Şimdi Ara

ACİL yardim N551JW ve GE60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, bugun vatandaki indirimleri gordum ve dedim ki aman tanrim. Öncesinde Asus'unhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-26ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w10-notebook.html#genel-bakis bu modelini inceliyordum fakat indirim bu modele etkilemeyecek sanirim belki de sadece mağazadan alabilecegimiz icindir. Her neyse
    Bu Asus:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb-128-ssd-156-4gb-w10-notebook.html#genel-bakis
    Ve de bu MSI:http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-apache-pro-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-128ssd-1tb-156-gtx960-2gb-w81.html?srt=PU#genel-bakis

inceledigim kadariyla bilgisayarlarin teknik ozellik ozellikleri kopyala yapistir olmus fakat diger ozellikleri hakkinda pek bilgim yok vatanin bu indirimlerini kacirmadan almayi dusunuyorum o yuzden yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asusun ekran kartı 4gb. En önemli farkı budur ben düşünmeden asusu seçerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Asusun ekran kartı 4gb. En önemli farkı budur ben düşünmeden asusu seçerdim.

Ekran kartlarinda onemli olan bit diye biliyordum 2gb veya 4gb olmasi cok farkeder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhababenömer -- 29 Aralık 2015; 1:47:46 >
  • x550'yi geç bir kere, diğer yeni indirime giren asus'a gelecek olursak;
    Bluray ve 4 gb fazlası var msi'dan.
    Msi ise çanta ve mause veriyor, tercih sana kalmış, üstelik asus bu modelinde arkadan aydınlatmalı klavyesi var mı bir bak derim, yoksa msi daha mantıklı olacaktır.
    Aslında 2'si arasında seçim yapmak biraz keyf-i senin kararın dış kasası hangisinin daha hoşuna gittiyse onu al derim, ben olsam msi'ı alırdım :=)
  • x550'yi geç bir kere, diğer yeni indirime giren asus'a gelecek olursak;
    Msi ise çanta ve mause veriyor, tercih sana kalmış, üstelik asus bu modelinde arkadan aydınlatmalı klavyesi var mı bir bak derim, yoksa msi daha mantıklı olacaktır.
    Aslında 2'si arasında seçim yapmak biraz keyf-i senin kararın dış kasası hangisinin daha hoşuna gittiyse onu al derim, ben olsam msi'ı alırdım :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little Stones

x550'yi geç bir kere, diğer yeni indirime giren asus'a gelecek olursak;

Klavye aydinlatmali, sanirim magazada incelemem gerekiyor iki modeli de yoksa buradan biraz zor

• Merhababenömer M kullanıcısına yanıt
    aynen hocam, bende aynı fiyat aralığında makine arıyorum, msi'ın hangi mağazalarda olduğunu nereden görebiliriz acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo G505 Kasma Sorunu Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Little Stones kullanıcısına yanıt
    Onu ben de göremedim maalesef

valla hocam 2'sinide test etmek gerek, şahsen bir şeyi görmeden almaya karşıyım önce bir incelemek gerek, sonuçta bu makinelere 50 lira vermiyoruz, 3000 lira veriyoruz dile kolay.. alıp da pişman olmak var, düşünmek gerek..
    Tabii her şey teknik özelliklerle bitmiyor ağirliği var tasarimi var ben de gormeden alamam hicbir seyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhababenömer -- 29 Aralık 2015; 3:40:14 >
    aynen hocam, bir örnek vereyim mesela, ben "enter" tuşu küçük olan makine veya klavye kullanamıyorum :) böyle küçük ayrıntılara takılan bir insanız iyice düşünüp tartıp almanızı öneririm..
    Peki Vakit ayirdiginiz icin tesekkur ederim iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhababenömer -- 29 Aralık 2015; 3:51:49 >
    ne demek hocam yardımlaşmak için buradayız, iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.