Şimdi Ara

ACER 5112 WLMI GÖRÜNTÜ PROBLEMİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
17.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben acerin sitesinde bı tane bıos buldum 2.72 yukledım sorun gıtmedı bırde arkadaslar benım lcd ekranda 5110 yazıyor laptopun ozellıklerını yazan yapıstırmada 5112 yazıyor bu sizdede mi aynı?
  • seri olarak yazar.yani 4102 modeli için 4100 yada 8104 için 8100 gibi.
  • sanırım bizim model için bios update yok yada ben bulamadım yapmamız gereken acer a bütün güçle yüklenip ortak bir mail atmak bios update için. Yaa acaba adamları uyandırmasak mı bu problem bizi bağlamaz yazılımsal deyip geri almazlarsa bide yeni bios cıkmazsa o zaman elimizde patlar makinalar. Belki aa tamam donanımsal deyip geri alcaklar
  • teknik servisin bu kadar bilgisi vardır heralde..eğer bu durum bu sekilde düzeltilebiliorsa update ederler biosu ve verirler
  • arkadaşlar öncelikle sorun kesinlikle bios tan. Bu kadar zamandır LCD diye düşündük ama yanılmışz. x1600 yukarda da belirttiğim gibi birçok laptopta aynı sorunu çıkarmış ama yeni bios yükleyenler (ASUS ve TOSHIBA) sahipleri ekranın çok değiştiğini yani normal olması gerekn haline döndüğünü söylüyolar. Ama anlamadığım olay geçen sene Ağustosta alan arkadaşlarda bu problem yok. Yada varda onlarmı farketmedi???
  • Ben izmir bornova forumdaki bimeks'deki örnek bilgisayarı inceledim.
    Arka ekranı gri yaptım, hatta görevliye sorundan bahsettim ve dvd izlemek istediğimi söyledim.
    Filim de izledim ama bir sorun göremedim. Görevli kişi böyle bir sorun ile şu ana kadar kimsenin gelmediğini söyledi. Görevliye bir sorun çıkarsa 150 usd'lik hediye çekini harcamışsam ne olacak dedim. O da o para sizden tahsil edilir dedi. :(

Arkadaşlar ben bilemedim bu bilgisayarı almalımıyım.
  • jeeperr creepers bu arada yardımın için çok teşekkürler sayende problemin ana kaynağını bulabildik umarım senin laptopun da problemi çözülür bir an önce
  • iyide arkadaslar biri bilgisayari normal monitore baglamisti we sorun olmadigini soylemisti ilk basta

bende orda yazili diye denememistim, eger bu dogruysa sorun ekran kartindan degil, bilgisayari serwise wermemis olanlar bir deneyip sonucunu yazar mi?

ayrica x 1600 128 bit mi 64 bit mi buna bi aciklik getirsek fena olmaz
  • arkadasım acer 5112deki x1600 kesinlikle 64bit

simdi esas sorun biostan nasıl düzeltceemize geldi
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9702408/mpage_1/key_x1600%252Cbios//tm.htm#10223748

bu linke bi tılkayın sorunu uzaklarda aramışız arkadaşlar bizim forumlarda warmış aynı olay. Nettede grainy yada graininess yazarsanız cıkıo forum sitelerinde. Bide bu bios ekran kartının biosu ana kartın değil
  • benmki x1300dü bendede vardı sorun
    neyse bakalım bi gelsin laptoplar
  • acerin sitesi kotuydu yeni hali daha da kotu olmus, ati`nin sitesi de icler acisi, samanlikta igne aramak daha kolay olurdu

ben bulamadim yeni bisi, bulan olursa haber eder, tahminimce serwiste fellik fellik araniyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: pilotsdoit

jeeperr creepers bu arada yardımın için çok teşekkürler sayende problemin ana kaynağını bulabildik umarım senin laptopun da problemi çözülür bir an önce

firmalar konudan bir haberler,yoksa şimdiye konunun çözülmüş olması gerekiyordu.asus ve toshiba'nın farkı burada ortaya çıkıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: fenerist07
    arkadasım acer 5112deki x1600 kesinlikle 64bit

ati 64 bitlik x1600 üretmiyor.bende de bant benişliği 64bit gözüküyor ama 64bit'lik x1600 yok.sanırım bu da biostan kaynaklanıyor.belkide ramden kullanılan bant genişliği olabilir.

• bakalım acere mail atcam sallicaklarmı tabi yazdığımı anlarlarsa
  • arkadaslar konuyla pek ılgısı yok ama benım kardesım benım aceri oynarken 3 tusunu yerınden cıkartmıs yerınden ama gurunurde hıc kırılma izi yok benım evdekı klavyede tuslar sokuldugu zaman gerı rahatlıkla takılabılıyordu bundada bu mumkun mu aslında zorlasam takılırda zolayasımda yok bu arada su bıosu ıple cekıyorum.
  • ya aslında ani bi darbeyle giriyo o tuşlar yerine ama o ani darbeyi makine uyguluyo ve tuş kırılmicak şekilde oturuyo senin uygulamanı pek önermem orda yaklaşık 4 tırnaktan 2sini takıp daha sonra takmaya çalışırsan belki işe yarayabilir ama dikkatli olmanı öneririm yada hiç bulaşmamanı çunkü klavye problemi yaşayan bi arkadaş 60$+kdv ödicek klavyeye işallah helledersin kolay gelsin
  • 01 şubatta bende aldım aynı makineyi ve aynı sorun bende de var sorunu anlamak için bimeks teki başka bir makinada (aynı model) paint de R:50 G:50 B:50 değerlerinde renk girdim resim alanini bu renkle doldurdum problem bariz bi şekilde ortada ve normal kullanicinin anlaması pek mümkün de değil. zannedersem makinayı geri almayacaklar alsalarda bu modellerin hepsinde problem var bakalım başvuru yaptım sonucu bakacagız.
  • beni düşündürende bu
    yenisini verecekler ama gördüüm bütün 5112lerde bu sorun mevcut.bakalım napıcaz
  • arkadaşlar 5112 yi almalı mıyım yoksa almamalı mıyım? sizlerin problemi basit çözülebilir bir problem mi yoksa cidden komplike bir problem olup yeni bir alıcıya önermez misiniz? aydınlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • alma tabiki, biz geri wermeye calisiyoruz sen alayim mi diyosun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.