Şimdi Ara

ACER 5112 WLMI GÖRÜNTÜ PROBLEMİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
17.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın verceksin ama paranı alman 1 hafta sürer. Bimeksten bana söylenen mağaza olarak iade yada değişim yapma yetkileri yokmuş. Cihazlar önce teknik sevise gidiyor orda sorun olduğu kabul edilirse paranı iade ediyorlar yada değiştirme vs. (faturanın arkasında yazıyor) yok makina eğer kusurlu değilse Bimeks müşteri memnuyeti için 12 gün içinde iadeye izin veriyor ama yinede teknik seviste ürünün tekrar piyasaya sürülebilir olduğunun kabul edilmesi gerekiyor. Yani sen üründe senden kaynaklanan bir sorun oluşmuşsa yada herhangi bir kablosu eksikse kabul edilmeyebilir
  • eksik deildir herhalde uyduracak değiller heralde ama

bu ürün paketi açılmış paketi alamayız fln derlerse o başka ama paketi açmadan kullanımda olmuyoki benim bildiğim

aslında vermek istemiyorum ayaklarım geri geri gidebilir yarın
    yüzük'ü en yüksek ayarda 1 sn bile takılmadan oynattı
  • ya bişi daha söylicem bu forumu baya uzun saatler okudum bence en büyük problemlerden biri.
    abartıyomuyum acaba çünkü arıza donanımsal ve donanımda 2. dünya savaşından kalan ciristal birit teknolojililcd
    bilgisayarın nerdeyse en önemli parçası yani

film izlenmezse tv veya you tube vs açmazsa sadece oyun ve gercek renk gerektirmeyen şeyler word exel vs
    playstation alsak daha mantılı deilmi veya playstation salonu için toptan 12 tane playstation alsak mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz 20 -- 8 Şubat 2007; 0:27:00 >
  • sizi bilmem ama ben bu acerin kalitesinden şüphe etmeye başladım. bende de tm4104wlmi var geçen sene aldım 6. ayında anlık donmalar başladı bilgisayarda bir saniye falan sürüyo hatta daha az, sonra devam ediyo normal çalışmaya. ne yaptıysam halledemedim 8 sene bilgisayar kullandım ben böyle takılan bilgisayar görmedim garip. geçenlerde ekranın menteşesini çevreleyen plastik malzemenin çatladığını farkettim mail attım yollayın yapalım dediler pek bi anlayışlı geldi bana servis hoşnut oldum açıkçası. çatlak sorun deil bana takılmanın nedenini sölesinler yeter garanti dışı deselerde olur parası neyse de veririm yeterki düzelsin.
    notebook alacaklara da tavsiyem var kullanıcıdan nasihat alın satıcıdan deil (bazıları linux ün ne oldunu bilmiyo, 64 bit mi one diyo). bizzat bu işle uraşan teknikerlere danışın.
  • gecmisolsun arkadaslar.
    ayni modelden bende alacaktim ama acer i gecen sene kullandigim icin kasasinin emanet oldugunu dusunuyordum buyuzden uygun dell i bulup almayi sectim dell olmazsa acer olacakti cunku sizlerinde dedigi gibi fiyat ve performans cok iyiydi fakat butun yazilanlari okuduktan sonra, iyiki almamisin dedim. gerci aldigim dell inde ekraninda 2 dene gebermis piksel cikti simdi ne mi oldu? dell serviste bende hp compaq nx9005 kullaniyorum.
    acikcasi merakla bekliyorum sonuc ne olacak. en azindan firma size kafatutmuyor bu sorun degil diye degistirme ve para iadesi sozkonusu bu cok iyi. benim degistirme imkanim olsa sizin acer ile ayni ozelliklerde olan fujitsu siemens pa serisinden bir laptop vardi fiyatida daha ucuzdu ondan alirim. umarim en kisa zamanda sonuclanir arkadaslar sorununuz insan gule gule kullanamiyor bile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

sizi bilmem ama ben bu acerin kalitesinden şüphe etmeye başladım. bende de tm4104wlmi var geçen sene aldım 6. ayında anlık donmalar başladı bilgisayarda bir saniye falan sürüyo hatta daha az, sonra devam ediyo normal çalışmaya. ne yaptıysam halledemedim 8 sene bilgisayar kullandım ben böyle takılan bilgisayar görmedim garip. geçenlerde ekranın menteşesini çevreleyen plastik malzemenin çatladığını farkettim mail attım yollayın yapalım dediler pek bi anlayışlı geldi bana servis hoşnut oldum açıkçası. çatlak sorun deil bana takılmanın nedenini sölesinler yeter garanti dışı deselerde olur parası neyse de veririm yeterki düzelsin.
    notebook alacaklara da tavsiyem var kullanıcıdan nasihat alın satıcıdan deil (bazıları linux ün ne oldunu bilmiyo, 64 bit mi one diyo). bizzat bu işle uraşan teknikerlere danışın.

bende de 2423 wardi, ayni sorunu yasadim, bilgisayar guzel guzel calisirken ara ara kasmaya basladi, bi kac saniye islemci %100 lere wuruyor, bilgisayar kasiyoda kasiyodu, bi kac kere format attim ama sorun cozulmedi, sonra acer serwisi aradim, ne kadar suredir kullandigimi sordular, birinci senesini doldurdugumu soyledim, islemcinin sogumusina yardimci olan maddenin zamanla islewini yitirdigini, sorunun ondan kaynaklanabilcegini soylediler

acikcasi bana bantikli geldi bu, daga sonra kendi yaptigim fazladan fan ile sogutarak denedim bilgisayari takilma olmadi

