Şimdi Ara

ACİL ! Gazi bilgisayar mı Dokuz Eylül bilgisayar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gazi bilgisayar mı Dokuz Eylül bilgisayar mı daha iyi sıralamalarda Dokuz Eylül önde ama Gazi Ankara’da staj iş bulma olayı daha mı kolay olur öte yandan Dokuz Eylül İngilizce kafam çok karışık lütfen yardımcı olun fikirlerinizi paylaşın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıralaman kaç?

• 48k aslında Dokuz Eylül 44k ile kapatmış geçen sene ama dershaneden gelebilir dediler

• _mezunvemutsuz_ _ kullanıcısına yanıt
    dokuz eylül 41 gazi 49 ile kapattı

dokuz eylül yaz bence çünkü ben gazi istiyorum :)))))
  • Eveet 41k olabilir benim elimdeki liste biraz sıkıntılı o yüzden 44k görünüyor, Neden Gazi neden Dokuz Eylül değil ?

• _mezunvemutsuz_ _ kullanıcısına yanıt
    şakasına söylemiştim gazi istediğimden

ama şaka maka dokuz eylül ingilizce olduğundan 1 tık önde olabilir.
  • İngilizce olması bence de Gazi’ye göre çok daha iyi ama staj ve işe girme olayını bilemedim sonuçta Gazi Ankara’da ve burada iş bulma imkanları İzmir’e göre daha iyi gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi üniversite hayatı icin dokuz eylül gazi kpss elemanı yetiştiriyor endustri muh. mezunu ve bilgisayar muh mezunu tandiklarim kpss hazirlaniyor suan

• Hımm ekşi sözlükte de Gazi için benzer bir yorum görmüştüm demek ki doğru Dokuz Eylül’ün üniversite hayatı dışında eğitim kalitesiyle ilgili bilginiz var mı ?

• şöyle bi sey anlatiyim bu sene ben hazirlik okurken okulda gazi bilgisayardan mezun olmuş biri vardi. neden buraya hazirlik okumaya geldiğini sorduk o da ingilizce bilmediği için genelde 2bin tl civari maaş teklif ettiklerini ve bu sebeble ingilizce öğrenmek için geldiğini söylemişti. gazi 30% dense de hazirlik eğitimi berbattır. ingilizceyi kendim hallederim diyosan yaz. dokuz eylülde de bazi hocalarin ingilizceyi bırakıp türkçe anlattığını duymuştum. ve ayri olarak staj iş imkani dediğin gibi ankaraya göre az.

• Yorumunuz için teşekkür ederim Dokuz eylülü tercih listeme ekledim. İngilizce anladığım kadarıyla iş bulma konusunda önemli bir kriter o yüzden değişiklik yapıp Gazi’yi Yıldırım Beyazıt İngilizcenin arkasına yazacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.