Şimdi Ara

açılan oyun 2 gün sonra açılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler benim ps3 de uncharted 3 gta 4 ve assasin creed var hepsi açılıodu 2 3 gün oyun oynamadım şimdi taktığımda uncharted 3 ü yüzük dönüo dönüo bi türlü açılmıo

gta 4 takınca error start 80010514 hatası verio assasin creedi takınca siyah ekran gelio oda açılmıo bi pes 2010 vardı onu denedim onu açtı niye diğer oyunlar açılmıyor bi yardım ederseniz sevinirim.

sistem backup yaptım açılmadı uncharted 3 güncelleme yaptım açılmadı gene sistem ayarlarından format yaptım açılmadı kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalalem12345 -- 6 Eylül 2013; 20:11:01 >

• kimse bilmiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalalem12345

kimse bilmiyor mu

Ps3 eskiyse lensinde bi sorun olabilr. hdd yuklu demo veya oyun varsa onlari bi dene. eger sorunsiz aciyosa senin lens bitmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorunun benzereni bundan 6 ay once falan yasadim arkadasin dedigi gibi HDD de oyun demo varsa bir dene buyuk ihtimalle bluray olmustur hocam. Bende 3 farkli oyun takip deniyordum birini bazen okyrdu bazen okumuyordu 150 tl degistirdim bende.

• Bluray

• nse tamirciye fln götürcem artık ztn 4 tane oyun var demo oyun fln yokta 150 tl ise artık tamir için 1 2 sene bekler :)
  • quote:

nse tamirciye fln götürcem artık ztn 4 tane oyun var demo oyun fln yokta 150 tl ise artık tamir için 1 2 sene bekler :)

nse fln ztn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSBoy

quote:

nse tamirciye fln götürcem artık ztn 4 tane oyun var demo oyun fln yokta 150 tl ise artık tamir için 1 2 sene bekler :)

nse fln ztn

evet neyse ne ise felan falan zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PSBoy

quote:

nse fln ztn

evet neyse ne ise felan falan zaten

Heh şöyle düzgün yaz canım arkadaşım DH burası yha dersen bile dalga geçmeye başlıyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.