Öncelikle herkese selam... Arkadaşlar benim laptop Casper Nirvana... Özellikleri İntel Core i3-2730M 2.40 GHZ işlemcili, İntel HD Graphics 3000 ve Nvidia GeForce GT520M 1GB, 4 GB RAM ve 320 GB harddisk var... Ben sonradan 1 TB harddisk daha aldım ve USB ile bağlı şekilde kullanıyorum, oyunlar resimler hepsi orada, sadece bi kaç oyun D yerel diskte ve tüm programlar C'de yüklü...
Şimdi benim şikayetim şu... Bilgisayarımı kapattığım ve tekrar açtığım zaman combofix ile taratmadan bilgisayar kendini düzeltemiyor... Bilgisayarı yeniden açtığımda fareye 1-2 dk dokunmayınca ve hiç bir işlem yapmıyorken işlemci kendiliğinden coşuyor, fan çok sesli çalışıyor... Ardından fareyi milim hareket ettirince susuyor, yine 1-2 dk hiç bir şey yapmayayım fan tekrar coşuyor ve bu böyle gidiyor... Combofix'le taratınca bu sorun ortadan kalkıyor düzeliyor... Ama bilgisayarı bi kapatıp açsam yine combofixle taratmadan önceki haline dönüyor...
Bunun tek çözümü format mı ? Format olmadan başka çözüm yok mu ? Lütfen sadece bilenler bilgisi olanlar yorum yazsınlar... Bu arada bilgisayar yaklaşık 2-3 aydır bu şekilde...
Cpt.Nightmare.35
kullanıcısına yanıt
virüs programı yüklü değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: axelfoly
virüs programı yüklü değil mi
yok hayır virüs programı kullanmıyorum... hiç bir virüs programı yok... en son Microsoft Security Essentials kullanıyordum sonradan kaldırdım onuda... Bi çok oyunun rld.dll ve benzeri dosyalarını ve crack'leri virüs olarak görüyordu...
Cpt.Nightmare.35
kullanıcısına yanıt
virüs programı kesinlikle olmalı işletim sistemi nedir
yoksa virüslerin önünü alman zor
quote:
Orijinalden alıntı: axelfoly
virüs programı kesinlikle olmalı işletim sistemi nedir