Şimdi Ara

Abartlı 2. el Opel Fiyatları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şuan ki 2.el araçların gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum bu konuda sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

Arkadaşlar 12 gündür astra h kasa essenti araçlara bakıyorum 8 10 tane araç var sahibinden.com daki listemde 1 tane satılan görmedim ama herkes birbirine bakıp istiyor da istiyor yakında 0 ını geçecek 2. el herhalde. Olay açık arttırmaya dönmüş ama bu defa müşteriler değil arttıran satıcılar birbirlerine bakıp fiyat arttırıyor. Benim gibi ciddi alıcılar mağdur olmuş oluyor ve satıcılar da kendi kendilerini mağdur etmiş oluyor.

Yazın opel astra 1.6 hatchback esssentia ların en temizini 10000 km yi geçmemiş konfor paketlilerini 33500 e falan alabiliyordum. Ama şu an almak istiyorum ve 35000 den aşağı yok üstelik sözde kışın ucuz olurmuş 2.el. Aracına LPG taktırıp 35000 e veren de görmedim ve bu fiyatlar 39500 a kadar çıkmış. Yahu bu aracın sıfırının boşu 37500 dolusu 41000 ben bu abartılı fiyatları anlamıyorum.

Anlayan bir arkadaş varsa bana yardımcı olsun da ben normal bir fiyatta 2. el araç beklemeyeyim gideyim kredi falan 0 araç alayım bari.

• emrekocfb E kullanıcısına yanıt
    son zamanlardaki bu fahiş fiyatlara bende anlam veremiyorum.

sıfır almak daha mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.