Bildirim
Acil yurtdişindan türkiyeye 1 ay içinde gelmiş pasaport ariyorum arkadaslar...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
100 kağıdın var mı -
para için yapıcaksan hiç yapma arkadasim ne kadar paraya düşkün bi milletiz yaa para para para -
koca forumda kimse yokmu yaw:S -
Geçen hafta amcam , bu hafta ise babam geldi , şansına bende izmitte oturuyorum ancak bende telefon açtıracağım Üzgünüm ,
-
-
Bu isi bedavaya yapacak adami bulamayabilirsin. Cunku yasal olarak 1 pasaportla 2 yil icerisinde yalnizca 1 kez kayit ya0pilabiliyor.. Bu hakkini baskasi icin kullanmak istemecektir insanlar.. -
evt biliyorum ama sansımı deniyorum yapcak bişiyim yok:S -
2. el bölümüne aç konuyu daha çok insan bulabilirsin ancak herkes para için yapar -
ben varım, ama karşılıklı olur, izmitte kalıcak biyere ihtiyacım 1-2günlük..
bu pazar için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco87 -- 12 Şubat 2010; 1:21:29 > -
Bende çok yeni 5130 kaydettirdim.3 yıl kadar beklemem gerekecek bir sonraki telefon kaydı için -
herkes cıkar pesinde yaa:S işe bak -
arkadaşım adam 2 yıl tel kaydettiremicek.. bi nevi bu hakkını sana veriyor.. adamın akrabası değilsin arkadaşı değilsin.. müsade ette bu hakkı alsın.. 70-100 lira arası bence normaldir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Syn*
herkes cıkar pesinde yaa:S işe bak
kusura bakma ama sende cok beleşcisin.. bari şu kadar para verebilirim falan de.. bu devirde kimse kimseye karşılıksız bi iyilik de bulunmaz maalesef.. -
belki telle alakası olmayan getirmicek olan birini ariyorm ama adamlar direk para mevzusu cıkar için yazıyolar o benım kılıma giden -
quote:
Orijinalden alıntı: Syn*
belki telle alakası olmayan getirmicek olan birini ariyorm ama adamlar direk para mevzusu cıkar için yazıyolar o benım kılıma giden
yaw başka ne için istiyceksin Allah aşkına hocam..
quote:
Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende
niye istiyorsun pasaportunu kontrol mu edeceksin mühürü güzel basmışlar mı basmamışlar mı
bu sebeple istiyosan o ayrı..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X