Şimdi Ara

Acı ama gerçek. İşte Otomobil piyasasının içyüzü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç para verip otobanlar, yollar yaptırırız .
    Sonra onlara arabalarımızı satarız.
    sonra bankalarını satın alırız .
    o bankalardan halka ucuz krediler verip daha çok araba almalarını sağlarız .
    Böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak geri alırız, hem de faiziyle. ...

İşte şuan da ülkemizdeki otomobil piyasasının içyüzü.

dolar uçmuş yolsuzluk uçmuş yarının ne olacağı belli değil, millet para biriktireceğine borçlanarak ev ve araba alıyor. sanırsın bedava veriliyor.
    Diyorlar ya para varki alıyorlar diye. Vatandaşta para olduğuna da inanmıyorum.
    Tüketimci bir nesil yetiştirildi şimdide meyvelerini yiyorlar.

Eh be ey vatandaşım biraz tepkini koy tamam sokaklara çıkmıyosun sesini çıkarmıyorsun da anladık ta bu fiyatlara gidipte sıfır araba alma kardeşim. almaki bayiler buna göre fiyat politikalarını değiştirsin.
    Almaki devlet ötvden koyun milletini sağmasın.

• Son günlerde herkes uzman kesildi başımıza.

Açılan konularin haddi hesabı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Son günlerde herkes uzman kesildi başımıza.

Açılan konularin haddi hesabı yok.

+++++++
  • Ben de ciddi bişey var diye girdim
  • icini döktün rahat abi relax
    sosyal mesajini da verdi

• Milletçe spor ve siyaset konuşmayı çok severiz ama bunu bile beceremeyiz. Önce Türkçe yazmayı öğrenelim sonra vatandaşı sokağa davet ederiz...
  • bilen adam zaten biliyor bunlari anlayamayana da zorlamanin manasi yok, gecmis ola

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Ben de ciddi bişey var diye girdim

+1
    haftada bir görüyoruz zaten bu yazıyı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Milletçe spor ve siyaset konuşmayı çok severiz ama bunu bile beceremeyiz. Önce Türkçe yazmayı öğrenelim sonra vatandaşı sokağa davet ederiz...

Ne olacak tı foruma yazı yazarken türkçe sınavına giren öğrenci gibimi yazacaktı bumudur tepkiniz? içeriğe bakmak yok laf ebeliği çok. Buyrun siz yazıverin iki satır siyaset feyz alalım.
  • Maksat üzüm yemek değilki bağcıyı dövmek.
  • quote:

Milletçe spor ve siyaset konuşmayı çok severiz ama bunu bile beceremeyiz. Önce Türkçe yazmayı öğrenelim sonra vatandaşı sokağa davet ederiz...

Katılıyorum.

Türkiye'de büyümüş, okula gitmiş birine türkçeyi doğru yazmak bu kadar zor gelmemeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BUnu anlamak çok mu zordu dediğiniz kapitalizmdir.
    50 kuruşa aldığını suyu 1tlye işemektir olay bu kadar basit.
  • Ülkelerin borçlandırılıp, doğal kaynaklarının ellerinden alınıp vatandaşlarının sömürgeleştirilmesiyle ilgili şeyler Zeitgeist 'teki ekonomik tetikçinin birebir kendi ağzından aktarılan cümleler. Orada latin amerika venezüella başka yerler için söylenmiş bu sözler(konuyu açan arkadaşın bahsettiği şeyler) bugün tam olarak Türkiye için yürürlükte. Konuyu sadece otomotiv sektörüyle sınırlandırmakta yanlış olur. Üretmeden tüketmeye alışan toplumların sonu pek parlak değil malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 27 Ocak 2014; 0:40:20 >
  • Vatandaş düşüncelerini paylaşmış. Teşekkür ederiz.
  • Bizim iktisatçılık,iyice popüler oldu.herkes ekonomist kesildi boşa okuyoruz biz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorlu Araçlar Dünyası kategorisinde, ne zaman tamamen motorlu araçlardan bahsediliyor olacak acaba.
  • Son günlerimizi yaşıyoruz. Yunanistandan beter olacağımız başından beri belliydi. Hiç bir şey üretme, sadece çılgınlar gibi kredi kullan, adam akıllı hiç bir şey ihraç etme hep ithal. 2002 yılında özelleştirilerek kazandığımız sıcak paranında suyu çekildi.. Aklı olan yabancı bir hatun bulur bu memleketten kaçıp kurtulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Katılıyorum.

Türkiye'de büyümüş, okula gitmiş birine türkçeyi doğru yazmak bu kadar zor gelmemeli.

türkçe ?

7. Dil ve lehçe adları büyük harfle başlar: Türkçe, Almanca, İngilizce, Rusça, Arapça; Oğuzca, Kazakça, Kırgızca, Özbekçe, Tatarca vb.

TDK Web Sitesi

Hakkaten bir bakıverseniz iyi olacak galiba. Sonuçta "Türkiye'de büyümüş, okula gitmiş birine" yakışmıyor .

• Adam ne açıklamış? O konuya hic girmeden Türkceden konuşuyorsunuz. komiksinz valla.

• Halkımız cahil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.