Şimdi Ara

ACİL MSİ z68 GD55 BİOS sıfırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bios ayarları ile oynadıktan sonra bilgisayar açılıyor. Ancak monitor çalışmıyor. Yada bios monitörü görmüyor. Biosu ekranı görmeden anakart üzerinden nasıl sıfırlarım.

• Merhaba,

Bios'u Default etmenin iki yöntemi vardır.

- Anakart üzerinde Clear Cmos Jumper vardır. Bu Jumper'ı çıkartıp, yanındaki slota takın ve sistemi çalıştırın. Doğal olarak sistem hiç bir tepki vermeyecektir ve bios Default olacaktır. Tekrar Jumper'ı eski konumuna getirip sistemi çalıştırın.

- Yine anakart üzerinde 5V PİL vardır. İlk olarak sistem den tamamen elektiriği kesin ve anakart üzerindeki 5V PİLİ çıkartıp 5 dakika bekledikten sonra tekrar yerine takın.

Kolay gelsin.
  • tşk pil ekran kartının arkasında kalıyor. çıkartamıyorum. Clear Cmos Jumper'ı deneceyeceğim.
  • Selam
    Bay @ProbLem! yapılması gerekeni yazmış ama sizin mesajınızı okuyunca bir an irkildim(pil anakartın arkasında kalıyor yazınız için) ve anakartınızın sitesine giderek oradan bilgi aldım.

Bu anakartınızın bilgileri:http://www.msi.com/product/mb/Z68A-GD55--B3-.html#/?div=Overview Buradan anakartınız hakkında yeteri kadar bilgi alabilirsiniz.

Buda sizin için yazdığım ve hazırladığım resim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Bay @ProbLem! yapılması gerekeni yazmış ama sizin mesajınızı okuyunca bir an irkildim(pil anakartın arkasında kalıyor yazınız için) ve anakartınızın sitesine giderek oradan bilgi aldım.

Bu anakartınızın bilgileri:http://www.msi.com/product/mb/Z68A-GD55--B3-.html#/?div=Overview Buradan anakartınız hakkında yeteri kadar bilgi alabilirsiniz.

Buda sizin için yazdığım ve hazırladığım resim..

Tşk. Pili çıkararak düzelttim. Pil ekran kartının alt arkasında yer alıyor.

• MSI a68hm-33 nasil biosu resetleye bilirim monitörü görmüyor bilgisayar birde clear CMOSjumper nerededir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asrock bios sıfırlama
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.