Şimdi Ara

ACİL.!!! Renault Megane 1.5 dci aut.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar. 2004 model megane ll 1.5 dci sedan 100bg autantik buldum 76 binde. araç orjinal kazası boyası yok.
    19,500 tl ye anlaştık sizce nasıl?
    tavsiye edermisiniz ?
    malum ilk arabam olacak biraz sıkıntılıyım :(

• eyv reis ilgin için. yarın kısmet olursa servise götürmeyi düşünüyorum.
  • 2004 modellerde 100 bg yok,bir diğer konu ise 76 bin cidden iddialı bir km,dize bir otomobil için.Reprezant çıkması olma ihtimali var.
    Aracın kullanımı ve yıpranma durumu size fikir verecektir.
  • o araç yüzde 99 kilometresi oynanmış bir araçtır. İmzamdaki aracı 20.600 e aldım. Termemiz araç. 115binde aldım 120bini geçti şuan ve 20binin altına asla ama asla da satmam. Benim araç gibi tertemizini de 19dan aşağı satanın şu piyasa içinde aracın temizliğinden şüphe ederim.

Dün yolda önümden giden aracımın aynısı megane resmen fabrika bacası gibi duman çıkartıyordu. Ucuza aldık derken fabrika gibi gezmeyin derim. Bir de airbaglari açılmış mı kazalımı çok iyi baktırın. Triger zamanı gelmişse bu da size en az 500tl ek masraf demek. Hele ki tekerler kabaksa 500tl de ordan.
  • araç memlekette. bizim memlekette öyle arabayla gezilecek bir yer yok kücük bir yerç. ancak şehre giderken km yaparsın.
    onun haricinde arac sahibi uzun yol şoförüymüş yani km 70 binlerde olması normal. bizim oralarda istesende 100 bini gecemezsin kolay kolay. haa bende olsa ben 2 senede yaparım onun yaptığı km yi :)
    bu arada aracın 100 bg olduğunu söyledi 2004 lerde 80 beygirmi arac?
    bunun beygirini nerden anlıyoz kişniyomu bu :=))
  • onun yaptıgı km yı ben 2 senede yaparım dıyerek sızın orda ıstenılırse 100k nın gecılebılecegını zaten onayladın o zaman gerıye daha ıyı arastırman kalıyor
  • yok aga ben büyükşehirde yaşıyorum işim gereğide arabadan inmiyorum ona istinaden söyledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 Ocak 2011 -- 10 Şubat 2011; 10:26:52 >
  • fiyatı normalmiş yakıt tüketimi konusunda sıkıntı yaşamazsınız ama authantique versiyonu donanım konusunda en kısıtlı versiyon tek sorun o , arkada elektrikli cam yok , dijital klima yok vb. bu tarz eksikleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuytucu

S.a arkadaşlar. 2004 model megane ll 1.5 dci sedan 100bg autantik buldum 76 binde. araç orjinal kazası boyası yok.
    tavsiye edermisiniz ?

2005 model Megane ıı aracı sıfır km aldım. Aralık 2010 tarihine kadar kullandım. Km 61.000 idi. Bakımlar hariç hiç servise uğramadım ve 5.5-5.9 arası ortalama yakıtla beni çok mutlu etmişti. Bu arac baz versiyondur. km'de oynanma olduğunu tahmin etmiyorum, sonuçta renodan ekspertiz raporu alırsınız ve kayıtlarına bakarsınız. Bu araç 80 bg. Yakıt tüketiminden memnun olursunuz. Fiyat gerçekten uygun. Tıkırtıları dert etmezseniz ve donanımı sizin için yeterliyse tavsiye ederim. Donanım yükseldikçe fiyat artıyor. Detaylı bir incelemeden sonra alacağınız bu araç sizi mutlu eder diye düşünüyorum.

• evet donanım olarak yetersiz biliyorum. ama benim için önemli olan araçlarda abs hava yastığı (güvenlik) klima ekomi ve 2. el piyasası. arka camların otomatik, yada klimanın dijital olup olmaması fazla önemli değil. neyse fiyat sanırım uygun. tek yapmam gereken expertiz raporu almak.
    herkese tşk ederim görüşler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuytucu

S.a arkadaşlar. 2004 model megane ll 1.5 dci sedan 100bg autantik buldum 76 binde. araç orjinal kazası boyası yok.
    tavsiye edermisiniz ?

arkadaşlarında dediği gibi 2004 100 bg yok en aşağı 2006 modellerde var ondada 100 bg expression modellerden başlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.