Şimdi Ara

Abiler Şu genç kardeşinize biraz akıl . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübelerinize dayanarak soruyorum şu genc kardesinize bir tavsiye . .

• İyide ne ile ilgili tavsiye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defa konu açıyorum :D arac tavsiyesi istiyecektim maksimum 45 bin tl ye kadar :D ama beceremedim sanırım af buyurun :D
  • İlk tavsiyem tavsiye isterken konuyu unutmamanız :) Ayrıca sadece fiyat belirtmişsiniz, vites, yakıt, en az kaç model, kaç km olmalı vs başka bir kriter yok mu?

10+ yıllık üyeyim 10 yıl önce buralar çok keyifliydi akşam oturur saatlerce konuları yorumları okur yorum yazardım, son yıllarda her türlü konuya siyaset bulaşıyor, ne saygı kaldı ne üslup ne seviye, iyice çekilmez oldu forum, artık tek bir kelime yazasım gelmiyor, benim gibi düşünen çok sayıda üye de artık pek uğramıyor buralara, uğrasa da birkaç sabit konuya yazıyor sadece.
    Yani pek tavsiye veren olmaz gibi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam dediklerinize yüzde yüz katılıyorum. Eskiden bu forumun bir adabı vardı. 20 li yaşlarda üniversitedeyken hep bu forumda her türlü konuyu okurdum. Herkes son derece medeni bir şekilde muhabbet ediyordu. Çok değil 2-3 sene öncesine kadar da böyleydi. Her şeyin tadı tuzu bozulduğu gibi buranın da bozuldu. Sıfır araç fiyatları konusunda bile araç fiyatı dışında her şey konuşuluyor.

Genç arkadaşımıza gelince, kriterlerini belirtirsen daha net bir şekilde yardımcı olmaya çalışalım :)

• 45.000 TL ye ne kaldı bilmiyorum ama vereceğim tavsiye Çin araçları haricinde en yeni ne alabiliyorsan onu al. Chev aveo, dacia sandero, accent era vs bulunabiliyorsa tutulan araçlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kafayiko

İlk tavsiyem tavsiye isterken konuyu unutmamanız :) Ayrıca sadece fiyat belirtmişsiniz, vites, yakıt, en az kaç model, kaç km olmalı vs başka bir kriter yok mu?

10+ yıllık üyeyim 10 yıl önce buralar çok keyifliydi akşam oturur saatlerce konuları yorumları okur yorum yazardım, son yıllarda her türlü konuya siyaset bulaşıyor, ne saygı kaldı ne üslup ne seviye, iyice çekilmez oldu forum, artık tek bir kelime yazasım gelmiyor, benim gibi düşünen çok sayıda üye de artık pek uğramıyor buralara, uğrasa da birkaç sabit konuya yazıyor sadece.
    Haklısınız. Ülkemiz belli konularda çok gelişti ve hala bunu çekemeyip burda sağda solda siyaset güdenler var. Elhamdüllillah geçit vermeyiz. Her araç bakan 150 binden aşağıya bakmıyor cliolar beğenilmiyor satılan golflere Almanya yetişemiyor adamlar bizim siparişler yüzünden çökmüş durumda ama yine yaranılmıyor... Önceden 2020 model böyle araçlara binebileceğimiz hayal edilebilir miydi? Hayır. Şahinle dolaşırdık hey gidi heyy

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralAktroll

Haklısınız. Ülkemiz belli konularda çok gelişti ve hala bunu çekemeyip burda sağda solda siyaset güdenler var. Elhamdüllillah geçit vermeyiz. Her araç bakan 150 binden aşağıya bakmıyor cliolar beğenilmiyor satılan golflere Almanya yetişemiyor adamlar bizim siparişler yüzünden çökmüş durumda ama yine yaranılmıyor... Önceden 2020 model böyle araçlara binebileceğimiz hayal edilebilir miydi? Hayır. Şahinle dolaşırdık hey gidi heyy

Alıntıları Göster
    Şu yaptığın yorum bile buram buram siyaset ve fanatiklik kokuyor.nickten bile belli ne yapmaya çalıştığın lütfen konu dışında takıl

• atakante1 A kullanıcısına yanıt
    Binek bir araç istiyorsanız 2009-2011 arası Renault Symbol 1.5dci 65 bg manual dizel , Fiat linea 1.3, Fiat albea 1.3 gibi ekonomik anlamda masraf cıkarsada ucuz olabilecek araçlara bakmanı tavsiye eder aldıktan sonra veya alırken lastik,triger+baskıbalata+bakım gibi masraflarıda gözetmeni tavsiye ederim . Mesela 1.3 Fiat grubu zincirlide ses olmadıkca değişmene gerek yoktur ama kayış grubu o şekilde degil , Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafayiko

İlk tavsiyem tavsiye isterken konuyu unutmamanız :) Ayrıca sadece fiyat belirtmişsiniz, vites, yakıt, en az kaç model, kaç km olmalı vs başka bir kriter yok mu?

Sözde özgürlük, feminizm gibi akımlar yüzünden böyle oldu. Sadece bu forum özelinde değil
    Insanlar birbirine küfür etmeyi, hakaret etmeyi düşünce özgürlüğü olarak karşılıyor. Gayet normal bir kavram oldu
    Bunu kabul etmeyenlerde bu ortamlardan elini eteğini çekti

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Şu yaptığın yorum bile buram buram siyaset ve fanatiklik kokuyor.nickten bile belli ne yapmaya çalıştığın lütfen konu dışında takıl

Alıntıları Göster
    Niye ezilen sesleri kısmaya çalışıyorsunuz? herkesin kendini ifade etmeye hakkı var herkes burda kötü yönde ifade ediyor ama ben pozitif ifade edince mi hatalı oluyorum?

• Cok Teşekkür ederim öncelikle ılımlı yaklaşımınız için yani otomatik düşünüyorum 45 fakat piyasanın durumu hali ortada manuelde olur yani yani kimse km yüksek arac istemez doğal olarak bekar birine gidebilecek bir araç işte manuel olur otomatik olursa da tadından yenmez birde 2000 üzeri olursa . . . cokmu şey istedim :D
  • GeneralAktroll G kullanıcısına yanıt
    İşte bahsettiğim durum tam olarak da bu :) sözde ironi yapıyorsunuz ancak bir insan bu nick ve bu gibi yorumlarla hiç alakasız bir konuda neyi amaçlayabilir eline ne geçer anlam vermek çok güç gerçekten, gidin ülke gündemindeki ilgili konulara yazın midem bulanıyor artık siyasi yorumlardan tartışmalardan, forum bu halde işte çok yazık. Benim avatarımdaki Osmanlı armasından dolayı siyasetle hiç alakası olmayan yorumlarıma bile küfür yazanlar oluyordu, böyle seviyesiz insanlarla neden muhattap olayım ki, bir daha cevap yazmayacağım bu gibi mesajlara.

Konuya dönecek olursak;
    Genç dediğiniz için hatchback
    Km 120-150 bin
    Vites manuel
    Fiyat max 45 bin olacak şekilde;
    2005 model civarı, Yaris veya Corsa önerebilirim. Coupe olsun derseniz seçenekleri çoğaltabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayiko -- 25 Mayıs 2020; 1:2:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.