Şimdi Ara

acil yardım çok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • theme forresten hazır tema satın aldım ftp sunucusundan yükledim fakat worpresse giriş yaptığımda tema gözüküyor özelleştir dediğimde bu hatayı alıyorum.

Ölümcül hata : undefined fonksiyon cs_get_option () Çağrı /home/u6572744/public_html/wp-content/themes/top-news/framework/includes/extras.php hattında 222

yarım ederseniz çok sevinirim 4 gündür bununla uğraşıyorum

• melih6110 M kullanıcısına yanıt
    Yapman gereken şey basit. Satın aldığın yerden satan firmaya mesaj atacaksın böyle hata alıyorum diye o sana yardımcı olacak.
    Bunlar dışında kodlama ile yardım bekliyorsan bilmelisin ki göremediğimiz kodlar için bir şey diyemeyiz. Kod paylaşımında bulunabilirsin.

Ayrıca şunu belirtmek isterim bu tarz problemlerin çoğu aldığınız temanın wordpress'in hangi sümünde çalıştığıdır. Ayrıca bir diğer faktör temaya ait pluginler varsa bunları kurmanız gerekmektedir.
    Ayrıca plugin günleştirmeleri varsa yapmanız gerekmektedir. Ayrıca tema ayarlarında değişiklik yaptıysanız eski haline çevirmenizi öneririm. Ayrıca Temayı satın aldığınızda içerisinde documand adında bir klasor ve içerisinde de documentation.html adında dosya mevcut burada size temayı nasıl kurmanız ve ayarlarının ne olduğu konusunda bilgi verir.

Tavsiyem. Tema kurulumu ve diğer ayarlamalar konusunda bilgi sahibi değilseniz bilen birisine yaptırınız. Bilgi sahibi iseniz dökümanı inceleyip o şekilde kurulumu yapmanız. Eğer sorununuz devam ediyorsa de satın aldığınız firmaya mesaj atmanız. Sonuç olarak siz bu temaya ücret ödediniz.

İyi çalışmalar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.