Şimdi Ara

Acaba Babama Nedesem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şeytana uyup babamın garanti atm kartını yürüttüm.Şifreyi doğru yazmama rahmen kartınıza el konuşdu yazdıEve gittiğimde herşey normaldi yani sizin gibi bende şüphelendim acaba çalındı diyemi felan aradılar diyede ama hiçbirşey olmadan kartınıza el konuldu yazdıAcaba babama nedesemNeden durup dururken elkoyar banka karta

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞAHİN YILMAZ

Arkadaşlar şeytana uyup babamın garanti atm kartını yürüttüm.Şifreyi doğru yazmama rahmen kartınıza el konuşdu yazdıEve gittiğimde herşey normaldi yani sizin gibi bende şüphelendim acaba çalındı diyemi felan aradılar diyede ama hiçbirşey olmadan kartınıza el konuldu yazdıAcaba babama nedesemNeden durup dururken elkoyar banka karta

Çok ters bi durum.Fakat sonunda senin için faydalı olanı aldığını söylemen bence

• quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

quote:

Arkadaşlar şeytana uyup babamın garanti atm kartını yürüttüm.Şifreyi doğru yazmama rahmen kartınıza el konuşdu yazdıEve gittiğimde herşey normaldi yani sizin gibi bende şüphelendim acaba çalındı diyemi felan aradılar diyede ama hiçbirşey olmadan kartınıza el konuldu yazdıAcaba babama nedesemNeden durup dururken elkoyar banka karta

Çok ters bi durum.Fakat sonunda senin için faydalı olanı aldığını söylemen bence
    baban kayboduğunu fark edip bildirmiştir. durup dururken atm el koymaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

quote:

bence boyle boyle boyle durumu anlat ben seni tanımıyorum özür dilerim kusura bakma ama arkadaşlar seni vezirde eder rezilde eder kotu yolada sokar dogru yolada yerinde olsam onlarla takılmazdım ama sen bilirsim bu benim fikrim genede kusura bakma kardeş.

• belki baban senden önce davranıp bi telefonla kartı iptal ettirdi böyle durumlarda atm ler kartlara direk el koyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

belki baban senden önce davranıp bi telefonla kartı iptal ettirdi böyle durumlarda atm ler kartlara direk el koyar
    Baban zaten olayın farkında ki bankaya haber vermiş kartı iptal ettirmiş baban senin onunla konuşup herşeyi itiraf etmeni bekliyor olabilir,bir an önce yapılması gerekeni yap...

Umarım bir daha böyle şeylere bulaşmazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0!

Baban zaten olayın farkında ki bankaya haber vermiş kartı iptal ettirmiş baban senin onunla konuşup herşeyi itiraf etmeni bekliyor olabilir,bir an önce yapılması gerekeni yap...

Alıntıları Göster
    BÜTÜN ARKADAŞLARİN DEDİGİ GİBİ EĞER BABANA DEMEZSEN GÜVENSİZLİK OLUR BABAN SENİN HAKKINDA COK KOTU SEYLER DÜŞÜNÜR ALLAH KORUSUN HIRSIZ DERSE ALLAH KİMSESNİN BASINA VERMESİN BENİM EVLADİM BENDEN kARt cALİYOR YARİN BİGÜN KİMBİLİR NE CALAR FAlaN DİYE KAHROLMASIN DÜRÜSTCE DE BEN BOYLE Bİ ARKAADAŞLARA UYDUM UYMAZ OLAYDİM ARADA ARKADAŞLARA Bİ İKİ KÜFÜR GEC GÜZEL OLUYO BEN YAPMİŞTİM. OKULDA CAPTAN BLACKLE YAKALANDİM VİŞNELİYDİ VE 26 YTL ORJİNALDİ.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0!

Alıntıları Göster
    baban seni şapa oturtmuş...

(yapacağın pek bi şey yok, Allah kurtarsın)

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

baban seni şapa oturtmuş...

