Şimdi Ara

Acil kendi kendine restart sorunu......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün b2430h aldım ve kasa topladım ama kasanın montajını yapmadığım için ekranı kardeşimin kasasına bağladım. 4 5 saat kullandım herşey güzel ama sonra ekranın magic tunes yazılımını yükledim ve yeniden başlatmak lazım ekranı çıktı bende önce daha sonra yeniden başlat dedim ve 1 saat daha kullandım. Sonra yeniden başlatttığımda ekran açıldı en son live messengerda açılıyor sonra hop restart atıyor. Lütfen yardım edin. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwer1903 -- 4 Haziran 2010; 2:43:24 >

• bilgisayarınız açılırken F8 e basın güvenli kipte açmayı deneyin açılırsa msconfig aracı ile başlangıçta çalışan programların hepsini kaldırın. daha sonra yeniden başlatın.
    eğer bilgisayarınız düzgün açılırsa msconfigdeki çalışan programları teker teker açarak yeniden başlatın, hangi programın probleme neden olduğunu görebiliriz böylece.

sistem geri yükleme de işe yarayabilir. bunlar sorunu çözmüyorsa ram testi yapmak arıza yok ise yeni bir sistem kurulumu yeni bir ekran kartı sürücüsü vb sorununuzu çözecektir.

iyi günlerde kullanın
  • Eğer Sistem Geri Yükleme Yapıcaksan Dikkatli Seçerek Yapman Lazım Çünkü sistem Geri Yükleme En Son Çare 'dir..
  • Öyle bir demişsinki insan zararımı var diye kendine sorar yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dances with Wolves -- 4 Haziran 2010; 10:31:51 >
  • Sistem geri yükleme işi halletti beyler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop kendi kendine reset atıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.