Şimdi Ara

Abonelikte kimlik fotokopisinin alinmamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. 2 hafta abonesi oldugum internet saglayicisinin Bugun Teknik sorumlusu arayip kimlik bilginiz bizde gorunmuyor bize kimlik fotokopisini gonderirmisiniz dediler abonelik sirasindada benden kimlik fotokobisi alinmadi . simdi ben bu kimlik fotokopisini teslim etmessem bana zarari varmidir veya firmaya zarari varmidir.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• riskli bir iş

o adamın teknik sorumlu olduğuna emin misin

adamlar biz ttnet den arıyoruz bize tek şifreniz lazım paketinizi ücretsiz yükselticez indirim yapacaz falan diye milletin online işlem merkezi ve şifrelerini alıp ttnet play store dan yüzlerce liralık oyun satın aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

riskli bir iş

o adamın teknik sorumlu olduğuna emin misin

adamlar biz ttnet den arıyoruz bize tek şifreniz lazım paketinizi ücretsiz yükselticez indirim yapacaz falan diye milletin online işlem merkezi ve şifrelerini alıp ttnet play store dan yüzlerce liralık oyun satın aldılar.

evet ttnet olduguna eminim telefonla gondermeyecegimi soyledım bulundugum bölgenin turk telekom sorumlusuna teslim etmemi soyledi . ancak müşteri temsilcileri kesinlikle kimseye teslim etmemi soylediler. Bu işlem teknik servisin hatası sanırım kimlik fotokopimi kaybetmisler dosyaların mevcut degil bu yuzden göndermemi taep ettiler diye düsünüyorum. sadece göndermememin bana ilerdee bi bas agrısı yaratır mı onu merak etmiştim.
  • en fazla aboneliğin iptal olur onda da herhangi bir cayma bedeli talep edemezler kendi hataları sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

en fazla aboneliğin iptal olur onda da herhangi bir cayma bedeli talep edemezler kendi hataları sonuçta

bende oyle düsünmüsüm tesekkürler hocam cevaplarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TC Kimlik nosu Tek Biten vatandaş
    17 yıl önce açıldı
    noter ücreti hakkinda
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.