Şimdi Ara

Abd'den protein tozu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abd'de yaşayan kuzenime protein tozu getirtcem. Hangi tozu aldırtmalıyım sizce? Sitede en çok satılan ve en çok olumlu puan alan ürün linkini verdiğim. Sizce nasıl? Ya da başka 1 şey mi aldırmalıyım?

http://www.amazon.com/Optimum-Nutrition-Standard-Double-Chocolate/dp/B000QSNYGI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1338297969&sr=8-1

• Weider tabiki. Tartışması bile olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Weider tabiki. Tartışması bile olmaz.

weider ve optimum iyi diye duymuştum ama amazon'da göremedim weider ürünleri.

çünkü link vericem bana bu al diyicem ama weider ürünü bulamadım orda.
  • Weider alma sakın. Benim tavsiyem alman malı olan Multipower. Fakat abdden aliyorsan Optimum iyi bir secim olabilir. Yolcu yaninda iceri aliyorlardir ama kargo vb. ile ulkeye sporcu destegi sokmak yasak hatirlatmak istedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo ile değil elden gelicek ürün bana kuzenim getirecek.

neden weider sakın alma dedin? weider kötü mü? en iyisi weider diyorlardı.
  • Weider, multipower ürünleri amerikada satılmaz. O firmaların ürünleri avrupa menşeidir. Abdden getirtecek adama niye alman ürünleri öneriyorsunuz ? Nedir bu marka takıntısı anlamadım gitti.

Abd malum supplementlerin cenneti. Herkes orda hap alır gibi kullanıyor. Getirteceksen en iyisini getirt derim: Iso sensation 93. İçerik bakımından bunla kıyaslanacak ürün yoktur. Bence böyle bir imkan varken yanına yer kaplamayacak küçük kutu amino veya nox ürünü de aldır derim buradakilerin yarı fiyatına.
  • eyvallah hocam. bu iso sensation 93 iyi midir? fiyatıda diğerlerine göre daha yüksek. alınabilcek en iyisi o mudur?

amino olarak önerileriniz nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

eyvallah hocam. bu iso sensation 93 iyi midir? fiyatıda diğerlerine göre daha yüksek. alınabilcek en iyisi o mudur?

amino olarak önerileriniz nedir?

fiyatı diğerlerine göre elbette pahallı ama türkiyede optimum fiyatına iso 93 alırsın.. spor geçmişin nedir bilmiyorum ama 6 ay öncesi gereksiz sen illa alacağım diyorsan bunu al yani. amino olarak önereceğim bişey yok hiç kullanmadım gaspari aminomax olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Weider, multipower ürünleri amerikada satılmaz. O firmaların ürünleri avrupa menşeidir. Abdden getirtecek adama niye alman ürünleri öneriyorsunuz ? Nedir bu marka takıntısı anlamadım gitti.

Abd malum supplementlerin cenneti. Herkes orda hap alır gibi kullanıyor. Getirteceksen en iyisini getirt derim: Iso sensation 93. İçerik bakımından bunla kıyaslanacak ürün yoktur. Bence böyle bir imkan varken yanına yer kaplamayacak küçük kutu amino veya nox ürünü de aldır derim buradakilerin yarı fiyatına.

Hadi ya Almanyanın bayrağı ne zaman değişti
     Abd'den protein tozu.

• quote:

quote:

Weider, multipower ürünleri amerikada satılmaz. O firmaların ürünleri avrupa menşeidir. Abdden getirtecek adama niye alman ürünleri öneriyorsunuz ? Nedir bu marka takıntısı anlamadım gitti.

Abd'den protein tozu.

Yazdıklarımı tekrar okuyabilirsin, gerekirse anlayana kadar..

yada kısaca örnek vereyim. bb.comda veya amazonda weider satılıyormu? weiderin sahibi kim? bunları araştır.

• quote:

quote:

quote:

Abd'den protein tozu.

yada kısaca örnek vereyim. bb.comda veya amazonda weider satılıyormu? weiderin sahibi kim? bunları araştır.

araştırdım kardeşhttp://www.weider.com/en/contact/ buyur adresleri de burda. amerika ile hindistanı karıştırmıyorsun değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abd'den protein tozu.

araştırdım kardeşhttp://www.weider.com/en/contact/ buyur adresleri de burda. amerika ile hindistanı karıştırmıyorsun değil mi?

Varya, nick-mesaj uyumu bu kadar olur. Aynı balotelli zihniyeti.

weider ve muscletech in sahibi aynı; john weider fakat weider nutrition avrupa piyasası için üretildi amerika ülkelerinde satılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 30 Mayıs 2012; 0:22:24 >

• Degerlerine bakinca iso da 30 gr protein var optimum da 24 tu. İso daha iyi 1 urun gibi gordugum baktigim kadariyla. İso siparisini verdirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye Amerika ya gidicem 2 milyarlık supplement alıcam diyorum .
    1e 3 fiyat var Türkiyeyle :/
  • mantıklı :))))
  • Paran varsa durma , banada getirsin kuzenin gelince aldığın fiyatın + %25 fazlasını veririm :P
  • optimum u sevmem ama optimum hydrowhey gerckten cok kaliteli bi toz bn olsam kesnlkle getrtirdm onun dısında da eger ole kutu kutu bisyler getrmek zor geliyosa kuck nox lar veya pre workout deneme paketleri getreblr onlarca onun dısında amino ların kutuları kuck olur getirtmelisin scvation xtend kesnlkle. Bana kalırsa tr de olmayan markaları getrtmen daha akıllıca musclepharm, scvation veya optimum(tr deki optimumların hic biri amerika uretimi degil yani dandik optimumlar gonderiliyo tr ye amerkidan made in usa almak lazm duzgn optimum isteniyosa) gbi Son olarak para kazanmak istiyosan getrebldign kdr steroid getir bnce turkiyede cok pahalı cnku atıyorm 1 kur diabonol bile 300 lira civarında bu arada steroid kullanmıyorm yanls olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Paran varsa durma , banada getirsin kuzenin gelince aldığın fiyatın + %25 fazlasını veririm :P

ben 2 tane istedim ama çoluk çocuk geliyor 1 taneyi bile zor getiririm dedi. bende üstelemedim getirsin yeter :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.