Şimdi Ara

Abd’de zevkine adam olduren polis aylik $2500 ile odullendirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Newly released bodycam footage shows former Mesa police officer Philip Brailsford shoot and kill unarmed Daniel Shaver at a hotel in Arizona. Brailsford says he shot Shaver after he reached for his waistband and was acquitted of murder charges.
    https://www.youtube.com/watch?si=gNzQPRcxZtJudszk&v=7Ooa7wOKHhg&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanki Polisin talimatlarına uymuyor gibi..Yanlış anlamadıysam 'Ellerin yukarıda arkanı dön' diye direktif veriyor ama adam hem emekleyerek polise yaklaşmaya çalışıyor hem de elini arkasına götürüyor.Polis birkaç defa tekrar aynı şeyleri yaparsa vuracağını da söylemiş...Bilindiği üzere ABD'de bireysel silahlanma serbest ve adamlar gerekirse polisle çatışmaya dahi girmekten çekinmiyorlar.En ufak bir zaaf polisin hayatına mal olacağı için kurallar katı ve sert.Ya Polisin direktiflerin tamamen uyarsın ya da vurulursun..Adamlarda mantık bu...Polisin ceza yerine ödüllendirilmesi bu mantıktan kaynaklanıyordur...

Malum kesim üşüşmüş. Hatırlıyorum bu haberi. Çağlar öncesindendi sanıyorum, eski haberi ver, algıyı ver. Algı kasıyor malum kesim. Prosedür öyle, diz üstü çök bana yaklaş. Elini arkasına atıyor.

Ben abd de ellerim montumun cebimde yürüyordum. Bir yerden geçmemem gerekiyor, bilmiyorum ilk günlerim orada. Orda yolu arabayla kapatırlar yan park edip. Ellerim cebimde , polis çıktı arabadan, bir şeyler diyor. Ellerimi çıkardım cebimden polis anında ellerime baktı kitlendi. Orda silah serbest. O yüzden polis bu konuda çok daha hassas.
  • Özgürlükler ülkesi.

• amerıga coh özghür yeghenım

• -According to a police report, Shaver had been staying at a Mesa La Quinta Inn & Suites on business.[6] He invited two acquaintances, Monique Portillo and Luis Nuñez, to his room for drinks. There he showed them a scoped air rifle he was using to exterminate birds inside grocery stores. At one point, the gun was pointed outside his fifth-floor window, prompting a witness to notify the hotel receptionist. Following this, the police were immediately called by an employee at the hotel-

- While crawling towards the officers, Shaver moved his right hand towards his waistband. -

https://en.wikipedia.org/wiki/Shooting_of_Daniel_Shaver

bence polis doğru olanı yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 22 Mart 2024; 12:5:48 >

• Sanki Polisin talimatlarına uymuyor gibi..Yanlış anlamadıysam 'Ellerin yukarıda arkanı dön' diye direktif veriyor ama adam hem emekleyerek polise yaklaşmaya çalışıyor hem de elini arkasına götürüyor.Polis birkaç defa tekrar aynı şeyleri yaparsa vuracağını da söylemiş...Bilindiği üzere ABD'de bireysel silahlanma serbest ve adamlar gerekirse polisle çatışmaya dahi girmekten çekinmiyorlar.En ufak bir zaaf polisin hayatına mal olacağı için kurallar katı ve sert.Ya Polisin direktiflerin tamamen uyarsın ya da vurulursun..Adamlarda mantık bu...Polisin ceza yerine ödüllendirilmesi bu mantıktan kaynaklanıyordur...

• Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Adam panik oluyor, hemde alkollüymüş, stres ve korkudan ne yapacağını bilemiyor, alkolün mutlak etkisi var. Kafası ayık adam bile o anda strese girip korktupu için afallayabilir. Polis'in talimatları da aşırı mantıksız. Sen niye kendine çağırıyorsun? Yere yatır, ellerini başının üzerine koymasını söyle ve dikkatle yanına gidip kelepçeyi vur al. Yok dizlerinin üzerine çök, dizlerinin üzerindeyken elleri kaldır, emekleyerek gel. Saçma sapan direktifler veriyor. ABD Polisinde pragmatik zeka yok maalesef, tamamen robot gibi hareket ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 22 Mart 2024; 12:41:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Malum kesim üşüşmüş. Hatırlıyorum bu haberi. Çağlar öncesindendi sanıyorum, eski haberi ver, algıyı ver. Algı kasıyor malum kesim. Prosedür öyle, diz üstü çök bana yaklaş. Elini arkasına atıyor.

Ben abd de ellerim montumun cebimde yürüyordum. Bir yerden geçmemem gerekiyor, bilmiyorum ilk günlerim orada. Orda yolu arabayla kapatırlar yan park edip. Ellerim cebimde , polis çıktı arabadan, bir şeyler diyor. Ellerimi çıkardım cebimden polis anında ellerime baktı kitlendi. Orda silah serbest. O yüzden polis bu konuda çok daha hassas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 22 Mart 2024; 12:58:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam kaşınmış. Polis de kaşımış. Bir kaç kere uyarıyor .Her ne sebeple olursa olsun elini indirme diyor. Adam da cıvık cıvık elini indirip hatta polise doğru emekleyip şansını zorluyor. Belki üzerinde silah var bilemeyiz. Polis yapması gerekeni yapmış. Biz de olsa adamı ikna etmeye çalışırdı polis ölünce de şehit deyip geçerlerdi.

• Polis devleti olmanın sonuçları işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde polis ölmeli, değeri yok zaten insan hayatınınki polisin olsun. Polis ölsünki şehit edebiyatı yapsın saygı değer büyüklerimiz, camide siyaset yapsın, halkın olmayan milliyetçilik damarları kabarsın, oy olarak geri dönsün zaatı şahanelerine. Malum tayfanın amacı o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 22 Mart 2024; 15:32:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yalnız adama durduk yere müdahale etmiyorlar.Yanlış anlamadıysam adam elinde tüfekle görülmüş ve sivillere doğrultmuş.Zaten bu nedenle bölgeye polisi çağıranlarda çevredeki vatandaşlar olmuş.Polisin elinde uzun namlulu silah olması durumun ciddiyetini gösteriyor.Paylaşılan video vurulma öncesindeki birkaç saniyeden ibaret..Tam video halinde durum daha net anlaşılırdı diye düşünüyorum.

Öte yandan açıkçası polisin müdahalesini doğru buluyorum.Yorumumda belirttim..ABD'de bireysel silahlanma serbest ve adamlar gerekirse polisle ölümüne çatışmaya bile giriyorlar.Bu adam hem sarhoş hem de elinde tüfekle görülmüş..Polis bence gerekeni yapmış.Aksi olsa polis tutuklanırdı diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.