Şimdi Ara

Acill Eve İnternet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar interneti komşudan kullanıyordum. O da iptal ettirdi. Kızımın dersleri nedeniyle bana sınırsız ve sıkıntısız kullanabileceğim internet tavsiye eder misiniz?

• TTnet eger superonline fiber veya uydunet yoksa tabikide sıkıntısız altyapıya bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da oturuyorum. Süperonline sorgulaması yaptım varmış. Ama fiber ve uydunet yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glmscs -- 11 Mayıs 2015; 11:43:02 >
  • glmscs G kullanıcısına yanıt
    Ozaman TTnet hocam altyapı onların bir sorun olduğu zaman hemen çözüme gidiliyor.
  • sorgulamayı nerden yaptınız? TTnet'ten kurtulmak istiyorum.
  • Ben hala karar vermedim. Kimse hiçbir firmadan memnun değil gibi görünüyor. Türknet var o nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: glmscs

Ben hala karar vermedim. Kimse hiçbir firmadan memnun değil gibi görünüyor. Türknet var o nasıl acaba?

Anladığım kadarıyla bölgenizde fiber yok uydunet haricindeki fiber olmayan altyapıların hepsi ttnet tarafından karşılanıyor. İnsanlar hiç bir şeyden memnun değil zaten fazla takılmayın ona size tavsiyemhttp://www.ttnet.com.tr/ 'den kendinize uygun kampanya veya tarife seçmeniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    İnternet tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.