Şimdi Ara

ABD'den alınan Galaxy S5 SM-G900F LTA Özellikli Telefon Türkiye'de 3g olarak çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ABD'den unlock olarak Galaxy S5 SM-G900F 16GB model telefon almak istiyorum. Telefonda 4G LTA bağlantı özelliği var. Şu an Türkiye de bu bağlantı yok. Bu telefonla Turkcell'le 3g bağlantı kullanabilir miyim? Daha sonra LTA bağlantı çıktığında ülkeler arası LTA da herhangi bir farklılık olupta, burada LTA özelliğini kullanamama durumum olur mu?

S5 in 2 modeli var biri 3G diğeri 4G ikisi arasında karar vereceğim. Almışken 4G li almak istiyorum ancak bir sıkıntı olur mu diye düşünmeden edemedim.
    2 modelin karşılaştırmalı özelliklerini de aşağıda belirtiyorum, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Zaten tek fark internet hızları.

http://www.morecellphone.com/compare/phones/samsung-galaxy-s5-sm-g900h-16gb-vs-samsung-galaxy-s5-sm-g900f-16gb/998975

• Lta ilk kez duydm lte dir o :)) sen bnce bosver 4g yi kullnamycgn ozelligi bosver turkcellde de rf muhendsi isen maltpe trkcll plazada 4g var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisi qyni cihaz senin bqktigin cihaz 8 cekirdek octa islemci ama turkiye cihazlarinda iyi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.