Şimdi Ara

Abonelik İptali Fatura Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay kadar ttnet yalın abonesi olup sonrasında superonline ye geçiş yaptım,taahhüt imzalarken türktelekomdan modem talep etmedim ve bu süre zarfında şahsi modemimle bağlantı sağladım.Bugün gelen smsde 330tl fatura borcum oldugu bilgisi geldi.Bugünüm ttnet ve superonlineyi aramakla geçti sürekli baştan savma bilgiler veriliyor.Pazartesi günü türktelekom müdürlüğüne gidicem,sizin görüşlerinizi alabilir miyim?
    Teşekkürler.

• Hocam son durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

Hocam son durum nedir ?

15 dakika geçmiş senin mesajla ilk mesajı atan başlık sahibi arasında. Değişen ne olabilir dostum?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Dostum belki müşter hizmetlerin filan aramıştır diye düşündüm
  • quote:

Hocam son durum nedir ?

Ttnet ve superonline ile görüştüm.Ttnetin dediği yalın adslde 192lira kurulum hizmet bedeli +2 ay için 40ar lira indirim ücreti bunları söyledi.Ben ttnetten caymadan önce turkcell yetkilisine defalarca sordum dedimki 120tlye kadar siz karsılıyorsunuz tamam da bunun üzerinde bir rakam çıkartırlar mı bana?Her defasında hayır cevabını aldım sadece indirim bedelinizi ödersiniz o rakamda 120tlnin üzerinde olmayacaktır dendi.Bana bu konusmayı yapan temsilci için superonlineyi arayıp şikayet oluşturdum lakin nefret ettim her iki internet hizmet sağlayıcısındanda.
  • unal43 U kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar 120 tl ye kadar üçretsiz kullanım hakkı vermesi lazım size superonline olarak yaptıları ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal43

quote:

Hocam son durum nedir ?

Ttnet ve superonline ile görüştüm.Ttnetin dediği yalın adslde 192lira kurulum hizmet bedeli +2 ay için 40ar lira indirim ücreti bunları söyledi.Ben ttnetten caymadan önce turkcell yetkilisine defalarca sordum dedimki 120tlye kadar siz karsılıyorsunuz tamam da bunun üzerinde bir rakam çıkartırlar mı bana?Her defasında hayır cevabını aldım sadece indirim bedelinizi ödersiniz o rakamda 120tlnin üzerinde olmayacaktır dendi.Bana bu konusmayı yapan temsilci için superonlineyi arayıp şikayet oluşturdum lakin nefret ettim her iki internet hizmet sağlayıcısındanda.

Benim tahminim superonline 2 ay için aldığın 40'ar tl indirimi karşılar. Bağlantı ücreti karşılamıyor bildiğim kadarıyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal43

quote:

Hocam son durum nedir ?

40 TL indirim bedeli bile soygunken 192 TL kurulum bedeli nedir. Bu yasal soygundur.

• Hocam yazlık İnternet mi bağladınız bende yazlık İnternet bağladım sonra turknet geçiş yapı cam aynı şey benimde basıma gelir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever27

Hocam yazlık İnternet mi bağladınız bende yazlık İnternet bağladım sonra turknet geçiş yapı cam aynı şey benimde basıma gelir mi acaba

çok geç olacak biliyorum ama yalın adsl kullanıyorum hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.