Şimdi Ara

Acil yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam gençlik. Bir yerden elime MacBook bilgisayar geçti. Yazılım olarak Mac OS X 10.6.8 yüklü malum yazılım İngilizce cihazı 10.8.5 e yükseltmek istiyorum flash İle kurulum yapma niyetindeydim ancak yazılımı flash belleğe atmış olmama rağmen flashdan yükleme yapmadı flashı biçimlendirmeme de izin vermiyor mac Windows gparted live İle denedim hiç bir şekilde flashı normal kullanıma çeviremedim 2 adet flash kullanım dışı kaldı bunla ilgili bir bilgisi olan var ise paylaşır ise sevinirim. Yazım korumalı durumda flashlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Flashlar ile ilgili bir şey diyemeyeceğim ancak MacOS kurmak istiyorsanız açılışta command + R basılı tutarak internet üzerinden kurabilirsin USB vs kullanmadan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle merhabalar,

ilk olarak yapmanız gereken appstore dan istediğiniz yazılımı bilgisayara indirmek. appstore da mojave yi bulabilirsin.
    şöyle bir durum sözkonusu mojave sizin macbooku destekliyor olması şart, metal grafik motorunu kullanamayan macbooklarda mojave kurulmaz ama onu aşmanında yolu mümkün. :D)eğer macbookunuzun bilgilerini paylaşırsanız dahada yardımcı olurum. şimdi eğer destekliyorsa kurulum için yapmanız gereknler şunlar;

1.) Appstore'dan ilk olarak mojave yi indirin.
    2.) kendisi otomatik kurmak için soracaktır eğer devam ederseniz son sürüme yükseltir. ama usb den temiz kurulum yapmak isterseniz kuruluma geçmeyin.
    3.)
    diskmakerx.com
    DiskMaker X
    https://diskmakerx.com
    adresinden Download DiskMaker X 8.0.3 (10.6 MB) dosyayı indirip açın.
    4.) min 8 gb bir flash bellek takın.(bir sonraki adımda içindeki bütün bilgiler silinip formatlanıcak)
    5.) Diskmaker X açıldıktan sonra otomatik olarak application klasörü içinden mojave yi bulacaktır. Use this copy deyip devam edin.
    6.) bir sonraki adımda usb nizi seçerek devam edin en soldaki mavi yanan buttondan.
    7.) çıkan uyarıda erase and create the disk i seçiniz.
    8.) daha sonra bilgisayar password soracak girip ok deyin. kurulum diskinin hazırlanması usb belleğinizin kopyalama hızına göre değişiklik gösterir.
    9.) kükreme sesiyle disk hazırlama bitmiş olacak ve hazırlandı diye mesaj gösterecek
    10.) bilgisayarınızı yeniden başlatırlen alt tuşuna basılı tutun.
    11.) diskler listelenecek mojave yi seçerek enterlayın ve kurulumu gerçekleştirin

kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.