Şimdi Ara

ACİL OTOMATİK ARAÇ TAFSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR İSE GİDİP GELMEK İÇİN ARAÇ ALMAM LAZIM GİT GEL 80 KM FİLAN BIR SEY ONUN DISINDA COK UZUN YOL YAPICAK DA ZAMANIM YOK

LİMİTİM 60 70 MİLYAR BİR SEY

OTOMATIK OLMASI LAZIM KI ESIMDE KULLANABILSIN

DİZEL Mİ LPG Lİ Mİ DAHA IYI OTOMATIKDE BIR FIKRIM YOK

DİZEL OTOMATİK YADA LPG OTOMATİK TAFSİYE EDİCEGİNİZ ARAÇLAR NEDİR ACABA YAKIT ANLAMINDA CUNKU GİT GEL 80 KM FAZLA KARAR VEREMEDİM 100 KM LPG NE KADAR YAKIYOR ONU DA BİLMİYORUM

SIMDIDEN ONERILERINIZ ICIN TSKLER

• Öncelikle sağlıklı iletişim için forum kuralları gereği büyük harf kullanmamanızı öneririm.2.olarak bulabilirsen tüplü multidrive corolla ya da auris öneririm.Otomatik iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra j 1.4 t otomatik lpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze tek geçerim.

• Astra 1.4 turbo otomatik+lpg

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-j-otomatik-ilk-sahibinden-servis-bakimli-606316056/detay

Bu arada "tafsiye" değil "tavsiye" olacak, çok göz tırmalıyor
  • Tasfiye yazın bari de yanlış kullanım da olsa düzgün yazılmış bir kelime olsun. Yazmanız gereken kelime aslında `tavsiye`.

Bu arada Lpg li araçlar bile artık km de 35 kuruş yakıyor. 100 km de 35 lira yakıt, 80 km için de 28 lira günlük yakıt masrafınız olacaktır.

Aylık ortalama 1000 lira yakıt tüketimi sizin için uygunsa yıllık sigorta kasko mtv bakım ile birlikte 15 bini bulacak masrafı olacaktır. Bunu da hesaba katarak dizel ya da Lpg li otomatik Corolla bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam Otomatik Araba Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.