Şimdi Ara

acil 2000 model focus hb ambiante yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir arkadaşımın 2000 model ambiante 1.6 hb aracında frene basıp yavaşlarken devir saati artıyor araba titriyor gibi olup sonra normale dönüyormuş. sorunun ne olduğuyla ilgili fikri olan varmı...
    zaten oda yarın forumda olacak bizimle...

• Bu sorunu bide arkadaşından dinleyelim..
    Titreme disklerden olabilir..
    Frene basarken devir yükseldiğine göre debriyaja da basıyordur.. Ki hal böyle iken, bu oluyorsa motor kontrolsüz hava alıyor demektir...
    Ama dediğim gibi... Önce bi dinleyelim...
  • arkadaşının bu sıkıntısı bendede var

ben kelebek boğazını ve rolanti motorunun temizlettim ama halen düzelmiş değil
    bende sıkıntı fren basıp ışıklarda felan durunca rolanti bartıyor sonra geri normale dönüyor.
    manifoldun altında t şeklide bir hortum vardı onu değiştirdi herford daki usta hortum ezikmiş durumda idi ama yine düzelmedi
    net kesin bir cevap da veremiyorlar
    benim aklıma gelen ya aracda rolanti gortumunun girdiği yerlerde bir tıkanıklık var yada rolanti motoru bozulmak üzere
    diğer bir ihtimalde motor bir yerden hava hava alıyor.
  • Merhabalar arkadaşlar eğerki istanbulda ikamet ediyorsanız sizin bu arızalarınızı çok kısa sürede sizin nezdinizde çözümlettirmek isteriz...
    Biz aksarayda merkez oto ford yedek parçacısıyız...
    Araçlardakı bilinen genel arızalardan biri gaz kelebeğine bağlı olan tps sensörü bunun dışında aracın rolantisi durmadan ayarsızsa bunlardan birise arkadaşın herfordtta değiştriğini 3 manifold sibop hortumu ve bunun gibi parçalardan rolanti arızası ortaya çıkabilir yada ateşleme bobininin 3'cü gözü çalışmıyor olabilir yada buji kablosundanda kaynaklanabilir eğerki arızayı çözümleyemediyseniz sizi aksaraya bekliyorum arkadaşlar saygılarımla Merkez Oto Genel Müdürü Cem ONAYLI....
  • quote:

Orjinalden alıntı: merkezford

Merhabalar arkadaşlar eğerki istanbulda ikamet ediyorsanız sizin bu arızalarınızı çok kısa sürede sizin nezdinizde çözümlettirmek isteriz...
    Biz aksarayda merkez oto ford yedek parçacısıyız...
    Araçlardakı bilinen genel arızalardan biri gaz kelebeğine bağlı olan tps sensörü bunun dışında aracın rolantisi durmadan ayarsızsa bunlardan birise arkadaşın herfordtta değiştriğini 3 manifold sibop hortumu ve bunun gibi parçalardan rolanti arızası ortaya çıkabilir yada ateşleme bobininin 3'cü gözü çalışmıyor olabilir yada buji kablosundanda kaynaklanabilir eğerki arızayı çözümleyemediyseniz sizi aksaraya bekliyorum arkadaşlar saygılarımla Merkez Oto Genel Müdürü Cem ONAYLI....

merhaba merkez ford
    önce şunu sorayım siz servismisiniz yoksa yedek parçacımı
    eğer servisi iseniz müsait bir zamanda gelebilirim.
    Ben kelebek boğazını temizlettin olmadı
    rolanti motorunu temizlettin olmadı
    manifoldun ordaki hortum değişti olmadı
    ateşleme ile ilgi sıkıntı vardı hem buji kabloları bujiler ve ateşleme bobinleri değişti
    anlayacağın değişmeyen temizlenmeyen bir parça kalmadı
    aklımada açıkcası başka birşey gelmiyor
    daha önce böyle bir problemle karşılaşanlar oldu mu ve sorun nasıl halledildi?

• servise götür motor zamanlama müşrine baksınlar bendede buna benzer bir sorun vardı...müşirdeymiş problem değişti ve düzeldi..eğer benim sölediğim gibi bir problem varsa ve düzelirse bilgilendirirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8458378A9 -- 27 Mart 2008; 0:16:13 >
  • okiiizeh problemi çözdünmü. diğer arkadaşlarda bekliyor sonucu...
  • bu sorun çözüldümü bilgilendirirmisiniz??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.