Şimdi Ara

Acer Extensa 256gb ssd 8gb ram 3250u 15.6' IPS FHD VATAN 5999₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer Extensa 15 3.Nesil Ryzen 3 3250U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Extensa 15 3.Nesil Ryzen 3 3250U Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/acer-extensa-15-3-nesil-ryzen-3-3250u-8gb-256gb-ssd-15-6-freedos.html

bu fiyata olabilecek en iyi özellikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 5 Kasım 2022; 10:5:52 >

• 3250U 6k bütçede nasıl en iyi özellik oluyor?
    Gider 2. El alırım bu bütçede laptop arıyor olsam. 2c/4t laptopa 6k vermezdim.
    Şimdi kısa bakındım da bunların fiyatı da baya artmış, 4500'e bulunuyordu 2 ay önce. Yine de alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum1th -- 5 Kasım 2022; 10:7:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt

hocam sıfır ürün daha iyisi varsa link verin bizde bilelim.. 2 el apayrı bi konu..

Dolar 14'ken bu fiyata 5500u bulunuyordu. Yarım yamalak olsa da 6c/12t idi. Bu fiyatların aşağıya inmesi gerek artık. Yeni nesil de geldi. Bizim ülkede laptop fiyatları düşmez ama.

• i3-1005g1 işlemcili versiyonu 6.500 TL hb da, bu modele göre +25% daha iyi bir işlemciye sahip,

lakin bu modelde ips ekran var, iyi fiyat alınır. (kaynak. bkz alt link)

https://www.epey.com/laptop/karsilastir/754448-782167/acer-extensa-15-ex215-22-r7s7_acer-aspire-3-a315-56-327t/farklari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 5 Kasım 2022; 11:55:15 >
  • geçmiş aylarda 5000tl + ziraat 500tl indirim ile aldım.4k youtube video da donma yapıyor idi.(bazen render işiyle uğraşıyorum) sesi çok kötü.ikinci el olarak sattım.akabinde yine vatandan honor i3 10nesilli laptop aldım 6000tl + 500tl ziraat indirimi ile.acer a göre 10 basar.şarjı type c (telefonu da şarj editorum aynı cihazla) hızlı şarj oluyor.ortalama 4 saat şarjı gidiyor.sesi mükemmel ötesi.donma kasma yok.
    Oyun oynamayan biriyseniz kesinlikle intel işlemcilerden şaşmayın.yanlış hatırlıyor olabilirim ama gta 5 oyununu her iki bilgisayara da kurdum ve honor daha iyi.daha az kasma yapıyor

Honorun tek dezavantajı kasa full aluminyum.soğuk havalarda dokunmak istemiyorsunuz

• EcZaNeT kullanıcısına yanıt

Apayrı bir konu falan değil, bence parası olmayan gitsin 2. El baksın.

Böyle cihazların üretilmemesi bile gerekiyor bence. Direkt elektronik atık bunlar. Alan kişi de zaten memnun kalmayacak. Dünyayı kirlettiğiyle kalıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

2. el almak nakitin var ise geçerli olabiliyor.

Birçok kişi de kredi kartları ile taksitli alışverişe yöneliyor.

Ve yine birçok kişi 2. ele güvenmiyor ya da güvenecek kadar aldığı ürün için bilgisi yok. Biraz daha pahalı ve olmadı az özellik olsun sıfır alayım kafasında.

• sunshines35 kullanıcısına yanıt

Şuan hb de şimdi al şubatta ödeyle vade farksız 6 taksit alınabiliyor...

• Ben bunu şu ziraat indirimi zamanında 4300 liraya almıştım, bence fena bir cihaz değil. Şuana kadar memnun kaldım diyebilirim. Çok beklenti içine girmeyecek adamı üzmez ama 4k 5k lira verip 20k liralık cihaz beklentisine girecek olanları üzer tabii.

• Bilgi veren arkadasa tesekkurler ben 2 tane aldım

ıps ekran 1920*1080 full hd

bu rakamlara bılgısayar kalmadı

tekrardan tesekkurler.

Parası olan gıtsın 2. el yuksek cıhaz alsın herkesın kesesı mantıgı var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.