Şimdi Ara

Açık giyinen kızlar bakmadığımız halde neden sağını solunu kapatıp bize sapık muamelesi yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 300 kişilik bir yerde çalışıyorum.(çağrı merkezi) Açık giyinen oluyor doğal olarak şimdi ben arkadaşımla konuşurken veya örneğin takım liderinin ne yaptığına bakarken veya bir şey olduğunda dönüp baktığımda baktığım bölgedeki kızlar sanki onları süzüyormuşum orasını burasına bakıyormuşum gibi hareket edenler var ulan hatta arkasını dönen bile var arkadaş etrafa bakmaya korkar olduğum ya böyle bir zihniyet olabilir mi? Birde eşimle yan yana çalışıyoruz ulan ben senin orana burana niye bakayım? ki zaten bakmıyorum! Neyin kafası bu? Ulan gözümde şaşılık mı var acaba diye şüphelenmeye başladım artık. :D Hayır eşimde yanımda yanlış anlaşılıyor deliriyorum ya baksam eyvallah diyecem rahatsız oluyordur fakat evlenmişim sevdiğim insanı bulmuşum ben niye bakayım sana? Neden bu insanlar kendilerini bu kadar küçük düşürüyorlar?

Nasıl bir ülke olduk arkadaşlar? Ne zaman bir şeyleri düzeltmeye kendimizi geliştirmeye başlayacağız artık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulGok -- 10 Haziran 2019; 13:37:19 >

• Hocam amiplerin davranışlarına bakıp neden öyle hareket etti diye sorguluyor muyuz? Hayır. O zaman kadınların da davranışlarını önemsemeyin bırakın kendi hallerine , acınacak halde zaten onu yapanlar. İlgi manyağı tipler :) Eşinizle işinize odaklanmaya devam edin hocam umarım başarılı olursunuz :)
  • Hocam amiplerin davranışlarına bakıp neden öyle hareket etti diye sorguluyor muyuz? Hayır. O zaman kadınların da davranışlarını önemsemeyin bırakın kendi hallerine , acınacak halde zaten onu yapanlar. İlgi manyağı tipler :) Eşinizle işinize odaklanmaya devam edin hocam umarım başarılı olursunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Doctor

Hocam amiplerin davranışlarına bakıp neden öyle hareket etti diye sorguluyor muyuz? Hayır. O zaman kadınların da davranışlarını önemsemeyin bırakın kendi hallerine , acınacak halde zaten onu yapanlar. İlgi manyağı tipler :) Eşinizle işinize odaklanmaya devam edin hocam umarım başarılı olursunuz :)
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, hayatınızda başarılar dilerim. :) Çok sıkıntılı dönemler geçiriyoruz ülke olarak, daha da kötüye gitmeden bir an önce kendimizi geliştirmeli bu tür işleri bırakıp ülkeye, kendimize ve çevremize katkı sağlamalıyız diye düşünüyorum. İyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulGok -- 10 Haziran 2019; 13:57:36 >
  • Kızlar sevilecek canlılar değil, basit duygularla harcanmaktan hoslaniyorlar. Uzun saçlı ego makineleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam sectıklerı ıcın
  • Şeytan bunların yanında diz çöker tövbe ister

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Batalla16 kullanıcısına yanıt

• Yakışıklı olsaydın sorun olmazdı. Beğenmedikleri biri bakınca sapık, beğendikleri biri bakınca cool olur.
  • Evli adam bakamaz mı yani

NOT: Evli değilim

NOT 2: Keşke olsam
  • İstediklerine baktırıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.