Arkadaslar son durum nedır sımdı bu sorun kesın bıos mu?
ewt kesin bios
Bugun bi arkadasın laptop gelecektı servısten o geldı mı acaba bende bu cumartesı laptopu bımekse goturecegım daha aletı gecen cumartesı aldım bırebır degıstırırler mı?
quote:
Orjinalden alıntı: isikayhan
hatırlayan varsa aldığınız 5112'nin dvd yazıcısı hangi marka ve modeldi?
everest'i kurdum raporu en kıza zamanda sizlerlede paylaşırım ekran sorununa gelince içime kurt düştü ama hatırladığım kadarı ile benddeli laptop ta sorun yok gibi ama işi sağlama alıp akşam bakacam bendeki ekran kartı x1300 256/128 ram ise 512
quote:
Orjinalden alıntı: belkibirgun00
quote:
Orjinalden alıntı: isikayhan
hatırlayan varsa aldığınız 5112'nin dvd yazıcısı hangi marka ve modeldi?
everest'i kurdum raporu en kıza zamanda sizlerlede paylaşırım ekran sorununa gelince içime kurt düştü ama hatırladığım kadarı ile benddeli laptop ta sorun yok gibi ama işi sağlama alıp akşam bakacam bendeki ekran kartı x1300 256/128 ram ise 512
ayrıca ben bu makinayı gold'tan 999$+kdv'ye ve yaklaşık 3 ay önce almıstım...
arkadaslar bugun bimekse gıttım ve aletı bırebır degıstırdıler ama sankı bu aldıgımın goruntusu daha net gıbı hatta bımekstekı calısanlarda fark ettı sadece full parlaklıkta bıraz goruntu bozulutyor ama bıos upreate sart sizin aletlerde durum nasıl ?
cumartesi 15,00 da tpm (acer turkıye serwısı) ile gorustum, acer"a maıl attıklarını, maılın sonucunu bekledıklerını sonuctan haberdar edeceklerını soyledıler
sorunun biostan oldugunu dusunuyorlar ama cewap gelmeden birsey soyleyemeyiz dediler. bakalim ne kadar daha surunecegım
arkadaşlar bendede karlanma(kabartılar) var olduğunu geçte olsa fark ettim
ama ben resimlerde fark edemedim ama resimleri acan windows resim ve fax görüntüleyicinin resim dışındaki grilikte görülüyor...
ayrıca bimeks'e gidip acer'lerin ekranlarını ve diğer markaların ekranlarına baktığımda bu fark açık açık kendini hissettiriyor... yani sorun wahim gibi
ben gold'tan almıştım sorun oldugunu söledim bana getir ithalatçı firmaya gönderelim dediler...
siz ne gibi yardımda bulunabilirsiniz ne yapmalıyım(yapmalıyız)...
şimdiden teşekkürler...
arkadaslar bu goruntu ısıne bı care buldum hatta hıcbır iz kalmıyor bunu ıse sole yapacagız atinin kontrol menusune gırıp dızustu bılgısayar panel ozellıklşerıne tıklıyoruz oradan tonu 26 dolgunluguda 129 yapıyoruz ve hıcbır dert kalmıyor bızzat denedım ama kahverengınde cok az bellı ama dıkkatlı bakınca bellı oluyor ama dıger renkler mukemmel deneyın we gorun.
quote:
Orjinalden alıntı: alperbaba
arkadaslar bu goruntu ısıne bı care buldum hatta hıcbır iz kalmıyor bunu ıse sole yapacagız atinin kontrol menusune gırıp dızustu bılgısayar panel ozellıklşerıne tıklıyoruz oradan tonu 26 dolgunluguda 129 yapıyoruz ve hıcbır dert kalmıyor bızzat denedım ama kahverengınde cok az bellı ama dıkkatlı bakınca bellı oluyor ama dıger renkler mukemmel deneyın we gorun.
hocam painte gelip tüm ekranı gri yapıp bide öle baksana mümkünse bide SS koy :)
kardesım ekranı grı yaptım zaten dedıgım gıbı kahverengı harıc goruntu guzeldı kahve renkıde cok az bellı war ve zaten paıntte tum renklerı kullandım bide siz deneyin duzelecek mı sorun bakın
bu aksam (ctesi) kadikoy natilusteki bimekse ugradim, 5112 alt model (ati x1300) de baktim, ayni sorun onda da vardi ama maltepedeki bimekste baktigimda bu sorun yoktu, ilginc bir durum. bu isin sonu neye waricak ciddi ciddi merak ediyorum
makineler simdi serviste bi ara bimekse gidip ordaki acık acerda dediini yapıp atinin control centerından tonu yükseltcem :)
bende acaip merak ediyorum bu sorunu gerçi laptopla barışık bi hayat sürüyorum ama düzelse tamsüper olurdu
ama sorun çözülecek gibi bi his var içimde çünkü acer gibi bi marka
quote:
Orjinalden alıntı: alperbaba
Ben denedim paint te kahvrengi haric düzeldi fakat filmlerde siyah ve gri tonlarda sorun devam ediyor malesef....
hadi yaa videolarda devam edio demek.. tüh :(
overlay diye bi seçenek olsaydı filmde olmazdı sanırım
arkadaşlar bide lc paneli yüksek renk dolgunluğunda kullanırsnız veya en parlak ayarda zamanla solma veya kristal özelliğini yitirme olayı olabilir bilginize