Şimdi Ara

Acil Anakart Problemi üstadlardan yardım pls!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel 865 yonga setli ana kartım var üzerinde p4 3.2 işlemci var ve (512x2)1 gb ram daha önce asus p4p800s-x kod adlı 848 yonga setli iğrenc bir ana kart kullanıyordum ve yandı şimdi kullandığım ana kartınsa güney köprüsünde ısınma var neden kaynaklanıyo olabilir boardu değiştiren yer işletim sistemimi silmemiş ve daha önce kullandığım işletim sistemini şuan kullanıyorum sorun format atmadığımdan da olabilirmi? normalde güney köprüsünde 42derece civarında seyreden sıcaklık oyunlarda 58lere kadar vuruyo bu kadar ısınması normalmi? bide 2.4 işlemci kullanıyodum daha önce ve 63 dercede en son çalışıyodu 45le felan açıyodu şimdiki işlemci de yaz kış aynı aralıklarda çalışıyo sorun varmı? cavplarınız için şimdiden saolun..

• Kuzey ve güney köprüleri zaten çok ısınır.Pasif soğutucular satılıyor alabilirsin.Fanlı modelini bulursan daha iyi olur.Ama kısa vadede kesinlikle soru teşkil etmez.Eğer sabahtan akşama kadar açıksa bilgisayarın kesinlikle tavsiye ederim fan almanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesorpc -- 24 Ağustos 2005, 20:34:25 >
  • Pasif sogutucu düşünürsen "ZALMAN, ZM-NB47J Fansız Kuzey Köprüsü Soğutucu" Derdine dermandır..
  • söylediğin ısılar çok kabul edilemez değerler değil bence...ama yok ben yine de tırsıyorum daha soğuk olsun başıma bi iş gelmesin..temkinli bi insanımdır dersen arkadaşların önerileri dikkate al..yalnız kuzey köprüsü soğutucusundan ziyade iyi bir işlemci fanı almak ilk düşünülmesi gerekendir..

saygılar..
  • Eyvallah benimde aklıma pasif sogutucu geldi ama güney köprüsünün bu kadar fazla ısınması anormal değilmi? kuzey köprüsü ısınmazken hemde? board değiştiğinde işletim sisteminin yenilenmemiş olması buna bir etken olabilirmi? Asusta 848 yonga setli olmasına karşın böyle bir sorun yaşamıyodum yanlışmı yaptık intel boardu almakla?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.