Bildirim
ACİL!! ekranım yana döndü.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Söylemek istediğin ekran 90 derecelik bi açıyla solamı döndüğü.
-
Ekran görüntüsü koysanız iyi olurdu ! -
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Ekran görüntüsü koysanız iyi olurdu !
Ekran kartı driverini silip tekrar kurun hatta olanağınız varsa internetten güncel versiyonunu indirip kurmanızı tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 7 Temmuz 2007; 4:07:24 > -
ohh bee arkadaşlar ekran 90' sola dönmüştü yani diklemesine bişe olmuştu, wide ekran değilde high ekran gibi:D
sabah masaüsüne sağ tıkladım orada ekran döndür varmış oradan 90' 180 ' 270 ' seçenekleri var mış :D
heralde monitörü daha etkili kullanmak için olsa gerek.
mesela iki kişill araba yarışı oynuyonuz. altlı üstlü daha rahat olabilir bu özellikle. neyse ço sağolum. yaptım yani. -
ne olduğunu anlasak bide yapardık büyük olasılık wride dediğin ekran yana geniş oluyo ne alakası var şimdi altlı üstlü neyse çözdünse problem yok
-
Ekran kartı ayarlarına gir. Nvidia ControlPanel de -90ve +90 seçeneklerine göreceksin bunları ile oyna düzelecektir zaten, ATI CL aynı durum geçerli biraz karıştrırsan bulursun -
Problem varsa, Problem var. Problem yoksa, problem yok.
Bu ve buna benzer sözlerden nefret ediyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- youtube kullanılamayan video gizlendi
- entering the power saving mode shortly
- monitör açılmıyor ışığı yanmıyor
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- telefon ısınması neden olur
- video boyutu küçültme
- ekran kartı resetleme
- gigabyte bios tuşu
- root nasıl kaldırılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X