Şimdi Ara

ACER 5112 WLMI GÖRÜNTÜ PROBLEMİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
0
Favori
17.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bimekse gittim dier 5112lere baktım onlardada aynı sorun var.makinam hala deişimde ama muhtemelen yenisindede aynı sorun cıkıcak.aldıımdan 1 hafta sonra götürdüüm için baska bi modelle deişim yapabilceklerini sölediler.yeni gelen makinaya bakıcam eve götürmeden orda test edicem ve o da sorunlu ise baska bi marka alıcam
    umarım sorunlu cıkmaz cünkü o fiyata o performansı bulabilceem baska makine yok
  • arkadaslar bimeksin çekle bu modeli bizlere sorunlu olduğu halde cazip kılmasını,sorunlu cihazları halen stoklarda tutmalarını kınayan bir mail atarsanız sesimizi duyurmuş oluruz bir nebze
    buyrun burdan:

http://www.bimeks.com.tr/customersupport/formgeneral.jsp
  • bu modelin ithalatçı firması hangisi? infronic mi kont mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alsidoga

yani?
  • fenerist yanılmıyorsam sen hediye cekini harcadığını solemıstın bunu acaba sorabildinmi.. Napcaklar yani ürünü geri verirsen onun parasınıda mı isticekler senden. Veya 200$ dahz azmı geri ödeyecekler sana? Hayır acıp sorcam da müşteri hizmetleri pazar günü çalışmıyomuş diğer günler sabahlara kadar çok çalışıyolar ya hakları tabiiiiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: pilotsdoit

fenerist yanılmıyorsam sen hediye cekini harcadığını solemıstın bunu acaba sorabildinmi.. Napcaklar yani ürünü geri verirsen onun parasınıda mı isticekler senden. Veya 200$ dahz azmı geri ödeyecekler sana? Hayır acıp sorcam da müşteri hizmetleri pazar günü çalışmıyomuş diğer günler sabahlara kadar çok çalışıyolar ya hakları tabiiiiiii

hocam onu sormadım.haftaya yenisi gelirse eer bakıcam işte ekran aynıysa dell inspiron6400 ad11 modelini alıcam 1099 dolar.
    cekle beraber cebimden 200 dolar cıkıcak muhtemelen taksitlendirirler onuda
    parayı pesin vermedim kredi kartından taksit yaptım eer para iadesi olursa taksitleri silerler ama tahminen 150 doları ayrıca taksitlendirirler

• X1600 serisi kartlarda sanırım bu sorun var.Olayın Lcd ile ilgisi yok.Kartta herhangi bir sorun da olduğunu düşünmüyorum.Olay tamamen bios ile ilgili.Daha önce Asus sitesinde bu sorun için bios yayınlamıştı.Link bulabilirsem yollarım.Bios versiyonunu downgrade yaparak çözülüyordu.Bende de benzer bir sorun var,firmaya mail attım.Şimdi yanıt bekliyorum.
  • öncelikle şunu sorim sende 5112 wardı da onumu iade ettin? Yani bizim anlattığımız problemi yakından görme şansın oldumu? Birde ben laptopu harici monitöre bağladım ve sorun düzeldi
  • hayır dostum bende acer yok.Ben Packard Bell kullanıyorum.Bende de X1600 ekran kartı var ve aynı sorun bende de var.Yalnız bende sadece film izlerken koyu zeminlerde ortaya çıkıyor.Bahsettiğiniz sorun Asus,Acer ve diğer bazı modellerde var(x1600 olan).
  • oyun oynarken çok daha bariz oluyordu bende. Bide ekran kartındansa neden harici monitöre bağlandığında olmuyo
  • orada devreye lcd ile crt arasındaki çalışma prensibi farklılıkları giriyor olabilir,önemli olan sorunun bios sonrası düzelmesi.Sizin şu anki bios sürümünüz nedir?
  • crt kalitesinin daha iyi olması benimde aklıma geldi ama tam karar veremedim. Dediğin doğru olabilir o konuda çok fazla bilgim yok. Bios sürümünü söyliyemicem çünkü makina şu an teknik serviste. Default ne geldiyse oydu yani upgrade falan yapmadım
  • ya şimdi kafam karıstı sorun lcd demi ekran kartındamı biostamı :S
  • bu arada laptoplardan haber varmı kimseyi aradılarmı değişim yada iade falan
  • tmp de serwiste bekliyor benimkisi, cumaya anca bakariz deyip beni ayar ettiler
  • jeepers dediğin gibiyse müthiş ya aradım böle bişi varmış ama bios bulamadım
  • evet böyle bir durum var.ekran kartının biosunu yükseltmek gerkiyor ama koskoca firmalar böyle bir hatayı gözardı edip ürünleri piyasaya sürüyorlar.bende packard bell'e mail attım hala yanıt bekliyorum.örneğin acer tm8104 modelinde de aynı sorun için bios var nette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeepers_creepers -- 13 Şubat 2007; 18:07:53 >
  • dediğin tamamıyla doğru şimdi araştırdım nette. Asus ve Toshiba gibi firmalar bios güncellemsi ile sorunu çözmüşler ama ACER'dan herhangi bir ses yok en azından bizim 5112'ler için. Ama anlamadığım Ağustos 2006 DA alan arkadaşlarda bu problem yok. Forumlarda bu sorunun x1600 ekran kartına sahip hemen hemen tüm laptoplarda olduğunu söylüyor.
  • sorunlar nasıl cözülmüs?yabancı sitelerdenmi arastırdınız?örnek verebilirmisinz arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.