Şimdi Ara

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği (Test sonuçları, İpuçları vs.) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.107
Cevap
3
Favori
282.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 5102 sahibiyim 5102 AWLMİ turion 64 mk 38 2.2 ghz işlemci var.benim sorum şu makinamda bir adet 512 GB 533 hz orijinal rami ile yanında sonradan eklediğim 512 GB 533 MHz kingston ram var. acaba ben bunları söküp yerine 2x 1Gb 667 mhz kingston ram takarsam makinam desteklermi? birde 667 mhz maxsimum kac GB rami bu makinalar destekliyor bir yerde 4 GB olarak duymustum doğrumu?
    şimdiden tesekkürler
  • evet destekliyor
  • slm arkadaşlar bütün acer 5100 serilerinin driverleri birbirine uyumlumu? internetten 5100 driverlarını indirdim ama tereddüt ediyorum bir arkadaşımda acer aspire 5101 awlmi laptop var buna format atacağım sorun çıkıp benim başıma kalmasını istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  • 5106 var şu an bende. Ekran kartının ram ini nerden artırabilirim.? Biostan baktım ayarları buldum fakat pasifler. Saat gün ayarlarının hemen altında duruyorlar fakat üzerlerinde oynama yapamıyorum.
  • Birde LCD tv ye bağlayabilme imkanım var mı ?
  • Aspire 5104 WLMi AMD Turion 64 X2 1.8 Mhz 2GB RAM ile vista + XP kullanıyorum. Gerek tekli gerekse çoklu uygulamalardaki performansı süper. Adobe Flash + Photoshop + birçok programı aynı anda sorunsuzca çalıştırıyor. En sevdiğim özelliği ise, yaklaşık 15 - 20 saat açık kalıyor ve bu süre zarfında birçok işlem yapıyor olmasına rağmen ısınma problemi hiç yaşamıyorum. AMD işlemci olduğu için ilk alırken tereddüt etmiştim ısınma problemi yaşarım diye, ama taş gibi bir dizüstü. Yaşadığım tek problem Üzerinde kurulu gelen vista home premiumu Vista SP1'e yükseltince wireless çalışmadı ve sorunu çözemedim.
  • aRKADaslar bende bi 5100 kullanıcısıyım.benim sorunum bilgisayar calısırken(örneğin müzik calarken) ekranı kapattığımızda beklemeye alınması.Yani bunu nasıl ayarliyacağız?Ekranı kapattığımda müzik calıyorsa devam etmesi msn acıksa acık kalmasını istiyorum.yani beklemeye almasın.Şimdiden cok tesekkurler...
    Not:ekranı kapatmaktan kastım FN+F6 değil.Bildiğimiz çantaya koyma konumu.
  • Yapman gerekenler şunlar ;
    masaüstünde boş bir yerde sağ tuş->özellikler->Ekran Koruyucusu->Güç->Gelişmiş sekmesi altındaki "Kapağı kapattığım zaman" yazan yerde Hiç birşeyi yapmayı seçmen.
  • tv ye bağlama işini hallettim. Elimde hazır VGA kablo vardı vga-dvi çevirici alarak bağladım televizyona.
    Görüntüde bi sorun yok. Ses olayını nasıl halledebilirim. Sesinde Televizyondan gelmesini istiyorum.
  • tmm oldu grambrood cok saol
  • arkadaşlar benim 5100 ısınınca açılmıo soğuyana kadar tavisyeleriniz nelerdir işlemciyi max ta kullanıorum ek ram filanda bulunuor ilk zamanlar adaptorden sandım ancak olay makinadan kaynaklanıo bu akşam makinayı soğutup adaptorü takınca çalıştı ne yapmalıyım bios güncellemesi filan işe yarar mı nedir tavsiyeleriniz şöyle bana yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varsa çok sevinirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: fir3blad3

tv ye bağlama işini hallettim. Elimde hazır VGA kablo vardı vga-dvi çevirici alarak bağladım televizyona.
    Görüntüde bi sorun yok. Ses olayını nasıl halledebilirim. Sesinde Televizyondan gelmesini istiyorum.

