Şimdi Ara

acele yardım,pahalı mı ucuz mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.2005 model nissan micra tekna,35000'de. Değişeni yok,temiz araç.Ayrıca italyan sıralı sistem lpg'li(1500ytl'lik).Aracı satıcı en son 18000ytl'ye bırakıyor. ben 17500 verdim kabul etmedi.Sizce 18000ytl'ye aracı alsam pahalı mı almış olurum yoksa değerinde mi.yardımcı olursanız sevinirim.

• ikinci el araç alırken temel prensibim en ucuzundan ziyade en temizini almaktır.(tabi alıp satma niyetiyle değil binmek için alıyorsak)
    arac temizse içine sindi ise 300-500 un lafı olmaz alınır.
    saygılarımla..
  • Araba temizse 3'e 5'e bakılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

ikinci el araç alırken temel prensibim en ucuzundan ziyade en temizini almaktır.(tabi alıp satma niyetiyle değil binmek için alıyorsak)
    arac temizse içine sindi ise 300-500 un lafı olmaz alınır.
    saygılarımla..

Katılmamak elde değil arkadaşın yorumuna.Ama merak ediyorsanız bunu öğrenmenin yolu internet sitelerinde benzerlerini aratmaktır...
    www.sahibinden.com
    www.araba.com

• doğru diyorsunuz da biz araç satarken 3e 5e bakıyorlar ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dede7377

doğru diyorsunuz da biz araç satarken 3e 5e bakıyorlar ama.

alıcı istediği fiyatı verir, burada sen iyi araba bulmusken riske girmemelisin. Bak ben passati geçen sene 24 bin ytl ye aldim 2000 model, ama 19 bin ytl yede vardı neden ben kerizmiyim gidip 5 milyar fazla vereceğim ama öyle değil işte, Ankaranın en temiz pasatıy dı aldığım... iyi araba herzaman piyasanin ustundedir.. unutma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 8 Ağustos 2008; 12:24:51 >
  • dostum madem araba temiz içine sindi o zaman 500 bin daha ver.binici isen tabi
  • ya doğru diyorsunuz da benim galerici arkadaş var,bana dediği bu aracın 16000 ytl ettiği.ancak ben internet sitelerinde araştırdım.aynı özelliklere sahip 90000'de lpgsiz araçları hem de istanbul aracaı(benim alacağım ankara arabası)en son 17000ytl'ye bırakıyor.onun için kafam karıştı.galerici arkadaşım mı doğru söylüyor yoksa uçmuş mu acaba diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.