Şimdi Ara

[ACİL]MONSTER® Q61MS-16F34 Notebook alacağım iyimidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Asus N56VZ-S4016V almaya karar verdim. Özellikleri şöyle:http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4016v-notebook-urun7900.html
    Sizce nasıldır? Verdiğim paraya değer mi ve istediğim grafik ayarlarında yüksek sistem gerektiren oyunları çalıştırabilirmiyim? Şimdiden teşekkür ededim.

Not: Diğer konu üyeliğimi tamamlamadığım için onay bekliyordu işim biraz acele olduğu için tamamlayıp yeni bir konu açtım diğerini rica etsem silermisiniz

Edit: Asus yerinehttp://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F3-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q61MS-16F34.html bu monster notebook u almayı planlıyorum nasıldır sizce dostlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NouNMooN -- 25 Ağustos 2012; 22:58:39 >

• http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-037tr-notebook-urun7932.html Arkadaşlar şu laptop da var kafamda. 2si de hemen hemen aynı fiyat acaba hangisi daha iyidir?
  • asus un yeni serilerde sıkıntı var msı tavsiye etmem bence dell veya acer bak dell yerinde destek hizmeti gerçekten güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckırdı

asus un yeni serilerde sıkıntı var msı tavsiye etmem bence dell veya acer bak dell yerinde destek hizmeti gerçekten güzel

Asus ne gibi sıkıntılar çıkarabilir dostum? Oyun oynayacağım için performans açısından iyi bir laptop arıyorum verdiğim linkteki bilgisayarlar buna uygun değilmidir?
  • son zamanlarda asuslarda donma sıkıntısı var msi da servis yüzünden tercih etme bence
  • Ben eğer laptop alsaydım toshibadan başka bakmazdım Toshiba çok dayanıklı ve uzun ömürlüdür ve performans bakımındanda iyilerdir ama arkadaşın dediği gibi dell de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toshiba diğer markalara göre biraz daha pahalı olduğundan asus yada dell tercih ettim. GT 650M nasıl bir ekran kartıdır arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laptopta monsterdan şaşmayacaksın. diğerleri üzerinden çok büyük kar ediliyor üstüne üstlük hep aynı işlemciler ekran kartlarını veriyorlar insanlara yazık verilan paralara.
  • Monster lar da pahalı gibi sanırım. Yukarıda verdiklerimle paralel fiyatta iyi bir monster notebook önerebilir misiniz arkadaşlar?
  • Aklında olsun : Laptop'larda ;

Performans = Sıcaklık

Ne kadar çok performans o kadar çok sıcaklık. O paraya iyi bir masaüstü kurmasını tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 25 Ağustos 2012; 18:18:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.

Aklında olsun : Laptop'larda ;

Performans = Sıcaklık

Ne kadar çok performans o kadar çok sıcaklık. O paraya iyi bir masaüstü kurmasını tavsiye ederim

Evet kardeşim haklısın iyi bilgisayar iyide ısınır ama malesef üniversiteye gidiyorum ve bir masaüstü sistem almam mümkün değil malum alsam da kuracak yer sıkıntı. Bu konu benimde kafamda soru işareti. 100-120 liralık bir laptop soğutucusu alsam işe yarar mı sizce?
  • Selam arkadasim,

Bence bu notbook u al özelliklerine baktim bence cok iyi bir model tam 7 senedir Asus model bir leptop kullaniyorum o zaman ki tasarimlar bu ürün kadar güzel degil tabi biraz hantal fakat beni yillarca idare etti. Cok hor kullanmama ragmen bir sorunu yok su an babama verdim, su an müzelik eser gibi ama hala calisiyor, Nerede bir Asus bilgisayari olan görsem hep cok iyi geri dönüsler aldim. Bence bu bilgisayari al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34mehmetgungor

Selam arkadasim,

Bence bu notbook u al özelliklerine baktim bence cok iyi bir model tam 7 senedir Asus model bir leptop kullaniyorum o zaman ki tasarimlar bu ürün kadar güzel degil tabi biraz hantal fakat beni yillarca idare etti. Cok hor kullanmama ragmen bir sorunu yok su an babama verdim, su an müzelik eser gibi ama hala calisiyor, Nerede bir Asus bilgisayari olan görsem hep cok iyi geri dönüsler aldim. Bence bu bilgisayari al.

