Şimdi Ara

Acaba Bana Fikir Verebilirmisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Daha Yeni HTML Öğrenmeye Başladım Ve Bazı Kodları Hazır Kod Olan Bir Site Yaptım.Diğer Sitelere Kıyasla Daha Çok Amatörce Ama Bana Yardım Edeceğinizi Umuyorum.Lütfen Şu Sorularıma Cevap Verirseniz Sevinirim.
    SORULARIM
    1-Yeni Başladığımı Söylemiştim.Acaba Ilk Yapıtlarım Kendimden Mi Bahsetmeli Yoksa Şimdi Yaptığım Gibi Oyun Sitesi Mi Yapmalıyım.Oyun Siteleri Yapmak Zor Olduğu İçin Ben Ilk Önce Kendimden Bahseden Siteler Yapayım Diye Düşündüm.Sizin Fikriniz Nedir?
    2-Web Tasarım Konusunda Pek Iyi Değilim.Bana Yardımcı Olacak Bi Arkadaş Çıkarsa Sevinirim.
    3-Sitemin Ne Gibi Şeylere Ihtiyacı Var?
    4-HTML Kodlarını Öğrendim.Şimdi Ilk Önce Hangi Dili Öğrenmeye Başlamalıyım?
    Sorularımı Cevaplarsanız Çok Sevinirim.Şu Web Tasarım Konusunda Ise utkutombul@gmail.com Adresine Mail Yollayabilirsiniz.
    Saygılarla...

• Dostum bence bir firma bul ve ona web sitesi yapmayı dene. Firma web siteleri genelde sade oluyor ve resim editleme falan işleri çok oluyor. Kendini geliştirmen için bence çok iyi. Ben bu şekilde bayağı bişi öğrendim tavsiye ederim
  • Firma Bulmasına Bulurum Da Onlara Web Sitesi Yapmak Paralı Oluyor.Ben Ücretsiz Bir Host Ile Işe Başlayarak Daha Sonra Sitem Gelişince Paralı Hostlar Falan Almak Istiyorum.Yine De Teşekkürler.
    EDIT:
    Aslında Senin Demek Istediğini Şimdi Anladım.Bu Işlere Yeni Başlayan Bir Firma Bulup Onlara Web Sitesi Yap Diyorsun.unu Deneyeceğim.Sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkutombul -- 4 Mart 2006; 10:46:43 >
  • yukardaki soruların için msn de görüşsek daha iyi olacaktır.msn im imzada bulunuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.