tam olarak: settings > general > network > configure tcp/ip > manually >>> dns adress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 14 Ekim 2011; 14:19:26 >
  • quote:

Dns'i apple tv ayarlarından yapıyorum. Tam olarak: settings > general > network > configure tcp/ip > manually >>> dns adress

Alıntıları Göster
    arkadaslar merhaba TVIBU bende cok istiyorum ama olmuyor.neyse simdi nasil mac seyridilir onu anlatiyrum.ama internet olmasi lazim herkesin.APPLE TV XBMC acin,settinge girin ,add-ons yapin.buradan bu linki indirin,http://www.mediafire.com/download.php?15ora2jm9cro7nj .icefilms nasil kurduysaniz bu pluing de kurun,video kismina gelin allta add-ons tiklayin.ondan sonra,sportsDevil tiklayin,sonra live sports tiklayin.ilk ' siteden birini tiklayin.olmazsa oberlrini teker teker deyin mutlaka bir tanesi acacaktir.ben sorun yok ben seyrediyorum cok net olmasa isimi goruyor.

• quote:

arkadaslar merhaba TVIBU bende cok istiyorum ama olmuyor.neyse simdi nasil mac seyridilir onu anlatiyrum.ama internet olmasi lazim herkesin.APPLE TV XBMC acin,settinge girin ,add-ons yapin.buradan bu linki indirin,http://www.mediafire.com/download.php?15ora2jm9cro7nj .icefilms nasil kurduysaniz bu pluing de kurun,video kismina gelin allta add-ons tiklayin.ondan sonra,sportsDevil tiklayin,sonra live sports tiklayin.ilk ' siteden birini tiklayin.olmazsa oberlrini teker teker deyin mutlaka bir tanesi acacaktir.ben sorun yok ben seyrediyorum cok net olmasa isimi goruyor.

Alıntıları Göster
    eger isteyen olur iphone ve ipad'da ki gibi diziTV'ye benzer pluing verebilirim.istediginiz dizileri izleye bileceksin istediginiz zaman istediginiz yerde yeterki internet olsun,simdi ben de sizlerden birsey istiyecem ben yurtdisinda yasiyorum.TR kanallarini izlemek istiyorum bunun icin bana yardimci olacak arkadaslari bekliyorum,yada APPLE TV icin TR kanallari icin varsa pluing istiyorum.

• quote:

eger isteyen olur iphone ve ipad'da ki gibi diziTV'ye benzer pluing verebilirim.istediginiz dizileri izleye bileceksin istediginiz zaman istediginiz yerde yeterki internet olsun,simdi ben de sizlerden birsey istiyecem ben yurtdisinda yasiyorum.TR kanallarini izlemek istiyorum bunun icin bana yardimci olacak arkadaslari bekliyorum,yada APPLE TV icin TR kanallari icin varsa pluing istiyorum.

valla tivibu olursa bu dediğin olur... ama nasıl yapılır ilgili kişilere sormak lazım.. sen madem yurt dısındasın xbmc forum sitesine konuyu bir yazsan tivibu yu xbmc ye nasıl port edebılırız dıye sorsan... sonucta tivibu ios işletim sisteminde ipad ve iphonelerde calısıyor ve ios kullanan apple tv de neden calısmasın..

yanlız benim icefilms halen betik hatası veriyor... cozum bulamadım

• quote:

quote:

valla tivibu olursa bu dediğin olur... ama nasıl yapılır ilgili kişilere sormak lazım.. sen madem yurt dısındasın xbmc forum sitesine konuyu bir yazsan tivibu yu xbmc ye nasıl port edebılırız dıye sorsan... sonucta tivibu ios işletim sisteminde ipad ve iphonelerde calısıyor ve ios kullanan apple tv de neden calısmasın..

yanlız benim icefilms halen betik hatası veriyor... cozum bulamadım

Alıntıları Göster
    aynı hatayı iPadde de alıyor musun?
    hatayı aldığın alettewww.m_gaupload.com.a girebiliyor musun?