• saçmalık soğutma performansı nasıl düşer ya nasıl bi mühendislikitr bu ya. acer böle bişeyi nasıl soğutma diye bilgisayara koyar. kasılma deil işlemci yavaşlaması gibi deil bende ki sorun bir an donup kalıyor windows ortamında farketmek zor oyunlarda bariz bi şekilde belli (ekran kartı demeyin sakın alakası yok) donanımı biraz zorlayan birşey olunca oluyor. her neyse bilmiyorum ama arızanın giderilmesi gerekir. sorun dediğin gibi ise değiştirilmesi gerekmez mi ?
    öle olmasa neden 2 yıl garanti koyarlar devlet buna imkan tanımıyor mu?
  • werin misketlerimi ben oynamiyorum, gidicem

muhendislik senin tahmin ettigin gibi basit birsey degil, cok muzdaripsen gonder serwise yapsinlar
  • iyi senin dediğin gibi olsun mühendislik öle basit deil. bu araçları yapıp satıyolar millete sonrada işlemci soğutmasını sağlayan şey deforme olmuş diyolar iyi de bunun çözümü allta fan takmak mı notebook un altına fan takıp masaüstü muamelesi çekmek mi şimdi oldu mu. bunun sorumlusu senmisin, deilsin neden yapalım demiyolar bunu sen bunu böle kullanmak mecburiyetindemisin seni bilmem ama ben deilim polemiğe girmeye de gerek yok nese arkadaşım yazıların için teşekkür ederim. ortada ciddi bi problem var senin açından konuşuyorum yani ben o makineyi öle kullanmam (eğer düzeltilemiyorsa) gider kafalarına atarım.
  • ske8tır sana katılıyorum burda kumar oynamıyoruz misket oyunundaki gibi.
    biz nasıl adamlara sahte para vermiyosak onlarda her türlü mühendislik kontrolu yapıp doru düzgün test edip bize vermeliler
    ben bi makina mühendisi olarak herhangi bi parçanın yaklaşık 15-20 mukavemet aşınma testinden geçmesi gerktiğini biliyorum
    teknik servis üretilen her ürünü elden geçirmemeli bence bu mühendislik eksiği olduğu anlamına gelir
    firma eksikliklerini birbirimize yansıtmayalım lütfen
  • yo kabicim ben vazgeçtim bu modelden uyus oldum yaw...
  • Ya haber alan varmı arkadaşlar bugun aradım daha teknik servise bile göndermemişler benimkini çok sinirlendim (cumartesi günü vermiştim bu arada) müşteri hizmetlerine patladım yine klasik yüzlerce özür en kısa zamanda yollucaz çok yoğunuz gibi bir sürü zırva. Böyle terbiyesizlik böyle laubalilik olmaz Lütfen arayın taciz edin sürekli, diretmezsek iş yapcakları yok bunların
  • nereye wermistin de hala gitmedi ?

ben maltepeye wermistim, maltepe kozyatagi en fazla yarim saatlik yok, hala ses seda yok

kotu olucak bu isin sonu bakalim...
  • bencde cumartesi bi gidiim ne alemde bi soriim.. cumartesi günü sonucları yazarım
    muhtemelen 2 ölü 5 yaralı bimeks calısanı :D
  • ayni onda butun bimekslere baskin yapalim, ses getirir hemde
  • hatırlayan varsa aldığınız 5112'nin dvd yazıcısı hangi marka ve modeldi?

ağustosta almış olduğum Acer Aspire 5112WLMi'nin DVD yazıcısı ise: PHILIPS DVD-RAM SDVD8821 veya asıl adıyla QSI SDW-086
    http://forum.donanimhaber.com/m_8469253/mpage_1/key_//tm.htm
  • benimkisi PIONEER di hatırlıorum cokta memnundum
  • hitachi gibi bi markaydi ama tam olarak hatirlamiyorum

maltepe bimeksi aradim, 4 gun oldu ses seda yok dedim, bilgisayar maltepeden yenisahraya yeni gidebilmis bakalim kozyatagina kac gunde gecer de bakarlar falan filan...

sinirim o kadar bozuk ki aq bimeks senin diyorum baska da birsey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnan -- 9 Şubat 2007; 17:55:07 >
  • o tur magzalardan almanin dez avantaji! vatandan yada golddan almis olunsa boyle olmazdi diye dusunuyorum. ALLAH askina bimeksin ne isi gucu cok olucak yalan bunlar.
    ben kisaca buna seresizlik diyorum! arkadas madem bir mal satacaksin adam gibi sat! neden musterini madur ediyorsunki bence o laptoplarin yerine kullanicilara kullanmak icin baska laptop bile vermeleri gerekli buyuk firma budur... adamlarin yaptiklarina bak birde. servise bile gondermiyorlar elleri seylerinde sokulu sanki!

bence butun forum olarak anlasip bimekse protesto mail i atalim. ben hicbir sey amladim bimeksten ama buduruma tepki gostermezsek bu adamlar musterilerini madur etmeye devam edecekler. hep beraber bir metin uzerinde anlasip herkez onu mail atsin!
  • bence teknik servis bu durumda cepten lcd takamaz korkarım ama ya böyle kullancaz yada iade sanırım çek ve fiyat bu durumu açıklıyo arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.