Şimdi Ara

Acil!! yeni ekran kartı aldım pc 20 sn sonra görüntü açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda normalde problem yok. yeni ekran kartı aldım taktım. pc normalde 3 saniyede hemen görüntü verırdı. şimdi 20 sn de veriyor. Anakartım m61sme-s2 ekran kartım x1550 idi. Yeni aldığım ekran kartı hd5670 1 gb gddr5. power gerçek 400 w. ekran kartını yeni bir anakarta taktığımda yani 880gm anakatta taktıgıma hemen açılıyor. ben kafeciyim buşekilde 13 tane ekran kartı aldım. pci 2,0 pci 1,0 muhabbeti sanırım sorun. yardımcı olabilcek arkadaşlart varmı acill?

• Gercek 400 dediginizin markasi modeli yok mu?
  • yenı anakartlarda aynı powerl açıyor. anakartım pce 16x. ekran kartı 21 olması lazım sorun bu. ne yapabilirim? biosuda güncelledim. müğşteri bilgisayarın 20 sn açılmasını beklemez. beklesede diyecek pc açılmıyor.. bascak sürekli reseti. bozacak. ne yapabilirim? acill?
  • hocam allah askina acilse soruma cevap verin. soruma cevap vermiyorsunuz yardim istiyorsunuz... biliyorsaniz madem o kadar neden soruyorsunuz... biosu guncellemissiniz hala acmiyor aklima gelen tek birsey elinizde gercek dediginiz guc kaynaklarinin sahte olmasi. Butun kartlar aynisini yapiyorsa sıkıntı ya kartın biosudur ya guc gelmemesidir.
  • bilgisayarcıya götürdüm daha iyi power taktı frsby 450 w yine durum aynı. 25 saniye sonra dos ekranı açılıyor. pci slotum 16 x 1.1 ama ekran kartı2.1 bu yüzden bence böyle yapıyor. Çözüm olarak ne önerirsiniz. 13 ekran kartı elımdemı patlıcak daha sıfır jilatinleri açılmamış...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.