Şimdi Ara

Açık senet araba kiralamak !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kayseride yaşıyorum ehliyetimi alali 2 ay oldu tam.Aldiktan bi hafta sonra arkadaşlarla araba kiraladık (hyundai i20) ve arabayı sağ salim teslim ettik adam kontrol etti başka bişey varmı diye sordu bende "abi. şeyyağ senedi alabilirmiyim ? Dedim ve adam öyle bi bakış attiki sana kitleyecegiz der gibi 15 gün sonra gel gardas dedi merdiven atti bi yer zaten adamdan biraz ürktük senedi almadık şu an vermezse ne yapmaliyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vayne mechanix -- 23 Kasım 2014; 22:46:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyaniklik yapmis. Parayi odediginizde senet alinir .

• 15 gün sonra gel al demesinin nedeni eğer araba sizdeyken trafik cezasi yediyseniz ceza arkadan posta ile gelirse o cezayi odettirmek. Sonuçta o adam da bir yerde hakli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComputerScientist -- 24 Kasım 2014; 0:25:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComputerScientist

15 gün sonra gel al demesinin nedeni eğer araba sizdeyken trafik cezasi yediyseniz ceza arkadan posta ile gelirse o cezayi odettirmek. Sonuçta o adam da bir yerde hakli..

O senet ayrı ancak. Aracı kiralarken kiraladığınız günlerin belirtildiği ve bu günlerde araca yazılacak herhangi bir cezanın sorumluluğunu üstlenmeyi kabul ediyorsunuz. Sözleşme gibi bir şey. Gayet uygulanmakta, güvenli ve yasal bir işlem. Açık senet imzalatma mı kaldı, hayatta imzalamazdım.

Bu araba kiralamacıların çoğu çakal oluyor. Neler gördük rezalet olaylar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 24 Kasım 2014; 1:12:46 >
  • vayne mechanix kullanıcısına yanıt
    bende kayserdeyim rentacarların cogunu bilirim özelden at hangi sirket oldugunu..15 gun demesinin sebebi arkadan ceza vs. gelirse sen sorumlusun diye yoksa pek birşey olmaz
  • Sakat is yazacaktim. bos senet filan aninda cikardim .Ceza icin beklemesi mantikli ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.