Şimdi Ara

Acill-Su olayı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce mac imin yanına kardeşim belirsiz bi miktar su içeren bardağı koymuş bardak mac in ekranının tam arkasındaydı sanırım dökülüp biraz su içine girmiş touchpad de tıklama sesi gitti hala ekran çalışıyor touchpad çalışıyor sorunlu ama wifi de gitti hardware yok diyor ne yapmam gerekiyor ? Hemen faeketmedim cihaz açıktı farkedince kapattım.Suyu çıkarmak için uğraştım ama bulamadım garantisi var gönderirsem ne kadara mal olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maystha1964 -- 19 Aralık 2015; 22:57:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öncelikle geçmiş olsun, neresine ne kadar su kaçtığını bilmediğimiz için bir şey söylememiz mümkün değil, belki ücretsiz hallederler..
  • ön havalandırmadan 1 tatlı kaşığı kadar su girmiş masa boyunca ilerleyip arkasından girmiş dalga etkisiyle. Hemen farketmedik 3-4 dakika bilgisayar açıktı. touchpad e bastığımda tıklama sesi gitmişti yani tıklamıyordu hemen bilgisayarı kapattım. kapağının üzerine 90 derecelik açıyla koydum öndeki havalandırmaya peçete sıkıştırdım biraz ıslandı 1 saat beklettikte sonra o peçete sonra değiştirdim değiştirdiğim peçete ıslanmadı. projem olduğu için açmak zorunda kaldım açtığımda wifi gitmişti ama tıklama sesi vardı hemen projemi usbden aldım kapattım. ertesi sabah pirince koydum 2kg pirinci her yerine döktüm. güneşin direk vurmadığı bir masaya bıraktım 1 hafta geçti şu an denedim wifi çalışıyor tıklama sesi normal herhangi bir anormallikle karşılaşmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz kurtarmıssınız. yinede . gecmis olsun...
  • Şu mübarek pirinç nelere kadir ya. Nice cihazları kurtarmıştır şimdiye kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.