Şimdi Ara

ACER 5112 WLMI GÖRÜNTÜ PROBLEMİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
17.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tek çare bu makinayı iade etmekmi kaldı

yoksa....?

aynı modellerdede bu sorun varsa neden zamanımızı bosuna harcayalımki ...
    degil mi yanii

onun için herkes iade talebinde bulunursa kesin iade almaları gerekir çünkü bir değil iki değill bu sorunu yaşayan...

umarım herkes için hayırlı olur ...

tabii bu fiat'a bu özeliklerde bi laptop biraz zor olacak ama biraz fazla para verip sağlam bi makina almak daha mantıklı
    çünkü 1.5 - 2 bin ytl arası para yanniii

kaydettiğim bilgi ve diğer ıvır zıvırlara yanıyorum nasıl yedeklicem şaşırdım (40 gb kadar) artık dvdlerle halledcez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belkibirgun00 -- 24 Şubat 2007; 21:03:57 >

• cok sukur bu aksam itibariyle Acer ve Bimeks belasindan kurtuldum, iade islemleri bitti, parami geri aldim

asus a8jn modelini almaya karar werdim, tek farki ekran karti go 7300 128+128

varsin olsun, 512 olmasada olur, hic degilse duzgun calisir, forumdan yorumlara baktim alanlarda memnunmus.

darisi basiniza artik, acer benden uzak dursun
  • hayirli olsun kardes kismetse bende kurtulcam acer belasindan... cek isini naptin ?

bende dell alicam farkini verip

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=10822&categoryId=1001&path=1000:1001&ref=007.1
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinnan

cok sukur bu aksam itibariyle Acer ve Bimeks belasindan kurtuldum, iade islemleri bitti, parami geri aldim

asus a8jn modelini almaya karar werdim, tek farki ekran karti go 7300 128+128

varsin olsun, 512 olmasada olur, hic degilse duzgun calisir, forumdan yorumlara baktim alanlarda memnunmus.

darisi basiniza artik, acer benden uzak dursun

hayırlı olsun kardeş...

bende gold'tan almıştım iki üç gün iinde bende gtüreyim o zaman iade içn bakalım onlar ne dicek.
    bimeks iade almışsa onların iade almamalarına bi cvp kkalmıyor artık

şimdiden bilgilerimi yedekliyeyim....

arkadaşlar geri sayım başladı herkes iade etsin

• ben isi biraz abartip bimeksin sahibine mail attim ve durumu anlattim

sorunu magdur oldugumu filan ne sagolsun cevap verdi ve ondan sonra sorun cozuldu ama ikisi arasinda bir baglanti var mi emin degilim

darisi basiniza arkadaslar
  • arkadaslar TPM teknoloji (teknik servis) soyle bisey demis

Şikayeti: LCD EKRANDA KOYU RENKLERDE ÖZELLİKLE GRİ VE KOYU YEŞİLDE RENKLER BOĞULU YADA KARINCALI GÖRÜNÜYOR. DEĞİŞİMİ İSTENİLİYOR.
    Açıklama: Notebookta lcd ekranda gri ve koyu renlerde bozulmalar olduğu görüldü.bu rapor kullanıcı isteği üzere düzenlenmiştir.

bu ne demek simdi..
  • arkadaşlar en mantıklı çözüm şu an için zaman aşımına uğramadan iade gibi gözüküyor bende iade ettim asus an304 f3jc aldım makina performans olarak biraz daha iyi amd gibi ısınma problemide yok acer de donanım olarak iyiydi ekran problemi dışında özetle bence mantıklı olan 1175$ +kdv ye asus f3jc almak ben oyle yaptım başka bu fiyatlara boyle makina yokgibi acerin artısı hediye cekiydi oda olmasada olur selamlar...
  • asus f3jc yi almayi bende dusundum ancak bimekste su an yok.olsa bile fiyati 1299usd+kdv goruorum diger magazalarda 1175usd+kdv bimeksten almak zorundayim bulundugum sehirde baska buyuk magaza yok asus satan..nettende almicam cihazi
    bos yere 120 dolar civari parada vermek istemiorum bu yuzden dell alicam 1299usd yi gercekten hak ediyor (asusa gore ekran karti cok daha iyi benchmarklardanda gorebilirsiniz ati x1400 ve geforce 7300 farkini...)

alet bu

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=10822&categoryId=1001&path=1000:1001&ref=007.1

• arkadaşlar sizler muradınıza eriyorsunuz sonunda umarım bende bu beladan kısa zamanda kurtulacam ama ben gold'tan almıştım siz ise bimeks'ten...
    acaba aranızda gold'tan alan varmı__??
    varsa siz ne yaptınız diye sorarsam cvp alabilirmiyim...

