Şimdi Ara

Acemi için otomatik vites araç tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bir arkadaşım araç tavsiyesi istedi ama yanıltmak istemedim.

Arkadaşın sürüş tecrübesi çok az. Şehir istanbul. B segment hatchback kasa, Otomatik vitesli, sorun çıkarmayacak, parça bakım maliyetleri fazla yüksek olmayan, yakıtı çok can yakmayan bir araç istiyor. Dizel/benzin çok önemli değil çok abartı yakmasın yeterli.

Güvenlik kısmı önemli, güvenliği düşük bir araç olmasın. sıfır yada birkaç yaşında bir araç olabilir. Fiyat olarak limitini net bilmiyorum 40000-45000'e kadar falan olabilir. Daha ucuz olursa daha iyi olur tabi. Marka takıntısı yok, avrupa, kore, japon vs. farketmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acemi Sürücüler İçin Otomatik Vites Araba Tavsiyeleri

Otomatik vitesli araçlar, özellikle acemi sürücüler için sürüş deneyimini kolaylaştırabilir. İşte acemi sürücüler için önerilen otomatik vitesli araçlar:

• Hyundai Accent: Küçük boyutları ve kolay manevra kabiliyeti ile yeni sürücüler için idealdir.
    • Kia Rio: Benzer şekilde küçük ve çevik bir araçtır, ayrıca gelişmiş güvenlik özellikleri sunar.
    • Toyota Corolla: Güvenilirliği ve yakıt verimliliğiyle tanınır, yeni başlayanlar için mükemmel bir seçimdir.
    • Honda Civic: Geniş iç mekanı, güçlü motoru ve gelişmiş teknolojileri ile daha deneyimli acemiler için uygundur.
    • Volkswagen Golf: Kompakt boyutuna rağmen geniş bir iç mekan ve yüksek kaliteli bir sürüş deneyimi sunar.

Bu araçlar, acemi sürücüler için otomatik vites araba tavsiyesi olarak düşünülürken, kendi ihtiyaçlarını ve bütçelerini de göz önünde bulundurmaları önemlidir. Küçük ve manevra kabiliyeti yüksek araçlar yeni başlayanlar için daha uygundur, ancak daha deneyimli acemiler daha güçlü motorlara ve gelişmiş özelliklere sahip araçları tercih edebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • B sınıfı denmiş.

Ama bence 2.el olacaksa temiz C sınıfı da olabilir.

Belki o fiyatlara Megane 3 1.5DCİ EDC ve ya Fiat Bravo 1.6 multijet dualogic bulunabilir.

Ama illa B sınıfı olacaksa sıfır-otomatik az yakan ve güvenli:

Mitsubishi Space Star 1.2 Invite CVT (Sanırım A sınıfı ama bir baksın derim arkadaşınız. 2.eli yok.)

Toyota Yaris 1.33 Fun Multidrive S:Aranan her şeyin olduğu bir araç ama bütçeyi 4.000Tl kadar aşıyor 2015 modeli.

Bu modeli 2.el düşünebilirsiniz bütçeyi çok aşar derseniz.
  • Sizin ilaciniz honnda jazz cvt gecmis olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, yaris, jazz listeye aldım. Mitsubishi'ye bakıcam.

Megane falan güzelde acemi olduğu için küçük araç bakıyor biraz daha birde EDC, DSG gibi komplike şanzımanlar için biraz daha tecrübe gerekiyor sık dur kalktanarada boşa almak gerekiyor vs.. Yoksa şanzıman ısındı vs. Gibi arızalar almak mümkün başıma geldi.

Önceki kasa i20 nasıldır bu ara. Onuda tavsiye etmişler kendisine.

• temizinden 99 model opel corsa b iyidir
  • Şuanda senin tam otomatik şanzuman alma gerekir, Dsg, Edc, gibiler yorar seni. Ha ama onlar çok yakar, tüpke uyum sağlamaları biraz daha zordur söyleyeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaris otomatik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarisi bir kenara yazdım baya tavsiye edildi. Hyundai i20 için ( son kasa ve bir önceki kasa ) ne düşünüyorsunuz?

Benim kullandığım araç edc zaten, dsgyide az çok kullandım biliyorum. Acemilik atmak için çok uygun olmadıklarını düşünüyorum. tam otomatik ya da cvt gibi seçenekler daha uygun geliyor bana.

99 corsa tavsiye edilmiş, çok yaşlı araç istemiyor hocam maksimum 4-5 yaşında ve güvenlik zaafı mümkün mertebe olmayan bir araç isteniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Yarisi bir kenara yazdım baya tavsiye edildi. Hyundai i20 için ( son kasa ve bir önceki kasa ) ne düşünüyorsunuz?

Benim kullandığım araç edc zaten, dsgyide az çok kullandım biliyorum. Acemilik atmak için çok uygun olmadıklarını düşünüyorum. tam otomatik ya da cvt gibi seçenekler daha uygun geliyor bana.

99 corsa tavsiye edilmiş, çok yaşlı araç istemiyor hocam maksimum 4-5 yaşında ve güvenlik zaafı mümkün mertebe olmayan bir araç isteniyor.

yeni i20 tam otomatik 4 ileri eski şanzıman. ş.içi 9-10 litre yakar ama diğer otomatikler gibi kolay kolay arıza çıkarmaz. ama benim tavsiyem 2.el 2012-2014 model arası 1.4 e hdi otomatik dizel pejo 208 olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.