Teşekkür ederim kardeşim. Benim de arkadaşlarım bu laptop ı tavsiye ettiler oyun oynarsın rahat sıkıntı çıkarmaz falan dediler. Sitede de bir soruşturayım dedim. İşlemcisi rami falan gayet tatmin etti beni ancak ekran kartı konusunda pek bi bilgim yok daha önce ATI kullandığım için nvidia kartlardan pek anlamıyorum. İşlemci ve ram canavar ancak kartı bilmiyorum. GT 650M kartıı nasıldır ve yeni nesil oyunlarda iyi bir performans gösterir mi?

• Selam
    walla bence sikinti olmaz zaten oyun dünyasinin gelecegini düsünürsek firmalar daha makul konfigrasyonlarla calisabilen oyunlar yapmaya basladi. Cünkü böyle giderse oyunlara yetisecek leptoplar bulmak zor olacak. Bence bu ekran karti ile sikinti olmaz ama gelecekte hangi oyunlar cikar nasil konfigrasyon isterler walla orasi kocaman bi soru isareti.
    Kolay gelsin
  • http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html

altlara dogru oyunlarda verdigi fps ler var bak. asusta fena degildir ama monster daha iyidir. ayni fiyata monster yoksa bunu al .

www.monsternotebook.com.tr/MS-16F3-GTX670M-MONSTER®-Q61MS-16F34.html

aga su laptopa bak ya off muthis 120gb ssd var 16gb hyperx ram var gtx 670m var kurban bayraminda teslim biraz beklersin ama bu paraya piyasanin en iyi laptopudur herhalde ben suan notebook alacak olsam aninda siparis verirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Ağustos 2012; 20:05:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İdare eden bir kartmış yeni nesil oyunlarda yüksek ayarda biraz fps kaybı olsa da. İşlemci ve ramin iyi olması acaba oyunlarda fps artışı sağlarmı bu kart ile?

Bu arada verdiğin linkte sadece kampanya sayfası çıktı kardeş pcyi bulamadım ya

Edit: Tamam tamam link kesilmiş yarıda da ondanmış gördüm :D Kardeş bilgisayar harbiden canavarmış ha iyi ki gösterdin allah razı olsun :O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NouNMooN -- 25 Ağustos 2012; 20:14:31 >
  • Arkadaşım bu pc linux muş ben windows 7 kursam garanti kapsamından çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html

altlara dogru oyunlarda verdigi fps ler var bak. asusta fena degildir ama monster daha iyidir. ayni fiyata monster yoksa bunu al .

www.monsternotebook.com.tr/MS-16F3-GTX670M-MONSTER®-Q61MS-16F34.html

aga su laptopa bak ya off muthis 120gb ssd var 16gb hyperx ram var gtx 670m var kurban bayraminda teslim biraz beklersin ama bu paraya piyasanin en iyi laptopudur herhalde ben suan notebook alacak olsam aninda siparis verirdim

Hocam bu monsterler iyi güzel de pahalı biraz. Bunları elden alabileceğimiz biryer yok galiba?

• quote:

Orijinalden alıntı: NouNMooN

Arkadaşım bu pc linux muş ben windows 7 kursam garanti kapsamından çıkar mı?

ne kapsamı kardeş ya . sen pcyi al gerisi senin hiçbirşeycik olmaz. adamlarda ona bakmıyor zaten. elden alabilmek için kadıköyde var mağazaları sanırsam.

http://www.monsternotebook.com.tr/siziarayalim.html

burda gerekli yerleri doldur arasınlar detaylı bir şekilde konuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Ağustos 2012; 0:04:32 >

• Ankarada da varmış sanırım mağazaları kızılayda oradan bir bakacağım haftaya. Bu laptopu kaçırırsam camdan atlarım artık bu fiyata bunun yarısı bir laptop alınır normalde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.