şimdiden teşekkürler...
  • belkibirgun kardesim gold veya bimeks farketmez bimeks 12 gun icinde iade alior bizlerde 12 gun icinde verdik e dogal olarak alicaklar cunku sorunlu
    eger 12 gunde olmasaydi deisim olmicakti tamire gitcekti
  • benim bu makinayı almam 3 ay oldu...

ürün imalat hatası olarak kabul gürülürse iade hak edebilirmiyim yoksa tamirmi olacak yada bir başka seçenek varmı_?

canımı çok sıktı bu olay hakkaten amacım servise götürmeden önce ne yapabilirim öğrenmek...

bana yardımcı olursanız sevinirim...
  • valla hocam ben 12 gun icinde goturduum icin (bimeks 12 gun verio dierlerini bilmiorm) direk iade istediler
    eger 12 gunde goturmeseydim garanti suresince cihaz tamire gitcekti eger tamiri mumkun deilse yani imalat hatasi ise yenisi gelicekti)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerist07

valla hocam ben 12 gun icinde goturduum icin (bimeks 12 gun verio dierlerini bilmiorm) direk iade istediler
    eger 12 gunde goturmeseydim garanti suresince cihaz tamire gitcekti eger tamiri mumkun deilse yani imalat hatasi ise yenisi gelicekti)

teşekkürler kardeş bilgilendirdiğin için...
  • bugun yeni bilgisayar bakmaya gitmistim, monster`a bakmak icin fokus`a ugradim, ordaki bilgisayarda da ayni sorun vardi, x1600 karti wardi yine bilgisayarda, bios guncellemesini yuklediler, 2 dk surmedi sorun halloldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinnan

bugun yeni bilgisayar bakmaya gitmistim, monster`a bakmak icin fokus`a ugradim, ordaki bilgisayarda da ayni sorun vardi, x1600 karti wardi yine bilgisayarda, bios guncellemesini yuklediler, 2 dk surmedi sorun halloldu

nasıl yanii_??

hangi bios sürümüimiş o...

ben 2. 60 'ı yükledim amasorun hala dewam ediyor...

sordunmu onlara o bios hangi sğrğm yada nerden bulabilirizz...

şimdiden teşekkürler...
  • hocam galiba sen anakartin biosunu yukluosun bahsettiimiz ekran kartinin driveri asus kendi sitesinde yayinlamis mesela ama acerda yok yada biz bulamadik
  • hocam burda sanırım acer'in görüntü probleminden bahsedliyor asus'da nerden çıktı

walla hocam hangisini yüklediğimi bilmiyorum ama acer sitesinde bios2.60 yazıyordu bende inidirip yükledim ekran kartı bios'unu nasıl bulacaz yni bu sıkıntıdan nasıl su yüzüne çıkacaz...

tek çare servisemi götürmek oluyor yoksa _?

teşekkürler ..
  • su topigi dogru duzgun okursan asusun nerden ciktiini gorursun.
    sorun ATI x1300 ve x1600 ekran kartlari ile ilgili
    cozumun ekran karti biosu ile ilgili olduu dusunuluor
    bu ekran kartini kullanmis bazi firmalardada bu sorun cikmis
    bu firmalar ASUS ve TOSHIBA
    bu firmalar sorunun cozumu icin driverlari kendi sitelerinde yayinlamislar
    ama ACER de boyle birsey yok!
    sorunun cozumu icin acerin kendi sitesinde ekran kartinin biosunu yayinlamasi gerekior ama yayinlamamis asus burda bi ornek cunku asus yayinlamis
    senin indirdiin bios anakartin biosu olduu icinde sorunla alakasi yok
    anlatabildimmi?
    2.sayfayi tekrar okursan asusun nerden ciktiini gorursun
  • denemek isteyen varsa acer aspire 5112 için 2.72 sürümlü bios'u aşağıdaki adrese yükledim

http://www.sendmefile.com/00508789
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerist07

su topigi dogru duzgun okursan asusun nerden ciktiini gorursun.
    sorun ATI x1300 ve x1600 ekran kartlari ile ilgili
    cozumun ekran karti biosu ile ilgili olduu dusunuluor
    bu ekran kartini kullanmis bazi firmalardada bu sorun cikmis
    bu firmalar ASUS ve TOSHIBA
    bu firmalar sorunun cozumu icin driverlari kendi sitelerinde yayinlamislar
    ama ACER de boyle birsey yok!
    sorunun cozumu icin acerin kendi sitesinde ekran kartinin biosunu yayinlamasi gerekior ama yayinlamamis asus burda bi ornek cunku asus yayinlamis
    senin indirdiin bios anakartin biosu olduu icinde sorunla alakasi yok
    anlatabildimmi?
    2.sayfayi tekrar okursan asusun nerden ciktiini gorursun

hocam sende haklısın ama topic şu şekilde

""Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook- Diz üstü >> Cevap: ACER 5112 WLMI GÖRÜNTÜ PROBLEMİ""

teşeekkürler bilgilendirdiğin için...
    ayrıca ısıkayhan hocamada teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.