Arkadaşlar şeytana uyup babamın garanti atm kartını yürüttüm.Şifreyi doğru yazmama rahmen kartınıza el konuşdu yazdıEve gittiğimde herşey normaldi yani sizin gibi bende şüphelendim acaba çalındı diyemi felan aradılar diyede ama hiçbirşey olmadan kartınıza el konuldu yazdıAcaba babama nedesemNeden durup dururken elkoyar banka karta
quote:
Orjinalden alıntı: ŞAHİN YILMAZ
Arkadaşlar şeytana uyup babamın garanti atm kartını yürüttüm.Şifreyi doğru yazmama rahmen kartınıza el konuşdu yazdıEve gittiğimde herşey normaldi yani sizin gibi bende şüphelendim acaba çalındı diyemi felan aradılar diyede ama hiçbirşey olmadan kartınıza el konuldu yazdıAcaba babama nedesemNeden durup dururken elkoyar banka karta
Çok ters bi durum.Fakat sonunda senin için faydalı olanı aldığını söylemen bence
quote:
Orijinalden alıntı: trbugrapc
quote:
Çok ters bi durum.Fakat sonunda senin için faydalı olanı aldığını söylemen bence
baban kayboduğunu fark edip bildirmiştir. durup dururken atm el koymaz.
quote:
Orijinalden alıntı: trbugrapc
quote:
bence boyle boyle boyle durumu anlat ben seni tanımıyorum özür dilerim kusura bakma ama arkadaşlar seni vezirde eder rezilde eder kotu yolada sokar dogru yolada yerinde olsam onlarla takılmazdım ama sen bilirsim bu benim fikrim genede kusura bakma kardeş.
belki baban senden önce davranıp bi telefonla kartı iptal ettirdi böyle durumlarda atm ler kartlara direk el koyar
quote:
Orijinalden alıntı: guvenkab
belki baban senden önce davranıp bi telefonla kartı iptal ettirdi böyle durumlarda atm ler kartlara direk el koyar
Baban zaten olayın farkında ki bankaya haber vermiş kartı iptal ettirmiş baban senin onunla konuşup herşeyi itiraf etmeni bekliyor olabilir,bir an önce yapılması gerekeni yap...
Umarım bir daha böyle şeylere bulaşmazsın...
quote:
Orijinalden alıntı: Sam0!
Baban zaten olayın farkında ki bankaya haber vermiş kartı iptal ettirmiş baban senin onunla konuşup herşeyi itiraf etmeni bekliyor olabilir,bir an önce yapılması gerekeni yap...
Alıntıları Göster
BÜTÜN ARKADAŞLARİN DEDİGİ GİBİ EĞER BABANA DEMEZSEN GÜVENSİZLİK OLUR BABAN SENİN HAKKINDA COK KOTU SEYLER DÜŞÜNÜR ALLAH KORUSUN HIRSIZ DERSE ALLAH KİMSESNİN BASINA VERMESİN BENİM EVLADİM BENDEN kARt cALİYOR YARİN BİGÜN KİMBİLİR NE CALAR FAlaN DİYE KAHROLMASIN DÜRÜSTCE DE BEN BOYLE Bİ ARKAADAŞLARA UYDUM UYMAZ OLAYDİM ARADA ARKADAŞLARA Bİ İKİ KÜFÜR GEC GÜZEL OLUYO BEN YAPMİŞTİM. OKULDA CAPTAN BLACKLE YAKALANDİM VİŞNELİYDİ VE 26 YTL ORJİNALDİ.
Alıntıları Göster
baban seni şapa oturtmuş...
(yapacağın pek bi şey yok, Allah kurtarsın)
quote:
Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
baban seni şapa oturtmuş...
