< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (92. sayfa)
-
-
Durumunuzu anladım ama bir açıklama/çözüm ben de getiremiyorum. Telekom'cunun "pano" demesi biraz muğlak bir ifade. Yukarıdaki mesajımda OFDK olarak bahsettiğim donanımı kasdetmiş olsa buna "kutu" derdi ama mantıken "pano" demezdi. Kaldı ki OFDK pasif bir donanımdır; yani çalışabilmesi için dışarıdan elektrik enerjisi alması söz konusu değil.
Siz gene Telekom'u kurcalamaya devam ediniz derim...
Eğer mümkünse şu "sistem odası"nın mevcut haliyle birkaç fotosunu verirseniz belki biraz daha açıklık sağlanabilir.
-
Hocam kolay gelsin bizim evin yanına direk bağlandı turuncu kabloda var ftth bağlanacak fakat binaya gelmedi ne zaman gelir tahmini bilgi alabilirmiyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam rica ederim öncelikle çok sağolun.
Belirtilen eksikler neler bunu bilmiyorum, sizi arayan görevlilere eksiklikleri bina olarak gidermek istediğinizi belirtin bakalım eksikler nelermiş ona göre eksikleri tamamlayıp bağlantıyı sağlatabilirsiniz hocam. Eksiklerin neler olabileceği konusunda inanın fikrim yok hocam.
-
Merhaba
Bu linke adresinizi yazın ve ftth tesis edildiğini ancak aktif edilmediğini ve ne zaman aktif edileceğini beyan edin size dönüş yapılır hocam.
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
-
Katılıyorum, eğer bir fotoğraf var ise veya çekebilirseniz ekleyin hocam bakalım belki eksiklik için fikirleşebilirz ne olabilir diye. Tabi yine de Telekom a sormak lazım bu eksiğin ne olduğunu ve nasıl tamamlanacağını.
-
Direğe turuncu renkli fiber kabloyu çekenler T.Telekom'un bir taşeron ekibi. Sizin binanıza oradan kablo çekecek olanlar da farklı bir taşeron ekip oluyor. Aralarında çoğu zaman bir eşgüdüm olamıyor.
-
Açık kapıdan öncesinde kazı izni verilmesi için yazmıştım böyle bir şey geldi..
Talebiniz Bartın Belediye Başkanlığı’na iletilmiş olup gelen cevabı yazıda; Sayın Emre KÖSE Türk Telekom İl Müdürlüğünün idaremize sunduğu kazı izni talepleri karşılıklı imzalanan protokolle onaylanmış olup söz konusu bölge ile ilgili talebinizin Türk Telekom İl Müdürlüğünce değerlendirilmesi gerekmekte olduğu bilgisi edinilmiştir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
port olmayan bir adrese sabih telefon talep etsek onun üzerinden port açarlar mı?
-
Kazı izinleri onaylanmış diyor ama tabi burada tarih ve iznin kapsamı önemli. Bartın büyükşehir olmadığı için Bartın belediyesinin verdiği kazı izni sadece kendi yetki sahasını kapsar. Büyükşehir olsa idi örneğin ilçelerdeki kendi yetki sahalarında da geçerli olmuş olurdu bu izinler. Telekom ilçelerden de izin aldıktan sonra toplu bir çalışma da yapacak olabilir zaten bunlar birbiri ile bağlantılı süreçler. Tabi bunlar sadece fikir hocam, fikirleşiyoruz bildiğiniz üzere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 6 Temmuz 2024; 15:56:8 > -
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Buradan adresiniz ile açtığınız kayıta ne yanıt geliyor hocam internet talebiniz hususunda?
-
Kazı izni var ortada sonuçta inşallah süreç hızlı yürür inşallah
İnşallah hocam gelişmelerden bizleri de haberdar edin lütfen.
-
Tabiki
Hocam tekrardan merhabalar, 5 ay önce size ulaşmıştım yardımcı oldunuz, başvurduk falan gelen sonuçları attım, net bir şey söylememiştiler, 1 hafta önce saha dolabının oraya altyapı ve kısmi kanalizasyon çalışması diye bir tabela diktiler, fakat gelen giden yok. Sizce bu nedir? bilgi sahibi iseniz bana da anlatabilir misiniz.
-
Merhaba
Tabela Telekom a mı ait? Ne yazıyor üzerinde tam olarak?
-
Telekoma ait bir şey yazmıyor hocam, altyapı ve kısmi kanalizasyon calismasi yaziyor
-
Hocam müsait olursanız bir fotoğraf çekin anlayalım Telekom ile mi ilgili başka şeylerle mi
-
Merhaba. Köyde yaşıyorum. Bizim köy şehir merkezine 5km uzaklıkta.16 Mbps ADSL altyapı var bizde. Sorgulama yaptığımda şehir merkezine 10km uzaklıkta 100 Mbps altyapı var. İnternet nakil ederken köye taşıdığımızda adamlar dedi burada hızınızı yükseltmezler kâr edemezler dedi. Peki merkeze daha uzak köyde nasıl 100 Mbps altyapı var. Onu geçtim bizde VDSL boş port yok. Nasıl bir yol izlemem lazım altyapıyı artırmam için.
-
Hocam alternatif bulamadığımdan ADSL de olsa bağlatayım dedim durum bu şu anda.
İnternette dolaşmak mümkün değil.
Gelen ekipler de burada maksimum 2mbit alırsın senin komşular çok uğraştı biz de yardımcı olmaya çalıştık bir türlü değişiklik yapılmadı burada dedi.
2024'te şu bağlantı hızı insanlık suçu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X