Şimdi Ara

Acil yurtdişindan türkiyeye 1 ay içinde gelmiş pasaport ariyorum arkadaslar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yurt dişindan tel. getirdim ve pasaport sorun oldu bulamıyorum yardımcı olabilecek varmı İzmitte oturuyorum şimdiden tşk

• 100 kağıdın var mı
  • para için yapıcaksan hiç yapma arkadasim ne kadar paraya düşkün bi milletiz yaa para para para
  • koca forumda kimse yokmu yaw:S
  • Geçen hafta amcam , bu hafta ise babam geldi , şansına bende izmitte oturuyorum ancak bende telefon açtıracağım Üzgünüm ,
  • Bu isi bedavaya yapacak adami bulamayabilirsin. Cunku yasal olarak 1 pasaportla 2 yil icerisinde yalnizca 1 kez kayit ya0pilabiliyor.. Bu hakkini baskasi icin kullanmak istemecektir insanlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evt biliyorum ama sansımı deniyorum yapcak bişiyim yok:S
  • 2. el bölümüne aç konuyu daha çok insan bulabilirsin ancak herkes para için yapar
  • ben varım, ama karşılıklı olur, izmitte kalıcak biyere ihtiyacım 1-2günlük..

bu pazar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco87 -- 12 Şubat 2010; 1:21:29 >
  • Bende çok yeni 5130 kaydettirdim.3 yıl kadar beklemem gerekecek bir sonraki telefon kaydı için
  • herkes cıkar pesinde yaa:S işe bak
  • arkadaşım adam 2 yıl tel kaydettiremicek.. bi nevi bu hakkını sana veriyor.. adamın akrabası değilsin arkadaşı değilsin.. müsade ette bu hakkı alsın.. 70-100 lira arası bence normaldir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syn*
    herkes cıkar pesinde yaa:S işe bak

kusura bakma ama sende cok beleşcisin.. bari şu kadar para verebilirim falan de.. bu devirde kimse kimseye karşılıksız bi iyilik de bulunmaz maalesef..
  • belki telle alakası olmayan getirmicek olan birini ariyorm ama adamlar direk para mevzusu cıkar için yazıyolar o benım kılıma giden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syn*

belki telle alakası olmayan getirmicek olan birini ariyorm ama adamlar direk para mevzusu cıkar için yazıyolar o benım kılıma giden

yaw başka ne için istiyceksin Allah aşkına hocam..

quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

niye istiyorsun pasaportunu kontrol mu edeceksin mühürü güzel basmışlar mı basmamışlar mı

bu sebeple istiyosan o ayrı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.