Şimdi Ara

Acil yardım > Grande Punto 2008 dizel mi, Skoda Fabia 2007 dizel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20000 civarı bütcem var. İnternette uygun olan ilanlar var. 2 araç arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklı ve uygun olur.

1. grande punto 2008 model - 74000 km. otoparkda sürtmeden dolayı ön çamurluk ve arka çamurluk boyalı.
    fiyat : 21500 istiyor.

2. SKODA FABIA 1.4 TDI dizel 2007 model 68200 km. kaza-boya yok.
    fiyat : 20800 istiyor.

Aslında opel corsa yeni kasa(2007 ve üstü model) çok hoşuma gidiyor ama 23000'den aşağı bulmak zor malesef :(

• Kesinlikle Grande Punto
  • punto dizelmi ? hangi donanımı active dinamik ? eğer active modeli ve dizel değilse pahalı dizelsede biraz pahalı 1.3 mjt active modelini daha ucuza bulmak mümkün
  • 1.3 dizel punto kullanicisi olarak puntoyu tavsiye ederim. Yakit konusunda sizi oldukça memnun edecektir
  • Kesinlikle Grande Punto
  • İkiside guzel araçlar ana ikiside dizellse bence fabia olabilir ama punto da guzel arac yalnız hangi donanımında
  • Hangisi sorunsuz ise onu alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Fabia sorunsuz, punto da sadece otopark'a girip çıkarken soylediğm parçalarda çizikler oluşmuş.

Punto 1.3 active dizel. Sizce ne kadar verilmeli bu araca?
  • kesinlikle fabia
    hem hada uygun,hem de düşük kmsi..boyananı,oynananı da yokmuş..
    motoru da sorunsuz ve yakıt seçmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 16 Aralık 2010; 15:58:58 >
  • Mantıklı olan multijet motorlu Punto ama biraz daha geniş Fusion da düşünebilirsin, söylediğin fiyatlar biraz şişirilmiş gibi duruyor ayrıca....!
  • aslında bazıları pahalı demiş ama punto pazarda 22 den aşşağı yok puntoyu al rahat et
  • Biraz farklı tercih oldu ama Kia Cerato 1.6 crdi ex model aldım. 2 haftadır kullanıyorum. çok memnunum ;)
  • geçen sene fabiam vardı çok düzgüb bir araç motor ve iç malzeme kalitesi çok iyi. şimdik ise grande puntom var:) çok zor bir tercih bence:) eğer görüntüye öenm veriyorsan punto daha güzel ama fabia motor ömrü olarak daha iyi ve punto dan daha az yakar. tek dez avantajı daha gürültülü çalışıyor o kadar.
    karar senin
  • Süper seçim. Kaça aldın, kaç model?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.