(yapacağın pek bi şey yok, Allah kurtarsın)

Alıntıları Göster
    bencede doğruyu söyle derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ethan hunt

Alıntıları Göster
    Bir yanlış başka bir yanlışı Dogurur, İyice durum kötüye gitmeden Babana söyle.Bide Neden böyle yaptıgınıda söyle bişi söylemekten çekinme sonra durum dahada kötüleşir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ethan hunt

Alıntıları Göster
    hiç vakit kaybetmeden babana haber vermelisin el konuldu yazmasına bakma çoğu kez dolandırıcılar tarafından yapılıyor sen gittikten sonrada kişiler tarafından alınıp şifreside bilindiği için karttan nakit çekilebilir ayrıca alışverişlerdede kullabilir.şifreyi doğru girdikten sonra kartın yutulması normal değil 24 saat geçmeden müşteri temsilcisine bildirmeniz lazım

babamında kredi kartını çaldılar 2500 ytl çekmişler savcılık falan uğraşıyoruz aynı gün içinde soylendiği için bizden paranın alınmayacağının olasılıgı yüksek diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Birce

hiç vakit kaybetmeden babana haber vermelisin el konuldu yazmasına bakma çoğu kez dolandırıcılar tarafından yapılıyor sen gittikten sonrada kişiler tarafından alınıp şifreside bilindiği için karttan nakit çekilebilir ayrıca alışverişlerdede kullabilir.şifreyi doğru girdikten sonra kartın yutulması normal değil 24 saat geçmeden müşteri temsilcisine bildirmeniz lazım

babamında kredi kartını çaldılar 2500 ytl çekmişler savcılık falan uğraşıyoruz aynı gün içinde soylendiği için bizden paranın alınmayacağının olasılıgı yüksek diyorlar

Alıntıları Göster
    belkide süresi bitmiştir kartın

• quote:

Orijinalden alıntı: Be®k

belkide süresi bitmiştir kartın

Alıntıları Göster
    bence söyle yoksa baban şüphelenip ihbar ettiyse bir şekilde o atm dede bir kamera varsa veee
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumaaa

bence söyle yoksa baban şüphelenip ihbar ettiyse bir şekilde o atm dede bir kamera varsa veee

Alıntıları Göster
    atm kamerası seni kesin görmüştür

korkma almak yerine isteseydin kşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: sejde

Alıntıları Göster
    ben babama, "baba" diye hitap ediyorum seni bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sejde

Alıntıları Göster
    belkide bildigin şifre yanlıştır.yani baban değiştirmiş olabilir.ama ondada anlarsın yau 3 defa girince el koyuyor bende bi ara kaptırmıştım makinaya kartı

• quote:

Orijinalden alıntı: passat1905

belkide bildigin şifre yanlıştır.yani baban değiştirmiş olabilir.ama ondada anlarsın yau 3 defa girince el koyuyor bende bi ara kaptırmıştım makinaya kartı

Alıntıları Göster
    babanın durumuna göre hareket etmelisin ve babanın haberi var mı onu anlamalısın önce sonra bir şeyler bulursun. sen her ihtimale karşı doğruyu söyle.ama baban ile muhabbetin fazla yoksa hiç söyleme bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: cem409

babanın durumuna göre hareket etmelisin ve babanın haberi var mı onu anlamalısın önce sonra bir şeyler bulursun. sen her ihtimale karşı doğruyu söyle.ama baban ile muhabbetin fazla yoksa hiç söyleme bence...

Alıntıları Göster
    bi hafta filan babana yalakalık yap :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti_Ceza

bi hafta filan babana yalakalık yap :DDD

Alıntıları Göster
    sana tavsiyem boy abdesti alda söyle gömbürütde kynama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

sana tavsiyem boy abdesti alda söyle gömbürütde kynama

Alıntıları Göster
    imama başvur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.