• quote:

aynı hatayı iPadde de alıyor musun?
    hatayı aldığın alettewww.m_gaupload.com.a girebiliyor musun?

Alıntıları Göster
    artık aksam evde denerım su anda işteyim.. en son sabah calısmıyordu malesef ama ipad2 de denemedım deneyıp bılgı vereyım o zaman
  • quote:

SportsDevili kurdum ama hiç bir şey izleyemedim. Hep hata veriyor.
  • quote:

evet arkadaslar uzun bir arayisin ardindindan,APPLE TV'ye alt yazi eklemenin en kolay yolunu buldum.artik ICEFILMS alt yazi nette aramaya son,simdi anlatayim. once XBMC'acin ondan sonra,VIDEO,altta add-ons,ondansonra,Get more,en ustte 3 tane nokta var(...) aciyoruz.ve SUBTITLES'E,giriyoruz.ve XBMC SUBTITLES apple tv indiriyoruz. ICEFILMS'girip birtane film secin herhangi birtane.ondan yapacaginiz adimlar soyle.filmi baslatin,ve kuman ok tusuna 3 veya 4 saniye basili tutun,ve karsimiza XBMC dosyasi cikacak ok diyin,sagda kare var tiklayin;kumandanin yuvarlak sag noktasina basin.altta add settin tiklayin.yukarida solda languages tiklayin.ve 3 tane secenek var dilleri TURKISH yapin ve alltta OK'cik diyin ondan sonra APPLE TV kendisi otamatik arayip ve buluyor. HADI HERKESE HAYIRLI OLSUN .not.her filmde ayni seyleri tekrarlamaya gerek yok.IYI SEYIRLER

verdıgınız bılgıler için teşkkurler.. zaten bu sekılde icefilms den altyazılı olarak izliyorduk.. yanlız filmleri parcalı olarak koyduklarından bir parca bitip diger parcaya gecıldıgında altyazı nasıl ayarlanıyor bilen var mı

• quote:

quote:

evet arkadaslar uzun bir arayisin ardindindan,APPLE TV'ye alt yazi eklemenin en kolay yolunu buldum.artik ICEFILMS alt yazi nette aramaya son,simdi anlatayim. once XBMC'acin ondan sonra,VIDEO,altta add-ons,ondansonra,Get more,en ustte 3 tane nokta var(...) aciyoruz.ve SUBTITLES'E,giriyoruz.ve XBMC SUBTITLES apple tv indiriyoruz. ICEFILMS'girip birtane film secin herhangi birtane.ondan yapacaginiz adimlar soyle.filmi baslatin,ve kuman ok tusuna 3 veya 4 saniye basili tutun,ve karsimiza XBMC dosyasi cikacak ok diyin,sagda kare var tiklayin;kumandanin yuvarlak sag noktasina basin.altta add settin tiklayin.yukarida solda languages tiklayin.ve 3 tane secenek var dilleri TURKISH yapin ve alltta OK'cik diyin ondan sonra APPLE TV kendisi otamatik arayip ve buluyor. HADI HERKESE HAYIRLI OLSUN .not.her filmde ayni seyleri tekrarlamaya gerek yok.IYI SEYIRLER

verdıgınız bılgıler için teşkkurler.. zaten bu sekılde icefilms den altyazılı olarak izliyorduk.. yanlız filmleri parcalı olarak koyduklarından bir parca bitip diger parcaya gecıldıgında altyazı nasıl ayarlanıyor bilen var mı
    FILMLERI dvd secin full versionyanlari rahatca bulabilirsiniz.

• quote:

FILMLERI dvd secin full versionyanlari rahatca bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    720p ler için de bunun bir çözümü olmalı.
    Confluence skin kullanıyorum. Kumandadan sağa tıkladığında soldan giren menüde en altta yığın ve birleştir seçenekleri var. Acil bir iş yetiştirdiğim için bakamıyorum ama, oradan birşey çıkabilir gibi geliyor bana.
  • quote:

Çok teşekkür ederim. Icefilm gerçekten harika.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.