Bildirim
Acıktım Sipariş Vericem Acil Yardım
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2sosyal pizza + kola alabilirsiniz dominostan iyidir güzeldir kolayla çok güzel doyurur ekmeği ince yapmazsanız -
quote:
Orijinalden alıntı: Hottez Horde
2sosyal pizza + kola alabilirsiniz dominostan iyidir güzeldir kolayla çok güzel doyurur ekmeği ince yapmazsanız
sosyal pizza yerine ekmeğe salça sür ye diyorlar o bakımdan hiç almadım sosyal pizza alınırmı sizce ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Eylon
quote:
2sosyal pizza + kola alabilirsiniz dominostan iyidir güzeldir kolayla çok güzel doyurur ekmeği ince yapmazsanız
sosyal pizza yerine ekmeğe salça sür ye diyorlar o bakımdan hiç almadım sosyal pizza alınırmı sizce ?
Ekmeğe salça sür ye dominostan pizza alınmaz. Başka alternatif yok mu? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiven1127
quote:
Orijinalden alıntı: Eylon
quote:
sosyal pizza yerine ekmeğe salça sür ye diyorlar o bakımdan hiç almadım sosyal pizza alınırmı sizce ?
Ekmeğe salça sür ye dominostan pizza alınmaz. Başka alternatif yok mu?
dönerci varda ondanda almak istemiyorum birde biraz aşağıda pizzacı var bir tane onamı baksam acaba yeni açıldı
Bu arada dominos yada burgergün kod felan var mı uzak kaldım bayadır kullanılabilecek kampanya var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ..chucky..
olm bi durun lan :D whatsapp grubundayım bende -
up pls :( -
24 tl ye 2 1 özel şekil ince mangal+1 orta bol malzemos içecek ya su yada market.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X