Şimdi Ara

accent kapısı açılmamaya mahkum kaldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu sorunun kimsenin başına geldiğini sanmıyorum ama bir bileniniz mutlaka vardır arka sol kapının çocuk kilidi yanlışlıkla devreye sokuldu , Kapının dış kolu kırık olduğu için ne içten ne de dıştan açılıyor bunu açabilmek için kapı döşemesinin çıkması gerek ama malesef o da çıkmıyor. Şuan yapabileceğim tek şey . Kapının iç kolunu soküp birşey sokarak kapanın dış koluna bağlı teli astılmam gerekli ama bu da imkansız gibi .Başka bir çözümyolu bilen varsa lütfen yardım etsin .

1999 ACCENT GLS

• Servise gittin mi onlar ne diyor(Dur ben söyleyeyim bu modellerede olur böyle şeyler sonra düzelir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Servise gittin mi onlar ne diyor(Dur ben söyleyeyim bu modellerede olur böyle şeyler sonra düzelir)

servise gitmedim sorunu bilen birisinin yardımlarıyla çözmeyi düşünüyorum servis bu iş için masraf çıkartır. bu sorunun arabanın modeli veya markası ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Çocuk kilidi malesef kapı kolunun kırık olduğunu bilmeyen birisi tarafından devreye sokuldu . Bu durumda araç sahibi olarak ben ne yapabilirim ? Bu sorunun nasıl halledileceğini bilen birisi mutlaka vardır..

• Arkadaşım kızma ben servislerin anlayışını belirtmiştim sadece,senin sıkıntına gelince kaportacılar kırık kapı kilitlerini dışarıdan açabiliyorlar.En azından ben şahin marka aracın açılmayan kapısını o şekilde açtırmıştım.Kaportacı dışardaki kolu tamamen kırıp mandalı elle açmıştı.Bi dene istersen.
  • Arakadaşım kapı döşemesinin çıkartılamsı zor değildir.

çekme kolu vidalarını söktükten sonra etrafında plastik tutacaklar vardır
    bunlar kırmada tornavida ile kendine doğru çekerek boşa al.

İçeriden kapı açma kolunun vi,dasını aldıktan sonra kapı döşemesini hafif yukarıya doğru kaldır.

İç taraftan kapı açma kolunu tutan plastik bir ince tutacak bulacaksın. (Üsten bakınca görürsün)
    bu küçük tutacağı kapı açma kolunca kırmadan ayırman gerekecek. Bukadar

Gerekli işlemlerini yaparsın.

defalarca açıp kapattım. Önüde arkayıda .. Sorun yok
  • Hyundai lerin merkezi kilitleri biraz nane. Öyleki, alarm uzaktan kumandasına basıp kapıları açmak istiyorsunuz ve lık diye bir ses geliyor.Kapıyı bundan önce açmaya çalışırsanız, kapı kolu sittim sene çalışmıyor.Kilitleyip tekrar açmazsanız o kapı nın kolu devre dışı kalıyor.Ne içeriden ne de dışarıdan açılmıyor.Kilitleyip tekrar lık sesinden sonra açarsanız sorun düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raven1974 -- 21 Şubat 2008; 16:40:59 >
  • pis bir durum. Allah yardımcın olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • servise bi sorsaydın, heralde bişiler söyleyecekler dimi..
  • bende 2000 modeli vardı hatırlıyorum soguk bir istanbul gecesi bir akşam mesaiden çıktıktan sonra kapıları açmak istedigimde kapılar açılmamıştı. güvenlikdeki adamların catılından su ısıtıp kapı kenarına döktümde bir kapı zor açıldı...bidaha hyundaimi aman diyim
  • soğuktan kapı kilidi donması hyundai'ye has bir durum değil, bir sürü arabada aynı sorun var...

quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

bende 2000 modeli vardı hatırlıyorum soguk bir istanbul gecesi bir akşam mesaiden çıktıktan sonra kapıları açmak istedigimde kapılar açılmamıştı. güvenlikdeki adamların catılından su ısıtıp kapı kenarına döktümde bir kapı zor açıldı...bidaha hyundaimi aman diyim
  • evet bu olay hyundai ye has bir olay değil, her marka her model aracın kapıları soğuktan donup açılmayabiliyor.
  • alınmayın ama ben o kadar eş dost karda kışta araç sürüyor kapısı donan görmedim..

ha belki bendeki arabanın kapı içindeki siyah lastikleri biraz deformeydi onlarla alakalı olablir
  • valla benim arabanın üzerine 40 cantim kar yağdı geçende hava -5 derec idi kapı tek seferde açıldı benimkide hyundai
  • seat cordoba, wv polo ve fiat doblo'da bizzat başımıza geldi...

BMW'yi bilmiyorum :-) kesin onda KKIS : kapı kilidi ısıtma sistemi gibi birşey vardır...
  • ama ben kapısı donan çok 5.25 -3.16 gördüm

gördüm
    quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

alınmayın ama ben o kadar eş dost karda kışta araç sürüyor kapısı donan görmedim..

ha belki bendeki arabanın kapı içindeki siyah lastikleri biraz deformeydi onlarla alakalı olablir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.