sesin televizyondan gelmesi mümkün değil ancak sadece tv de kulaklık girişi varsa takabilirsin yoksa benim gibi takacaksın 2+1 e zevkne zevk katacaksın
  • arkadaşlar merhaba herkese,forumda yeniyim o yuzden soracağım soru gozumden kaçtıysa çok özür dilerim.
    bende Acer 5101 ANWLMİ var,bunu upgrade etmek istiyorum...Ram olayını az cok anladım fakat HDD 60 Gb ve ben bunuda yükseltmek istiyorum,hatta biraz daha abartıp yükseltilebilecek ne donanım varsa yukseltmek ıstıyorum.Masaüstü pc lerden anlıyorum fakat pek Notebook bilgim yok.Sizce bu makinaya neler yapmam gerekir?ayrıca bunları nerelerden almam gerekir...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar bende aspire 5101 ANWLMİ laptop var.2-3 aydır problem yaşıorm,aniden kapanıyor,pc çok yavas..hatalar veriyor fln..Servise gönderdim hard diski deiştirdiler,sona aynı problemler devam etti bidaha gönderdim anakartı değiştirdiler..Hala aynı problemleri yaşıorm :s 3. ye göndericemmm...

Başına böyle bişey gelen var mı acaba? ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim..
  • aynı olay benim basımdada var cok yavas 3-4 kez format attım ama azıcık bi yuklenmede aynı seyler tekrarlanıyor mesela bi kaç sorundan bahsediyim ben servise götürmedim ama sorunlar ortaksa bi cözüm bulabilriiz belki..

1-mouse da takılmalar oluo
    2-bazen asırı ısınıo
    3-durup dururken mavi bi ekran cıkıo fiziksel bellege baglanamadı dio ve kapanıo
    4-bu mavi ekran cıktıktan sonra bilgisayar cok gec acılıo mesela 15 dk gibi
    5-format atınca gecici olarak hersey duzelio ama aynı seyleri msn vs. gibi programlar yukleyip calıstırınca tekrarlıo
    6-orbicam yani webcamle oynayınca ileri geri ki bu 6 aydır suruo bilgisayarda yine o mavi yazı cıkıo ve kapanıo

ben bunları aslında hava sıcaklıgına bagladım actım fanı temizledim ama pek bi verim alamadım acaba ram demi hata var yoksa cpu damı anakartını yakmak istemiyorum bilgisayar direk cöpe gider biden garanti suresi hala devam edio benimkinin ama ben servise götürmeden arkasını acıp fanı temizledim temizledim dedigim kucuk bi ıgneyle ozlarını aldım bu garantiyi bozarmı?

• arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.bilgisayara yeni xp.kurdum.ama birtürlü makinanın kamerasını çalıştıramadım.
  • selam arkadaşlar arkadaşda acer 5100 var acil bios şifresi lazım bilen var mı?
  • slm arkadaşlar bilgisayarımla alakalı her türlü bilgiyi buradan takip ediyorum ve yaşadığım sorunlara çözümler bulabiliyordum. ilk defa format atacam alt+f10 kombinasyoınuyla ilgili bölüme geldim ve ayarları geri yükle dedim supervisor şifre istedi ve ben omu ilk aldığımda 8-9 ay önce girmiştim ve şu anda unuttum acer ın sitesine baktığım da hatırlamakran başka çareniz yok yazıyor bir bilgisi olan varsa benbim için çok yararlı olacak ayrıca şu an recovery dvdsini bulamadım bulursam ondan kurarken de şifre istiyor mu ???
    off offf
  • şifre sorsa dörttane sıfır yazarsın
  • arkadaşlar

bende de acer 5101 var yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Fakat bende de bilgisayar yavaş gibi acaba parçaların yıpranma payındanmıdır? Servise göndermem yararlı olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.