(yapacağın pek bi şey yok, Allah kurtarsın)
Alıntıları Göster
bencede doğruyu söyle derim...
quote:
Orijinalden alıntı: ethan hunt
Alıntıları Göster
Bir yanlış başka bir yanlışı Dogurur, İyice durum kötüye gitmeden Babana söyle.Bide Neden böyle yaptıgınıda söyle bişi söylemekten çekinme sonra durum dahada kötüleşir
quote:
Orijinalden alıntı: ethan hunt
Alıntıları Göster
hiç vakit kaybetmeden babana haber vermelisin el konuldu yazmasına bakma çoğu kez dolandırıcılar tarafından yapılıyor sen gittikten sonrada kişiler tarafından alınıp şifreside bilindiği için karttan nakit çekilebilir ayrıca alışverişlerdede kullabilir.şifreyi doğru girdikten sonra kartın yutulması normal değil 24 saat geçmeden müşteri temsilcisine bildirmeniz lazım
babamında kredi kartını çaldılar 2500 ytl çekmişler savcılık falan uğraşıyoruz aynı gün içinde soylendiği için bizden paranın alınmayacağının olasılıgı yüksek diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Birce
hiç vakit kaybetmeden babana haber vermelisin el konuldu yazmasına bakma çoğu kez dolandırıcılar tarafından yapılıyor sen gittikten sonrada kişiler tarafından alınıp şifreside bilindiği için karttan nakit çekilebilir ayrıca alışverişlerdede kullabilir.şifreyi doğru girdikten sonra kartın yutulması normal değil 24 saat geçmeden müşteri temsilcisine bildirmeniz lazım
babamında kredi kartını çaldılar 2500 ytl çekmişler savcılık falan uğraşıyoruz aynı gün içinde soylendiği için bizden paranın alınmayacağının olasılıgı yüksek diyorlar
Alıntıları Göster
belkide süresi bitmiştir kartın
quote:
Orijinalden alıntı: Be®k
belkide süresi bitmiştir kartın
Alıntıları Göster
bence söyle yoksa baban şüphelenip ihbar ettiyse bir şekilde o atm dede bir kamera varsa veee
quote:
Orijinalden alıntı: forumaaa
bence söyle yoksa baban şüphelenip ihbar ettiyse bir şekilde o atm dede bir kamera varsa veee
Alıntıları Göster
atm kamerası seni kesin görmüştür
korkma almak yerine isteseydin kşke
quote:
Orijinalden alıntı: sejde
Alıntıları Göster
ben babama, "baba" diye hitap ediyorum seni bilmem
quote:
Orijinalden alıntı: sejde
Alıntıları Göster
belkide bildigin şifre yanlıştır.yani baban değiştirmiş olabilir.ama ondada anlarsın yau 3 defa girince el koyuyor bende bi ara kaptırmıştım makinaya kartı
quote:
Orijinalden alıntı: passat1905
belkide bildigin şifre yanlıştır.yani baban değiştirmiş olabilir.ama ondada anlarsın yau 3 defa girince el koyuyor bende bi ara kaptırmıştım makinaya kartı
Alıntıları Göster
babanın durumuna göre hareket etmelisin ve babanın haberi var mı onu anlamalısın önce sonra bir şeyler bulursun. sen her ihtimale karşı doğruyu söyle.ama baban ile muhabbetin fazla yoksa hiç söyleme bence...
quote:
Orijinalden alıntı: cem409
babanın durumuna göre hareket etmelisin ve babanın haberi var mı onu anlamalısın önce sonra bir şeyler bulursun. sen her ihtimale karşı doğruyu söyle.ama baban ile muhabbetin fazla yoksa hiç söyleme bence...
Alıntıları Göster
bi hafta filan babana yalakalık yap :DDD
quote:
Orijinalden alıntı: Anti_Ceza
bi hafta filan babana yalakalık yap :DDD
Alıntıları Göster
sana tavsiyem boy abdesti alda söyle gömbürütde kynama
quote:
Orijinalden alıntı: Cedric King
sana tavsiyem boy abdesti alda söyle gömbürütde kynama
Alıntıları Göster
imama başvur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme