Şimdi Ara

ACER 5112 WLMI GÖRÜNTÜ PROBLEMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
17.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet sorun bire bir ayni, bende duvar kagidini gri renkte yaptim we icine degisik renklerde kareler ekledim

``goruldugu uzere gri tonlarinda daha iyi belli olan hava kabarciklari seklinde lekeler var`` diye de duvar kagidinin ustune yazdim

teknik servisin buna sorun yok dememesi imkansiz, he yok bu normal derlerse hemen tuketici heyetine gidip ayipli mal olduguna dair belge alicam we bimekse tekrar goturcem, yine almazlarsa forumda bir arkadasin teknosaya actigi dawa basligi war dawa sonuclanmis, onu emsal gostererek dawa acicam, her turlu bimekse wericem bu makinayi
  • Ewt sorun fotograflardaki gibi. Bence aslında sorun bütün renklerde var zaten bizim bahsettiğimiz acık renkteki görüntüyü bozan noktacıklar bunlar da en cok gri gibi en fazla kontrast yaratan renklerde belli oluyor. Mavide bile cok dikkatli bakarsanız farkı anlıyorusunuz. Renk koyulaştıkça yani kontrast farkı artttıkça problem kendini daha fazla belli ediyor. Dediğiniz gibi düz siyahta hiçbişey yok. Benden başka CRT monitöre takıp deneyen oldumu önce belirttiğim gibi harici monitöre bağladığımda sorun düzelmişti.
  • Verdiğin linki inceledim de gözüme şöyle bişey çarptı. Almanyadaki arkadaşlar aynı olayı yaşarken Ağustos 2006 mıymış. 5112'ler ilk olarak yanılmıyorsam bu aylarda Türkiye'de piyasaya çıkmaya başladı. Ağustos ayında alan arkadaşlardan hiçbirinde bu problem yok. Problem Bizim 5112'lerle beraber geldi. Komplo teorisi kurarsak; 5112'lerin monitörleri farklı farklı firmalara yaptırıldı. Bir veya birkaç firmanın ekranı kalitesizdi. Bu partilerden biri Almanya'da Ağustos civarında satışa sunuldu. Orda iadeler başlayınca piyasadan toplanıp 6 ay sonra TÜRK insanına sunuldu. YERSENİZ diye?

Bu arada onlar da harici monitöre bağlamış ve sorun kaybolmuş. ACER'in destek servisi de maillara yeterli ve tatmin edici bir cevap veremmeiş Almanya'da.
  • simdi napsam acaba yaw acaba yeni gelcek olanımı beklesem onun ekranı saglam gelirmi acaba
    yoksa bu haftasonu gidip baska bişimi alsam
  • Bence yeni geleni deneyeceksin onda da aynı sorun varsa değiştireceksin. En güzeli bu. Bu fiyata alabileceğin en iyi dizüsütünü almışsın. Hem de acer güvencesiyle.

Zaten bu sorunu çözemezlerse toplatırlar makinaları.
  • ya arkadaslar bende bu gun aldım 5112yi tüm nette sadece bu kısmı okumamışımdır heralde şans.
    ayıplı mal
    ama cok hoşuma gitti cok hızlı
    aynı anda çok fazla işlem yapıyo
    ama film izlenmiyo doru düzgün her yer kare içinde
    napsam ya hiç vermek istemiyorum
    hepsi böyle dir arkadaşlar keşke ölü pikselli cıkanımı alsaydım yaw ölü piksel diye kafayı tedik bu cıktı başımıza

• sinnan arkadaşımız sorunsuz olan bir 5112 gördüğünü söylüyor. Bence bu bir umut ışığı. Yani birden fazla partide gelmiş olabilir 5112'ler. Gider değiştiririz.Zaten o zaman bunu ayıplı olarak kabul etmemeleri imkansız. 2 tane aynı model birinin görüntüsü rezalet.
  • bahsettigim sorunsuz bilgisayar 5112 alt modeliydi, zaten ikisi magazada yan yana duruyordu, ikisinde de ayni goruntuyu actik we bariz sekilde fark wardi, digerinin goruntusu cok iyi we cok keskindi

kurulan komplo teorisine katiliyorum, almanyada geri iade alinan bilgisayarlar bize satildi, bizden geri alanlarda artik nereye gider bilemem...

bimekse pazartesi wermistim, dun gitmis olsa bugun bakarlar diye dusunuyorum, insalah aksama haberi gelir.

5635 hakkinda ne dusunuyorsunuz? 200 dolar daha verip onu mu alsak acaba?
  • sinan arkadaşım teknik servis ne diyo cok merak ediyoruz

bide ben 799 dolardan cıka cıka bu fiyatageldim 100 dolar 200 dolar diyerek bilmem herkesinde öylemi simdi 1399 dolarlık bişi 2.5 milyar ediyo sonu yok galiba bu işin

servisin vereceği cevabı iletirsen gercekten seviniriz
  • kurulan komplo teorisi gercekten cok mantıklı geldi bana
    laptopu aldıım gün işim vardı anneme verdim ve eve götürmesini istedim ben gelene kadar açmasını ve şarja takmasını söledim.
    neyse aksam geldim eve..programlarımı falan yüklüorum power düğmesinin yanında bi çizik dikkatimi cekti öyle yeni olmus gibide durmuodu.hayırdır inşallah dedim evide ayağa kaldırmak istemedim cünkü cihazdan memnundum.yavasca bizimkilerin agzını aradım naptınız ben yokken die.belki dedim annemin tırnağı,yüzüğü cizmiştir.annem hiçbişey yapmadıını sadece sarja koyup gittini söledi.bende pek üzerinde durmadım cünkü böle bişi aklıma gelmemişti.
    fakat simdi arkadasın komplo teorisini okuyunca baya mantıklı geldi

neyse bakalım arkadaslar ilk sonucu alan yazsın bizde ona göre hareket edelim
    ben bu hafta sonu gidicem ve ürünün onlarda kalmasını bana bi üst modeli vermelerini isticem.orda bakıcam ekranı gri yapıcam videı oynatıcam ve düzgünse alıcam..eger oda sorunluysa baska bişi bakıcam yani ben cumartesi bişiler yapıcam daha önce sonuc alan yazsın lütfen

• keske dedigin gibi olsa ama o kadar hizli olmuyor bu isler tabi bimeksten aldiysan, ayrica bimeksin elinde bunun daha ust modeli yok, 5534 sadece teknoportta olan bir model orda da sadece birtane vardi.

welhasil ikinci gunde gecti ses seda yok

bimeksi aradim ptesi verdigim bilgisayar icin cuma diyorlar

eee maltepeden kozyatagina bi dunya yol var zaten

1 gunluk is icin bir hafta diyip adamı ayar ediyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnan -- 7 Şubat 2007; 18:45:15 >
  • Belkide Almanya'daki forumlarda bu sorundan bahsaden arkadaşın bilgisayarı şu an bende veya aramızdan bir arkadaşta. Bizden sora nereye gider kimbilir. Fas?
  • bugün ben de bornova kipadaki bimekse gidip 5112 yi inceledim. Ekranı siyah yaptığımda bi anormallik görmedim.. Bir ara tekrar gidip gri tonlarda da deneyeceğim... Ama şunu söyleyeyim ekran genel olarak bulanık geldi bana.. Yani mesela dell, hp, asus ekranları daha parlak gibi.. Belki bana öyle gelmiş de olabilir ama bilemiyorum sadece ilk izlenim bu.. Ama eğer tekrar gittiğimde bir sorun görmezsem almayı da düşünebilirm...
  • ayrıca ekran kartının veriyolu genişliğinin kaç bit olduğunu sordum? Bilmiyorum dedi.. "Lütfen öğrenir misiniz hemen ona göre alacağım !!! dedim gitti geldi bi 5-10 dakka. Bilmediğini ve öğrenemediğini söyledi. Yani gerçi iyi niyetli bir arkadaştı ama malesef ekranın kaça kaç piksel olduğunu bile bilmiyor bu da hoş değil bence..
  • Geri vermeden önce Everest ile bakmıştım 64 bit diyordu
  • buyrun işte.. Atinin offical sitesine göre de Ati 64 bitlik bir X1600 üretmiyor... Hiç üretmemiş.. Nasıl iştir bu anlamadım ben ..
  • x1600 serisi 128 bit
  • x1600 serisi 128 bit ancak bu modeldeki 64 bit
    zaten benchmark sonuclarıda bunu dogruluyor
    ki fiyatının uygun olmasında bi etkende bu
  • fenerist07 tamamen katılılyorum
  • yarın götürüp iade etcem cok soğdum bu işten ya
    koskoca reklam yapıyolar patlak malı satıolar ne diim kıyamet yakındır artık 2 milyarda az para deilki ya
    alman arkadasların bastığı klavyede bizde basıyoz iyi yanınan bakalım
    vermeden bi dier serilere bakarım muhtemelen aynıdır sonra vericem ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.